|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mati v bolnici
13.2.2005 7:43:47   
Tinca7
Moj problem je takle. V ponedeljek bom morala v bolnico, ker imam vnetje vidnega živca. Tam moram ostati 4 dni. Zato sem želela, da očka ostane doma z Laro, ki je stara 3 mesece. So pa mi povedali, da oče v nobenem primeru ni upravičen do nege (bolniške) če sem jaz na porodniški. V bolnici so mi sicer ponudili, da bi bila Lara z mano, a mislim, da to ni najbolj pametno (viroze...).
A ima mogoče že katera izkušnje s tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mati v bolnici
13.2.2005 9:02:32   
Anonimen
Očka naj se z osebnim zdravnikom poskuša dogovoriti, da bi mu dal bolniško za njega. To bi bilo najbolje. Upam, da je njegov zdravnik toliko človeški.

(odgovor članu Tinca7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   mati v bolnici
13.2.2005 10:42:15   
Gina
Točno tako!
Je pa ena pisala že o tem, da je bil očka na bolniški, ker je že sama zbolela. Mogoče se bo pa javila in napisala, kako so to izvedli.

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mati v bolnici
13.2.2005 11:13:58   
Anonimen
Ja, izgleda, da je za ženo lahko na bolniški, za otroka pa ne, ker ima žena porodniško. Saj veste, slovenska logika.

(odgovor članu Tinca7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   mati v bolnici
13.2.2005 15:15:07   
Tinca7
Problem je v tem, da nego plača sociala, bolniško pa služba. Nažalost pa v očkatovi službi vejo, da grem v bolnico. Mislim, kakšna logika je to:grrr:. So mi rekl, da mi vse bolnice zagotavljajo prostor za Laro, in moj problem, če je nočem imet tam. Če v bolnici ne bom sposobna skrbet zanjo, morajo to narediti sestre. Kot da so tam usposobljeni za to - sigurno bi bili ful veseli, da bi morali še Laro previjat, hranit in se igrat z njo.

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mati v bolnici
13.2.2005 15:24:19   
Anonimen
Aja, če pa vejo, je pa zoprno. Potem lahko pa samo še dopust vzame. S seboj v bolnišnico je res verjetno ne boš vzela.

(odgovor članu Tinca7)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   mati v bolnici
13.2.2005 15:32:55   
Gina
Pa kaj če vejo. Je pač ravno takrat zbolel. Briga te, glavno da je poskrbljeno za otroka.

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?