|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mehko kuhan jajc, nujno!
16.9.2007 8:54:51   
Anonimen
ker se že kuha. A je ko zavre, še tri minute?

hvala, rešile boste fruštek mojega sina. user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mehko kuhan jajc, nujno!
16.9.2007 8:59:14   
Anonimen
Daš v vrelo vodo in naj vre tri minute in pol.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mehko kuhan jajc, nujno!
16.9.2007 9:01:22   
Anonimen
A v vrelo? A ne počijo potem? user posted image  No, saj zdaj sem že, sem dala v mrzlo, pa ko je zavrelo, še tri minute. Pa je kar še malo mehko no, ne čisto, ampak v redu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mehko kuhan jajc, nujno!
16.9.2007 9:06:48   
Anonimen
Kaj pa vem, jaz vedno tako delam, da dam v vrelo, pa večinoma ne poči. Če pa malo, pa tudi nič hudega. Ampak jaz 2 skuham, če bi eden napol ven zlezel, bi res bolj malo ostalo.

No ja, potem drugič kuhaj dve minuti in pol.

Če daš v vrelo vodo: tri minute in pol, če daš v mrzlo: dve minuti in pol. No, to si bom tudi jaz zapomnila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mehko kuhan jajc, nujno!
16.9.2007 9:21:44   
Strawberrie Cherrie
Jaz dam v vrelo in 3,5min, za trdo kuhano pa okoli 7min....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mehko kuhan jajc, nujno!
16.9.2007 10:28:03   
Anonimen
ja jajček daš v vrelo vodo.Ga daš na žlico in potem previdno v vodo.Jah delat moraš ko z jajciuser posted image   (da ti ne poči)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mehko kuhan jajc, nujno!
20.9.2007 13:37:23   
dana
Saj vem da sem mal pozna, pa naj bo za naslednjič. Jaz ga dam vedno v mrzlo vodo in NIKOLI ne poči. Ga pa od tretnutka ko zavre, kuham še 3 minute. Če je pa mal večje jajce ga pa še kake pol minutke not pustim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: mehko kuhan jajc, nujno!
20.9.2007 13:53:00   
caillou
Jest imam tisto peščeno uro prav za jajca in mislim da je označeno samo za dve minutiuser posted image .

_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Praznično ustvarjanje v kuhinji
Naj bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji smo za vas pripravili seznam receptov, s katerimi boste navdušili svoj...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?