Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mehko kuhan jajc, nujno! 16.9.2007 8:59:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Daš v vrelo vodo in naj vre tri minute in pol.
|
|
|
|
RE: mehko kuhan jajc, nujno! 16.9.2007 9:01:22
|
|
|
|
Anonimen
|
A v vrelo? A ne počijo potem? No, saj zdaj sem že, sem dala v mrzlo, pa ko je zavrelo, še tri minute. Pa je kar še malo mehko no, ne čisto, ampak v redu.
|
|
|
|
RE: mehko kuhan jajc, nujno! 16.9.2007 9:06:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa vem, jaz vedno tako delam, da dam v vrelo, pa večinoma ne poči. Če pa malo, pa tudi nič hudega. Ampak jaz 2 skuham, če bi eden napol ven zlezel, bi res bolj malo ostalo. No ja, potem drugič kuhaj dve minuti in pol. Če daš v vrelo vodo: tri minute in pol, če daš v mrzlo: dve minuti in pol. No, to si bom tudi jaz zapomnila.
|
|
|
|
RE: mehko kuhan jajc, nujno! 16.9.2007 9:21:44
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz dam v vrelo in 3,5min, za trdo kuhano pa okoli 7min....
|
|
|
|
RE: mehko kuhan jajc, nujno! 16.9.2007 10:28:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jajček daš v vrelo vodo.Ga daš na žlico in potem previdno v vodo.Jah delat moraš ko z jajci (da ti ne poči)
|
|
|
|
RE: mehko kuhan jajc, nujno! 20.9.2007 13:37:23
|
|
|
|
dana
|
Saj vem da sem mal pozna, pa naj bo za naslednjič. Jaz ga dam vedno v mrzlo vodo in NIKOLI ne poči. Ga pa od tretnutka ko zavre, kuham še 3 minute. Če je pa mal večje jajce ga pa še kake pol minutke not pustim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično ustvarjanje v kuhinjiNaj bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji smo za vas pripravili seznam receptov, s katerimi boste navdušili svoj...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?