kobacaj -> RE: medicinske sestre in bolniška (19.3.2007 18:14:00)
|
Tudi jaz delam na težkem kirurškem oddelku, na katerem pa je za povrhu še ogromno sevanja (bolniki hodijo na izotope) in sem na bolniški od naslednjega dne, ko sem zvedela da sem noseča (tako mi je svetovala sama šefica). Nisem imela težav ne z osebno zdravnico in ne z ginekologom, mi je pa zelo komplicirala komisija in sem mogla celo 2X k njim na osebni razgovor. Na oddelku je veliko infektov, težkega dvigovanja, sevanja (vsi nosimo dozimetre), da o stresu ne govorim, sem tudi po ss (to jih nič ne briga) mi je pa ginekolog dal bolniško, ker je rizično delovno mesto in k sreči ni bila rizična nosečnost. Vendar se je pa komisija spotikala da je vse OK in da moram v službo. No po dveh osebnih obiskih na komisiji in veliko živčne vojne se je k sreči vse uredilo in ravno jutri zaključujem bolniško, izkoristim še mesec dopusta in potem na porodniško. Nič se bat ti kar povej ginekologu in ga prosi za bolniško. Če sama ne boš poskrbela zase, tudi drugi ne bodo. Poskrbi za svojo in otrokovo varnost ter zdravje in želim ti veliko sreče.
|
|
|
|