|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   medicinske sestre in bolniška
19.3.2007 13:01:48   
*tajda*
Mene pa zanima,če so vam ginekologi kaj komplicirali glede bolniške oz. osebni zdravniki?
Sicer je meni ginekologinja rekla da če ne bom več mogla delat da mi lahko napiše bolniško ampak se bojim da mi bo osebna zdravnica kaj komplicirala.Delam pa na težkem kirurškem oddelku,kjer so infekcije,dvigovanje in še spremenjeni pacienti,ves čas na nogah..in še bi lahko naštevala.Naslednji pregled imam aprila in imam namen prosit za bolniško pa me je kar malo strahuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: medicinske sestre in bolniška
19.3.2007 13:23:45   
yaris
Ti kar prosi za bolniško. Nosečnost in otroček, ki raste v tebi sta bolj pomembna kot služba. Osebna zdravnica pa ti ne more dosti komplicirat.
Nerojeni user posted image  ima prednost pred vsem.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2007 13:46:32   
flower power
če ti prineseš osebni zdravnici potrdilo od ginekologinje za bolniško, ti nima kaj komplicirat. če ti pa bo, pa ji kar povej kar ji gre.

(odgovor članu yaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2007 13:46:58   
smotka lonib
Če ti tvoj ginekolog oddobri bolniško, mislim, da tvoja osebna zdravnica nima tle kej komplicirat.

Lep pozdrav!

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2007 13:55:42   
eva1
Ja če ti tvoj G napiše bolniško, potem osebni zdravnik to le odpre in piše predloge na komisijo!
Jaz sem bila obakrat na bolniški, prvič od 5 tedna dalje, drugič od 18 tedna! je pa res da sem imela obakrat kup težav(no drugič veliko manj, ampak sem bila preventivno na bolniški, ker sem imela v prvo preeklapsijo in CR in sem dokaj hitro spet zanosila)! Kje pa delaš, če ni skrivnost?

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2007 13:59:56   
BLAŽIKA
če ti prineseš osebni zdravnici potrdilo od ginekologinje za bolniško, ti nima kaj komplicirat. če ti pa bo, pa ji kar povej kar ji gre.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2007 14:06:30   
Disney
Jaz sem zaposlena v domu starejših in sem bila od 6 tedna dalje na bolniški.Moja osebna zdravnica ni nič komplicirala,moji sodelavki pa skozi nekaj.Odvisno od zdravnice,ene razumejo,druge spet ne...user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2007 14:46:15   
*tajda*
Hvala za odgovore,moje sodelavke gredo tud takoj na bolniško,ampak vem da nekateri zdravniki radi komlicirajo.Delam pa na nevrokirirgiji.

(odgovor članu Disney)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2007 15:32:43   
majrim
meni je ravno osebna zdravnica šla full na roko...res,da me je G dal na bolniško,a osebna mi je dovolila izhode oz. sprehode...
...vso srečo in lepouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2007 18:14:00   
kobacaj

Tudi jaz delam na težkem kirurškem oddelku, na katerem pa je za povrhu še ogromno sevanja (bolniki hodijo na izotope) in sem na bolniški od naslednjega dne, ko sem zvedela da sem noseča (tako mi je svetovala sama šefica). Nisem imela težav ne z osebno zdravnico in ne z ginekologom, mi je pa zelo komplicirala komisija in sem mogla celo 2X k njim na osebni razgovor. Na oddelku je veliko infektov, težkega dvigovanja, sevanja (vsi nosimo dozimetre), da o stresu ne govorim, sem tudi po ss (to jih nič ne briga) mi je pa ginekolog dal bolniško, ker je rizično delovno mesto in k sreči ni bila rizična nosečnost. Vendar se je pa komisija spotikala da je vse OK in da moram v službo. No po dveh osebnih obiskih na komisiji in veliko živčne vojne se je k sreči vse uredilo in ravno jutri zaključujem bolniško, izkoristim še mesec dopusta in potem na porodniško. Nič se bat ti kar povej ginekologu in ga prosi za bolniško. Če sama ne boš poskrbela zase, tudi drugi ne bodo. Poskrbi za svojo in otrokovo varnost ter zdravje in želim ti veliko sreče.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?