Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 9:38:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
Za znesek, ki bi mi omogočil spodobno življenje brez dela... ja, bi se prodala (če temu sploh lahko tako rečem). Moj g. Mož bi temu rekel, da sem hipotetična kur*a.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 9:40:43
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. Saj pravzaprav sta perfect couple: eden drugemu dajeta to, kar rabita - ona je lepa in posledično on dobi to, kar rabi, torej lep dodatek k svojemu uspehu. On ima moč in bogastvo, s tem pa ona dobi, kar rabi, brezskrbnost, preskrbljenost, status in denar. Pač imamo ljudje različne potrebe v življenju, eni rabimo to, drugi pa drugo, sreča in ljubezen sta relativna pojma. Trump ne bi bil srečen z eno povprečno slovensko cankarjevsko žensko, na srečo pa je za 3/4 slovenskih moških točno to, kar rabijo . podpis
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 9:53:19
|
|
|
|
jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Sicer pa si živo predstavljam vse, ki se zgražajo nad Donijevo grdoto, ki bi bile z njegove strani deležne nespodobnega povabila ala Robert Redford-Demi Moore, kako še čez 20-30-40 let opevajo svojo ljubezen do tega lepotca. Prosim te no.....katera bi pa priznala, da bi šla z Robertom Redfordom za milijon USD.......ljubezen pa te stvari......in ni je take tu, ki bi priznala, da bi šla z Donaldom za dva milijona USD...... ma če bi mi en like Trump ponudu 1 mio EUR, da za eno noč ga mal zabavam, sori... je tolk dnara, da je lahko moje življenje od tistega nakazila naprej zelo lagodno, zakaj le ne bi... priznam javno, jaz bi. itak je pa tko... takim Trumpom itak tko hitr pride, da je vsega lahko zlo hitr konc...
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 9:53:23
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Za znesek, ki bi mi omogočil spodobno življenje brez dela... ja, bi se prodala (če temu sploh lahko tako rečem). Moj g. Mož bi temu rekel, da sem hipotetična kur*a. Kako pa bi drugače temu rekla.....da si šla iz usmiljenja.......
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 9:58:06
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Za znesek, ki bi mi omogočil spodobno življenje brez dela... ja, bi se prodala (če temu sploh lahko tako rečem). Moj g. Mož bi temu rekel, da sem hipotetična kur*a. Kako pa bi drugače temu rekla.....da si šla iz usmiljenja....... Da sem si v eni noči zagotovila lagodno življenje.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 9:59:34
|
|
|
|
jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Za znesek, ki bi mi omogočil spodobno življenje brez dela... ja, bi se prodala (če temu sploh lahko tako rečem). Moj g. Mož bi temu rekel, da sem hipotetična kur*a. Kako pa bi drugače temu rekla.....da si šla iz usmiljenja....... Da sem si v eni noči zagotovila lagodno življenje. mislem, da bi marsikateri tip, ki ma kolikor toliko v glavi razpucan, preživel, da bi žena šla za en mio, če bi potem lahko oba normalno in spodobno živela.... ker to bi bil samo in izključno le seks
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 10:05:49
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 mislem, da bi marsikateri tip, ki ma kolikor toliko v glavi razpucan, preživel, da bi žena šla za en mio, če bi potem lahko oba normalno in spodobno živela.... ker to bi bil samo in izključno le seks he???
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 10:08:08
|
|
|
|
Kerensa*
|
Moj g. Mož je sicer totalno staromoden čefur, ampak če bi pa pred njega postavila nekaj milijonov dolarjev v gotovini... mislim, da bi znal postati tudi moderen Slovenec.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 10:10:03
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* bi znal postati tudi moderen Slovenec. haaaaa?????
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 10:11:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ha - what?
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 10:35:53
|
|
|
|
Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Dva milijona $ je prenizek znesek za to, da bi šla jaz seksat z Donaldom Trumpom vendar verjetno ravno dovolj visok, da bi ti... ...omogočil spodobno življenje brez dela... iz česar bi lahko sledilo... ja, bi se prodala ... Ajde bre Kerensa, koga ti zavitlavaš? Interesantno, ko govorimo o "prodaji" se sploh ne zavedamo, koliko smo pravzaprav kurbe v vsakodnevnem življenju. Izobrazimo se, došolamo, pa potem iščemo primeren poklic, pa se butnemo na trg dela, kjer operiramo s cenami, podpišemo pogodbo z delodajalcem ali odpremo svoje podjetje in že smo potrošna roba. Damo sebe, svoje sposobnosti, vrline, znanje, za določen znesek. Vendar to ni isto, prepričani smo, da za razliko od dam s sumljivo moralo mi svoje človeško dostojanstvo vsaj ohranimo.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 10:40:20
|
|
|
|
Kerensa*
|
Zabluzil si, Bakfark... Dva milijona dolarjev mi ne bi omogočila življenja (upam, da imam še cca. 30 let pred sabo), kakršnega jaz smatram kot lagodno. Poleg tega je, za moje pojme, Donald Trump hudičevo grd... kar dvigne ceno, za katero bi se mu jaz prodala za eno noč.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 10:48:00
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Zabluzil si, Bakfark... Dva milijona dolarjev mi ne bi omogočila življenja (upam, da imam še cca. 30 let pred sabo), kakršnega jaz smatram kot lagodno. Poleg tega je, za moje pojme, Donald Trump hudičevo grd... kar dvigne ceno, za katero bi se mu jaz prodala za eno noč. Joj daj ne seri, a ti si mi mnogo lepa kaj boš te ti dvigovala ceno trampu jebote.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 10:48:25
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nisi prebrala vsega, kajne, "draga"?
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 10:50:21
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Zabluzil si, Bakfark... Dva milijona dolarjev mi ne bi omogočila življenja (upam, da imam še cca. 30 let pred sabo), kakršnega jaz smatram kot lagodno. Poleg tega je, za moje pojme, Donald Trump hudičevo grd... kar dvigne ceno, za katero bi se mu jaz prodala za eno noč. Roko na srce.....i ti nisi baš Malanija......
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 10:51:38
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Zabluzil si, Bakfark... Dva milijona dolarjev mi ne bi omogočila življenja (upam, da imam še cca. 30 let pred sabo), kakršnega jaz smatram kot lagodno. Poleg tega je, za moje pojme, Donald Trump hudičevo grd... kar dvigne ceno, za katero bi se mu jaz prodala za eno noč. Roko na srce.....i ti nisi baš Malanija...... Čeprav je enkrat želala bit, pa magari samo z nickom.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 10:52:13
|
|
|
|
Kerensa*
|
Absolutno nisem! Če smo že pri tem, bi bila raje podobna kateri drugi, kakor njej (čeprav je za moje pojme ona lepa). Ampak sem vsaj fer - dopuščam, da ima vsakdo svoj okus. Aja, ssevin - komentar(ček) na tistile tvoj "a ti si mi mnogo lepa". Ti si, za moje pojme, ena lepših RR-ovk, kar sem jih kdaj videla. In istočaso živ dokaz, da ti to prav nič ne pomaga. Rezultat? Sem kar zadovoljna, da sem takšna, kakršna sem, veš?
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 10:53:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Čeprav je enkrat želala bit, pa magari samo z nickom. Jaz žensko občudujem (če je to sploh pravi izraz, no) zaradi nečesa popolnoma drugega - ne zaradi videza ali poroke z Donaldom. Tisti nick pa sploh ni bil moja ideja.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 10:55:39
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Absolutno nisem! Če smo že pri tem, bi bila raje podobna kateri drugi, kakor njej (čeprav je za moje pojme ona lepa). Ampak sem vsaj fer - dopuščam, da ima vsakdo svoj okus. Aja, ssevin - komentar(ček) na tistile tvoj "a ti si mi mnogo lepa". Ti si, za moje pojme, ena lepših RR-ovk, kar sem jih kdaj videla. In istočaso živ dokaz, da ti to prav nič ne pomaga. Rezultat? Sem kar zadovoljna, da sem takšna, kakršna sem, veš? Ma daj nehaj kaj sem lepa k u rac, zdaj sem debela, tečna, noseča in nadrkana. Pa ne seri, da ne bi šla f ukat za dva milijončka z njim. Samo priznaj, pa ti dam mir. Jaz bi, itak.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 11:00:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Pa ne seri, da ne bi šla f ukat za dva milijončka z njim. Samo priznaj, pa ti dam mir. Za dva milijona dolarjev ne bi šla. Bi pa Wentworthu Millerju ali Jensenu Acklesu dala zastonj. Anytime. In nočem, da mi daš mir.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 11:01:36
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin sem tečna in nadrkana Sorry, ampak jaz te drugačne, kot take, sploh ne poznam.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 11:02:17
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Pa ne seri, da ne bi šla f ukat za dva milijončka z njim. Samo priznaj, pa ti dam mir. Za dva milijona dolarjev ne bi šla. Bi pa Wentworthu Millerju ali Jensenu Acklesu dala zastonj. Anytime. In nočem, da mi daš mir. Pa kaj si ti normalna, toti je ja peder.
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 11:06:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Pa ne seri, da ne bi šla f ukat za dva milijončka z njim. Samo priznaj, pa ti dam mir. Za dva milijona dolarjev ne bi šla. Bi pa Wentworthu Millerju ali Jensenu Acklesu dala zastonj. Anytime. In nočem, da mi daš mir. Pa kaj si ti normalna, toti je ja peder. Sem slišala, da naj bi bil, ja...
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 11:14:57
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Pa ne seri, da ne bi šla f ukat za dva milijončka z njim. Samo priznaj, pa ti dam mir. Za dva milijona dolarjev ne bi šla. Bi pa Wentworthu Millerju ali Jensenu Acklesu dala zastonj. Anytime. In nočem, da mi daš mir. Pa kaj si ti normalna, toti je ja peder. Sem slišala, da naj bi bil, ja... Ampak ti ga boš že porihtala ne
|
|
|
|
RE: melanija trump na oprah 10.2.2011 11:16:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
O, definitivno bi poskusila, ja.
|
|
|
otroški poletni tabormuškaKam bi dale otroke v poletni tabor?
vsi dodatni komentarji dobrodošli!v svoje neposredno okolje (
15%)
na drug konec Slovenije (
3%)
v hribe (
19%)
k vodi (morje, reka) (
34%)
odvisno od cene (
16%)
nikamor od naštetega (
13%)
Število vseh glasov: 268Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!