|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   medenjaki
22.12.2005 22:14:20   
LONA13
Pozdravljene...
rabim en dober recept za medenjake!
Hvala in lep pozdrav!


Polona

_____________________________

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: medenjaki
23.12.2005 4:59:43   
Anonimen
Jutro!
Jaz sem včeraj delala medenjake in so super.
Tukaj je recept:

Testo:                                                :
3 velike ţlice medu                                     
30 dag sladkorja                                         
5 – 8 dag masla ali margarine                              
2 ţlici čokolade v prahu
3 ţlice mleka
2 ţlici ruma
3 jajca
75 – 80 dag moke
2 ţlici kakava (lahko tudi čokolada v prahu)
1 ˝ ţličke jedilne sode
2 noţevi konici pecilnega prađka
đčepec soli
˝ ţličke cimeta
noţeva konica klinčkov
 
Glazura:
1 beljak
7 dag sladkorja v prahu
 
Testo:
V primerni posodi, na zmernem ognju, zmeđamo 3 ţlice medu, 30 dag sladkorja,
5 – 8  dag masla ali margarine in 2 ţlici čokolade v prahu. Međamo tako dolgo, da dobimo gladko, tekočo maso. Nato maso odstavimo, da se ohladi.
Ohlajeni masi primeđamo 3 ţlice mleka, 3 stepena jajca, 75 – 80 dag moke, ki smo ji primeđali 2 ţlici kakava , 1 ˝ ţličke jedilne sode, 2 noţevi konici pecilnega, đčepec soli, ˝ ţličke cimeta in noţevo konico klinčkov.
Vse sestavine dobro premeđamo in maso pustimo, čez noč, počivati. Drugi dan iz mase naredimo, za oreh velike, kroglice katere polagamo na pekač, katerega smo predhodno namazali s čebeljim voskom, pribliţno 2 prsta narazen. Kroglice malce spođčimo.
Pečemo na temperaturi 200 °C pribliţno 15-20 minut. Đe tople medenjake, do polovice, pomočimo v glazuro.
 
Glazura:
Beljak in sladkor v prahu stepemo nad soparo v gladko tekočo kremo. V to kremo namakamo đe tople medenjake.

< Sporočilo je popravil Gekko Junior -- 23.12.2005 5:03:50 >

(odgovor članu LONA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: medenjaki
23.12.2005 8:47:15   
Nasy
super..tiste tilce so najbrž žlice, a ne?user posted image

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: medenjaki
23.12.2005 8:53:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ¸ja

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: medenjaki
23.12.2005 12:42:51   
LONA13
HHHHHVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
Sm jih včerej delala ene po knjigi sestre Vendeline pa so glih za v steno metat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še to se bojim da se ne bostena okrušla.

_____________________________

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: medenjaki
23.12.2005 13:23:12   
rainbow
Haj!

kaj se še lahko jaz pohvalim, sem včeraj pekla Naj piškot 2005 iz Lize, so malo podobni medenjakom, se jim reče dišavni piškoti, in so mi kar uspeli (malo spremenjeni); so ful dobri; recept j bil prejšnji teden v Lizi (kaj lahko delam reklamo za revijo???)

zdaj se pa spet bašem z njimi in nič z mojega hujšanjauser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?