|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   med limona
22.1.2010 11:34:32   
leo**tia
ravno sem klicala patronažno..mala naša je prehlajena(plazenje po mrzlih ploščicah),in sem vprašala kaj naj ji dam?je rekla v čaj notri naj dam med,se pravi liter čaja 1žlička,za začetek,in tud par kapi limone naj stisnem.naj povem da je pila že čaj s medom,ko sem ji po pomoti dala od tamalega(za nj sem skuhala),reakcije ni bilo,je pa bil ta md tisti mali,dijetni..a bi poslušale patronažno?taki rumeni šmrklji ji tečejo in je rekla bolje par pik od meda(če bi bila reakcija)kot pa da se raširi v kakjo vnetje ušesuser posted image ..prosim za nasvete..kivi je tud jedla,reakcije nobene,pa tud pomaranče..pa tud malo kašlja,tak moker kašelj,sumim na šmrklje v grlu..in kateri čaj je najboljši*??skuhala sem sadnega,ker tega imam..imam pa tud bezgovega domačega,mmoja babica je sušilauser posted image ta nam pomaga ko smo bolani,tamal 5let ga pije,sam mali ne upam dat.

< Sporočilo je popravil leo**tia -- 22.1.2010 11:37:47 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: med limona
22.1.2010 11:38:09   
živa
Pri 10 mesecih ji po mojem že lahko daš med. Sicer pa boš vnetje ušes preprečila predvsem z obilnim in rednim izpiranjem noska s fiziološko.

Lp,

živa

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2010 13:10:16   
leo**tia
priporočila mi je sprej aqva maris al kako se že reče..upamo da ni nič hujšega..prehladila se je na ploščicah,mrzle so ko user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 13:11:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu leo**tia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2010 15:25:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

ravno sem klicala patronažno..mala naša je prehlajena(plazenje po mrzlih ploščicah),in sem vprašala kaj naj ji dam?je rekla v čaj notri naj dam med,se pravi liter čaja 1žlička,za začetek,in tud par kapi limone naj stisnem.naj povem da je pila že čaj s medom,ko sem ji po pomoti dala od tamalega(za nj sem skuhala),reakcije ni bilo,je pa bil ta md tisti mali,dijetni..a bi poslušale patronažno?taki rumeni šmrklji ji tečejo in je rekla bolje par pik od meda(če bi bila reakcija)kot pa da se raširi v kakjo vnetje ušesuser posted image ..prosim za nasvete..kivi je tud jedla,reakcije nobene,pa tud pomaranče..pa tud malo kašlja,tak moker kašelj,sumim na šmrklje v grlu..in kateri čaj je najboljši*??skuhala sem sadnega,ker tega imam..imam pa tud bezgovega domačega,mmoja babica je sušilauser posted image ta nam pomaga ko smo bolani,tamal 5let ga pije,sam mali ne upam dat.

Med sem jaz moji dala v caj po enem letu starosti.Tudi limono,pa je imela zelo mocan urin in posledicno cist vneto ritko,tako da ji limone se zdaj ne dajem.

Caj pa najbolje.da kupis v lekarni,ti bodo znale pravo mesanico priporociti.

(odgovor članu leo**tia)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2010 16:19:03   
ledenaa
kot prvo otrok se ne more prehladiti na ploščicah- od kje vam to user posted image

Prehlad je najpogostejše nalezljivo virusno obolenje zgornjih dihalnih poti. Povzroča ga več kot 200 različnih virusov, ki napadejo sluznice dihal. Običajno se prične počasi, z zamašenim nosom, bolečim žrelom, hripavim glasom in suhim kašljem

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 16:56:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ledenaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2010 17:28:00   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

kot prvo otrok se ne more prehladiti na ploščicah- od kje vam to user posted image

Prehlad je najpogostejše nalezljivo virusno obolenje zgornjih dihalnih poti. Povzroča ga več kot 200 različnih virusov, ki napadejo sluznice dihal. Običajno se prične počasi, z zamašenim nosom, bolečim žrelom, hripavim glasom in suhim kašljem

ne vem no,ampak vedno ko se plazi po mrzlih ploščicah,takoj zatem zaćne šmrkat.tak da ne vem..samo z noska ji teče,malo že je boljša po čajekuuser posted image tak dqa po moje jutri bo đe vredu.to je pri nas vedno tak.2dni prehlad,3dan že dobro..med pa imam od akacije,čaj od kamilice sem ji dala

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.1.2010 18:27:54   
urška
ja otrok se res ne prehladi od mrzlih plošcic, ampak skasira nek virus.

in kamilice niso za prehlad. boljše da ji pravilno pripraviš šipkov čaj, ki vsebuje veliko vitamina C. seveda, če ga ne pregreješ in s tem vitamin C uničiš. pa bezgov čaj tudi, samo ne vem kako je s tem, če take zeliščne čaje že lahko pijejo tako majhni.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.1.2010 18:34:53   
daša
Jaz pa o ploščicah.
Imam občutek, da mrzle ploščice tudi ta svoje pripomorejo. Kar sedite  al ležite celo popoldne na ploščicah, me prav zanima katera ne bo začela kašljat.
Mi smo dala tekač v vežo, ker je mali najrajši počival v veži na mrzlih ploščicah. Smo šele potem ugotovili, kako lepo vežo imamo, prej je bila ena dolga avla. Tako, da je ta tekač po petih letih še vedno v veži.

Tako, da nekaj kupi za na tla, je že občutek boljši. Pa naš je potem ko nalašč precej manj počival v veži, ko je bil tepih.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.1.2010 19:11:11   
Hope2
Še vsak prehlad smo zdravili samo z veliko fiziološke, aspiratorjem in z veliko popite tekočine. Nobenega medu in nobene limone.Pri 13mesecih je staknu prvo hujšo virozo, pristala na infekcijski, vse kar je moral pit, je bila voda, ko sva odhajala, so povdarili voda, nobenih limon in meda.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 22.1.2010 19:13:19 >

(odgovor članu daša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.1.2010 19:35:51   
leo**tia
jaz sem ji dala 1žlićko meda v 1l čaja..in malo limone,in moram rečt da je že boljše.nos čistimo s fiziološkjo aqua maris.morska voda..in je res dobra.aspiratorja ne mara dere se kouser posted image ..taka čista tekočina ji teče z noska..le malo glasa je izgubila.ne more ravno cvilituser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

katero ime?
diana3

katero ime naj izbereva?

niki (34%)

nicol (11%)

ališa (11%)

kiara (44%)

Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!