Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: materinski dan - verz ali misel 25.3.2006 8:34:20
|
|
|
|
gamini
|
Hvala, enako ! Lepo je biti ženska, še lepše MATI.
|
|
|
|
RE: materinski dan - verz ali misel 25.3.2006 10:07:07
|
|
|
|
G in T
|
Nekaj verzou Mati sam bom vso pot prehodil. Ne skrbi. A vseeno pridi tedaj, kadar bo kdo moje srce pohodil. Dvigni ga, toplo besedo mu daj. Življenje je pesem. Ljubezen je glasba.Za materino ljubezen je zmeraj pomlad. To je tvoja močna duša, ki mi je nov svet odprla, ko je v starem zadnja lučka dogorela in umrla, ko so moje mlade želje svojo sončno pot zgrešile. To je tvoja močna duša, ki mi daje nove sile in prižiga v mojem srcu lučko novega spoznanja, da je sreča le v bogastvu dajanja in darovanja. Mogočna je moč materinstva! S svojo živo gorkoto vse preobrazi; plahost spremeni v neomajen pogum; neustrašno kljubovanje pa v trepetavo pokornost; brezbrižnost spremeni v pozornost in vsem stahovom vzame moč; iz sebičnosti napravi skromnost... To so tvoje tople roke, ki so k sebi me privile, ko so moje mlade misli zadnjo vero izgubile, ko so moje mlade misli nad življenjem ostrmele … To so tvoje tople roke, ki so tiho me objele in peljale me v novo srečo, v belo srečo duše tvoje: Daj varuj življenje drugih, da pozabiš sama svoje!
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?