Anonimen -> RE: med limona (22.1.2010 15:25:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia ravno sem klicala patronažno..mala naša je prehlajena(plazenje po mrzlih ploščicah),in sem vprašala kaj naj ji dam?je rekla v čaj notri naj dam med,se pravi liter čaja 1žlička,za začetek,in tud par kapi limone naj stisnem.naj povem da je pila že čaj s medom,ko sem ji po pomoti dala od tamalega(za nj sem skuhala),reakcije ni bilo,je pa bil ta md tisti mali,dijetni..a bi poslušale patronažno?taki rumeni šmrklji ji tečejo in je rekla bolje par pik od meda(če bi bila reakcija)kot pa da se raširi v kakjo vnetje ušes[sm=smiley1.gif] ..prosim za nasvete..kivi je tud jedla,reakcije nobene,pa tud pomaranče..pa tud malo kašlja,tak moker kašelj,sumim na šmrklje v grlu..in kateri čaj je najboljši*??skuhala sem sadnega,ker tega imam..imam pa tud bezgovega domačega,mmoja babica je sušila[sm=smiley1.gif] ta nam pomaga ko smo bolani,tamal 5let ga pije,sam mali ne upam dat. Med sem jaz moji dala v caj po enem letu starosti.Tudi limono,pa je imela zelo mocan urin in posledicno cist vneto ritko,tako da ji limone se zdaj ne dajem. Caj pa najbolje.da kupis v lekarni,ti bodo znale pravo mesanico priporociti.
|
|
|
|