Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: melanija trump na oprah 8.2.2011 16:34:42
|
|
|
|
RoZala
|
Ojoj, pa res. Naglas ima kot Italijanka . V teh letih bivanja v ZDA bi se pa res lahko malo bolj potrudila, da bi osvojila ameriški "r" . Še meni gre bolje, pa gledam samo ameriške filme.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 8.2.2011 17:18:29
|
|
|
|
mamamajča
|
ju đast nid tu bi ju Dobra je, dobra. Meni je všeč ona in to kar je v življenju dosegla, bavo. Ampak, Oprah je fasciniral njen "tatuuuu"
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 8.2.2011 17:50:03
|
|
|
|
krtek 1
|
Kaj je pa dosegla?Sama?Razen to,da se je popravila pri lepotnem kirurgu in ujela senilnega bogataša.Rajši imam povprečno življenje z seksi možem in zvečer komaj čakam,da greva skupaj v posteljo,kot pa da bi mi bilo to mora.Mislite,da je srečna?Dvomim....
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 8.2.2011 18:23:02
|
|
|
|
Colt
|
Tele ženske iz Slivnice imajo svoje fintex ja...
|
|
RE: melanija trump na oprah 8.2.2011 18:37:15
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Tele ženske iz Slivnice imajo svoje fintex ja... Hehe, če bi bila iz Slivnice bi človek še razumel da so ji bolj všeč moške čarovnice kot luštni tipi. Ampak je iz Sevnice.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 8.2.2011 20:09:04
|
|
|
|
Colt
|
Gina saj vem...ampak gre bolj za en zaseben hec v relaciji Sevnica/Slivnica
|
|
RE: melanija trump na oprah 9.2.2011 8:51:27
|
|
|
|
alda
|
Krtek 1: moj podpis će dovoliš! Ljubezen?..ja do lagodnega življenja, pa tudi če se vsako jutro zbudiš ob srašilku iz čarovnika iz Oza
|
|
RE: melanija trump na oprah 9.2.2011 8:55:21
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Meni je všeč ona Meni tudi.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 9.2.2011 9:08:24
|
|
|
|
alda
|
meni pa ni nič posebnega! Martina Kajfež je zame lepa ženska!
|
|
RE: melanija trump na oprah 9.2.2011 9:11:26
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Martina Kajfež je zame lepa ženska! Se strinjam - lepša od Melanije. Čeprav je tudi Melanija lepa.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 9.2.2011 12:17:54
|
|
|
|
rogljicek
|
je Oprah kazala slike trumpa v mladih letih, pa sploh ni bil slab
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 9.2.2011 13:29:06
|
|
|
|
Putka
|
Sori, niti ene slikce lepega maldega Trumpa ne najdem na netu No ena lepa z plastik fantastik slovenko, škoda da je samo zaradi tega znana, ker je bogatega ujela.. Donald pa lepe otroke dela, to je res. Ima k sreči bolj švoh DNA, bolj po mamicah potegnejo.. Melanije pa od prej ne poznam, a je imela vedno tako mačje oči, ali je samo fejslift premočan? Nočem bit žleht, eden redkih naše gore list, ki ji je uspelo na največji svetovni estradni sceni.. Še navodila za "combover a la trump":
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 9.2.2011 13:39:51
|
|
|
|
posh
|
Tu je malo mlajši pa saj sploh ni grd človek, samo ta frizuraaaaaaaaaaaaaa. Sicer pa money make sexy.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 9.2.2011 13:40:30
|
|
|
|
posh
|
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 9.2.2011 13:40:58
|
|
|
|
posh
|
noče mi slike prilimat.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 9.2.2011 13:45:58
|
|
|
|
alda
|
Men je pa grd
|
|
RE: melanija trump na oprah 9.2.2011 13:49:18
|
|
|
|
alenkica
|
joj, joj kako slabo govori angleško. Pa se z možem nič ne pogovarja, al kaj? Jaz bi jo poslala na en zelo dolg tečaj angleščine - denarja ima verjetno dovolj za en tečaj
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 9.2.2011 14:02:21
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek opra jo je predstavila kot model iz slovenije Ampak njena anglescina pa sucks, alala. Nekega posebnega treninga, da daš Trumpu noge narazen pa res ne potrebuješ. OK, mogoče Give it to me ali pa Yeah, baby. Pa morda dober želodec, ker je ... no, ni preveč všečen.
|
|
RE: melanija trump na oprah 9.2.2011 14:10:44
|
|
|
|
liliana
|
Ja, samo ona ni dala samo nog narazen.....ona je dobila še rinko na prst......vsem to vseeno ni uspelo.... Kar se pa naglasa tiče......saj ga ima tudi Penelope Cruz....pa Mia Sorvino......pa madžari, ki že 60 let živijo v Sloveniji, ga tudi majo......
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 9.2.2011 14:23:26
|
|
|
|
Hope2
|
Zakaj za vraga se ni nikoli nobena vtaknila v činčev naglas, v naglas kakega poslanca... ki ne zmorejo niti 1 stavka povedat brez narečnih naglasov. Pa so slovenci, slovenščina materni jezik in ga ne zmorejo lepo izgovarjat. Zakaj za vraga, bi morala melania izgovarjat tuj jezik s pravilnim naglasom- čemu- zaradi vas, da je ne boste obrekovali? Ogromno igralcev ima naglase in jih ljudje sprejmejo, so nekaj posebnega, za nekoga celo seksi, nekaj eksotičnega.... nobenga američana ne moti njen naglas, samo slovenke imajo veliko povedat čez njega
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 9.2.2011 14:25:12
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Zakaj za vraga se ni nikoli nobena vtaknila v činčev naglas, v naglas kakega poslanca... ki ne zmorejo niti 1 stavka povedat brez narečnih naglasov. Pa so slovenci, slovenščina materni jezik in ga ne zmorejo lepo izgovarjat. Zakaj za vraga, bi morala melania izgovarjat tuj jezik s pravilnim naglasom- čemu- zaradi vas, da je ne boste obrekovali? Ogromno igralcev ima naglase in jih ljudje sprejmejo, so nekaj posebnega, za nekoga celo seksi, nekaj eksotičnega.... nobenga američana ne moti njen naglas, samo slovenke imajo veliko povedat čez njega
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 9.2.2011 14:28:50
|
|
|
|
liliana
|
Zakaj za vraga se ni nikoli nobena vtaknila v činčev naglas, v naglas kakega poslanca Zato, ker baba babi ne privošči uspeha, ljubezni, denarja, sreče......če ima manj še nekako gre.....če je pa baba lepa in povrhu še bogata, pa je treba nekaj najti..... Melanija celulita nima.....ima pa naglas......
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 9.2.2011 14:30:40
|
|
|
|
Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Kar se pa naglasa tiče......saj ga ima tudi Penelope Cruz....pa Mia Sorvino......pa madžari, ki že 60 let živijo v Sloveniji, ga tudi majo...... Temu se reče "perfect accent without slightest English". Sicer pa si živo predstavljam vse, ki se zgražajo nad Donijevo grdoto, ki bi bile z njegove strani deležne nespodobnega povabila ala Robert Redford-Demi Moore, kako še čez 20-30-40 let opevajo svojo ljubezen do tega lepotca.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?