Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: medicinske sestre in bolniška 19.3.2007 13:23:45
|
|
|
|
yaris
|
Ti kar prosi za bolniško. Nosečnost in otroček, ki raste v tebi sta bolj pomembna kot služba. Osebna zdravnica pa ti ne more dosti komplicirat. Nerojeni ima prednost pred vsem.
|
|
|
|
RE: medicinske sestre in bolniška 19.3.2007 13:46:32
|
|
|
|
flower power
|
če ti prineseš osebni zdravnici potrdilo od ginekologinje za bolniško, ti nima kaj komplicirat. če ti pa bo, pa ji kar povej kar ji gre.
|
|
|
|
RE: medicinske sestre in bolniška 19.3.2007 13:46:58
|
|
|
|
smotka lonib
|
Če ti tvoj ginekolog oddobri bolniško, mislim, da tvoja osebna zdravnica nima tle kej komplicirat. Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: medicinske sestre in bolniška 19.3.2007 13:55:42
|
|
|
|
eva1
|
Ja če ti tvoj G napiše bolniško, potem osebni zdravnik to le odpre in piše predloge na komisijo! Jaz sem bila obakrat na bolniški, prvič od 5 tedna dalje, drugič od 18 tedna! je pa res da sem imela obakrat kup težav(no drugič veliko manj, ampak sem bila preventivno na bolniški, ker sem imela v prvo preeklapsijo in CR in sem dokaj hitro spet zanosila)! Kje pa delaš, če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: medicinske sestre in bolniška 19.3.2007 13:59:56
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
če ti prineseš osebni zdravnici potrdilo od ginekologinje za bolniško, ti nima kaj komplicirat. če ti pa bo, pa ji kar povej kar ji gre.
|
|
|
|
RE: medicinske sestre in bolniška 19.3.2007 14:06:30
|
|
|
|
Disney
|
Jaz sem zaposlena v domu starejših in sem bila od 6 tedna dalje na bolniški.Moja osebna zdravnica ni nič komplicirala,moji sodelavki pa skozi nekaj.Odvisno od zdravnice,ene razumejo,druge spet ne...
|
|
|
|
RE: medicinske sestre in bolniška 19.3.2007 14:46:15
|
|
|
|
*tajda*
|
Hvala za odgovore,moje sodelavke gredo tud takoj na bolniško,ampak vem da nekateri zdravniki radi komlicirajo.Delam pa na nevrokirirgiji.
|
|
|
|
RE: medicinske sestre in bolniška 19.3.2007 15:32:43
|
|
|
|
majrim
|
meni je ravno osebna zdravnica šla full na roko...res,da me je G dal na bolniško,a osebna mi je dovolila izhode oz. sprehode... ...vso srečo in lepo
|
|
RE: medicinske sestre in bolniška 19.3.2007 18:14:00
|
|
|
|
kobacaj
|
Tudi jaz delam na težkem kirurškem oddelku, na katerem pa je za povrhu še ogromno sevanja (bolniki hodijo na izotope) in sem na bolniški od naslednjega dne, ko sem zvedela da sem noseča (tako mi je svetovala sama šefica). Nisem imela težav ne z osebno zdravnico in ne z ginekologom, mi je pa zelo komplicirala komisija in sem mogla celo 2X k njim na osebni razgovor. Na oddelku je veliko infektov, težkega dvigovanja, sevanja (vsi nosimo dozimetre), da o stresu ne govorim, sem tudi po ss (to jih nič ne briga) mi je pa ginekolog dal bolniško, ker je rizično delovno mesto in k sreči ni bila rizična nosečnost. Vendar se je pa komisija spotikala da je vse OK in da moram v službo. No po dveh osebnih obiskih na komisiji in veliko živčne vojne se je k sreči vse uredilo in ravno jutri zaključujem bolniško, izkoristim še mesec dopusta in potem na porodniško. Nič se bat ti kar povej ginekologu in ga prosi za bolniško. Če sama ne boš poskrbela zase, tudi drugi ne bodo. Poskrbi za svojo in otrokovo varnost ter zdravje in želim ti veliko sreče.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?