Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: menjava brez računa ni možna 2.2.2006 15:42:01
|
|
|
|
Mikica
|
Odvisno za kakšno stvar gre, pa prodajalke/prodajalci so včasih zeloooo prijazni in ti naredijo uslugo. Meni so jo, ko sem brez računa zamenjala DVD v Mercatorju za drugega (smo imela dva enaka).
|
|
|
|
RE: menjava brez računa ni možna 2.2.2006 18:02:19
|
|
|
|
spacey
|
Pri nas v Muellerju menjajo brez računa in to zato, ker imajo samo oni tiste deklaracije nalepljene zadaj.
|
|
RE: menjava brez računa ni možna 2.2.2006 18:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse je odvisno od trgovine...drgače pa prodajalec nemore vedeti kje si ti ta izdelek kupil, lahko pri njemu lahko pa kje drugje... Varstvo potrošnikov tega ne navaja je pa problem kako boš dokazovala kje si izdelek kupila...
|
|
|
|
RE: menjava brez računa ni možna 2.2.2006 18:23:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Brez računa ali drugega dokaza o nakupu (npr. pogodba) res ne moreš vrniti ali zamenjati stvari. Tako je v teoriji. Tudi prodajalci rabijo en dokaz, da je bila določena zadeva res kupljena pri njih. Meni se je večkrat zgodilo, da so nekateri hoteli "vrniti" stvari, ki jih v naši poslovalnici sploh nismo nikoli prodajali. V praksi smo naredili tako, da smo stranki brez problema zamenjali zadevo ali vrnili denar, če je šlo za stvarno napako tudi brez računa, pod pogojem, da smo se stranke spomnili ali pa smo v računalniku našli zapis o prodaji tiste zadeve (samo za slednje moraš imeti čas, stranka pa mora vedeti točen datum, kdaj je zadevo kupila).
|
|
|
|
RE: menjava brez računa ni možna 2.2.2006 19:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje je to res stvar prodajalčeve dobre volje oz. prijaznosti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?