mati v bolnici (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Tinca7 -> mati v bolnici (13.2.2005 7:43:47)

Moj problem je takle. V ponedeljek bom morala v bolnico, ker imam vnetje vidnega živca. Tam moram ostati 4 dni. Zato sem želela, da očka ostane doma z Laro, ki je stara 3 mesece. So pa mi povedali, da oče v nobenem primeru ni upravičen do nege (bolniške) če sem jaz na porodniški. V bolnici so mi sicer ponudili, da bi bila Lara z mano, a mislim, da to ni najbolj pametno (viroze...).
A ima mogoče že katera izkušnje s tem?

Anonimen -> mati v bolnici (13.2.2005 9:02:32)

Očka naj se z osebnim zdravnikom poskuša dogovoriti, da bi mu dal bolniško za njega. To bi bilo najbolje. Upam, da je njegov zdravnik toliko človeški.

Gina -> mati v bolnici (13.2.2005 10:42:15)

Točno tako!
Je pa ena pisala že o tem, da je bil očka na bolniški, ker je že sama zbolela. Mogoče se bo pa javila in napisala, kako so to izvedli.

Anonimen -> mati v bolnici (13.2.2005 11:13:58)

Ja, izgleda, da je za ženo lahko na bolniški, za otroka pa ne, ker ima žena porodniško. Saj veste, slovenska logika.

Tinca7 -> mati v bolnici (13.2.2005 15:15:07)

Problem je v tem, da nego plača sociala, bolniško pa služba. Nažalost pa v očkatovi službi vejo, da grem v bolnico. Mislim, kakšna logika je to:grrr:. So mi rekl, da mi vse bolnice zagotavljajo prostor za Laro, in moj problem, če je nočem imet tam. Če v bolnici ne bom sposobna skrbet zanjo, morajo to narediti sestre. Kot da so tam usposobljeni za to - sigurno bi bili ful veseli, da bi morali še Laro previjat, hranit in se igrat z njo.

Anonimen -> mati v bolnici (13.2.2005 15:24:19)

Aja, če pa vejo, je pa zoprno. Potem lahko pa samo še dopust vzame. S seboj v bolnišnico je res verjetno ne boš vzela.

Gina -> mati v bolnici (13.2.2005 15:32:55)

Pa kaj če vejo. Je pač ravno takrat zbolel. Briga te, glavno da je poskrbljeno za otroka.

Stran: [1]