|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materinski čut
23.3.2005 10:09:53   
Anonimen
Zanima me če tudi ve "čutite" kaj nosite pod srcem...jaz že od prvega dne govorim o "njemu"..pa tako sva si z možem želela punčke...saj vem, da ni važno....a vendar..Pozdravček vsem:nosecka:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   materinski čut
23.3.2005 10:11:50   
saba
meni so pa vsi do sedaj rekli da nosim punčko...meni se pa tako zdi da je fantek:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   materinski čut
23.3.2005 10:11:55   
Udb
Ja, jaz imam ful občutek da bo :modri:, pa čeprav si ful želim :roza:!!! Ne vem kako to! Vem pa, da bom G vprašala ob prvi prililki!!! ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   materinski čut
23.3.2005 10:13:33   
Čiračara
Tudi jaz imam občutek, da bo :modri::ups:

LP:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   materinski čut
23.3.2005 10:17:25   
KIRA
uh, to si pa zadela tako zanimivo temo. pri nekaterih ženskah opažam, da so z otročki zelo "zgubljene", tudi pri prijateljicah in si ne znajo pomgat. ne vem drugače povedat. jaz pa nekako nagonsko čutim kaj je prav in kaj moja hči rabi. jaz sem že v nosečnosti imela zelo moćan materinski čut. po CR par dni ne, zaradi bolečin in ker sem imela težko operacijo, ampak to je druga zgodba. pol pa od 3 ali 4 dne naprej pa se je vrnil in je še močnejši kot prej.

sem si pa naskrivaj želela punčko, čeprav so mi vsi govorili, da bo fantek. pa ni bil. sem imela močan občutek, da bo deklica, ime sem pa itak imela izbrano že leta preden se je rodila. za fantka pa sva "za vsak slučaj" izbirala imena med nosečnostjo.

sedaj pa mi je v bistvu vseeno kaj bo, sam da bo tako lep in zdrav dojenček, kot je moja mucica - po eni strani bi bilo fajn imet fanta, da bosta parček, po drugi pa so deklice takooo scartane in zlate... se pa bolj nagibam k občutku, da bo fantek. ne vem, tako se mi zdi, da bova tokrat imela sinčka, čeprav bi jaz bila malenkost bolj za deklico...

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   materinski čut
23.3.2005 10:17:58   
Anonimen
Jaz tudi mislim da bo :modri:, čeprav si želim še eno:roza:.
Saj ni važno kaj je samo da do zdrav in ostal zaenkrat čim dlje noter.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   materinski čut
23.3.2005 10:21:25   
ZARA
ja, jst sem skoz vedla,da bo :roza:detka fletka!!
Zadela 100%!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   materinski čut
23.3.2005 10:25:22   
ribica.
Jaz nisem vedela kaj bo. Niti si nisem mogla predstavljat kaj bi imela raje. Tudi jaz sem svojega otroka imela za "njega", on - otrok. Zdaj imamo punčko in si ne morem predstavljat kako bi blo če bi bla fantek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   materinski čut
23.3.2005 10:26:48   
pety78
Jaz sem skoz imela občutek, da bo fantek. In v četrtek na nuhalni mi je to tudi potrdila. Sicer ni še glih 100%, ampak jaz kar mislim, da ima prav. :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   materinski čut
23.3.2005 10:28:37   
Anonimen
Meni je tudi vseeno, kaj bo - punčka ali fantek, oboje je isto zaželjeno. Ampak nehote, ko razmišljam o otročku, ki raste v meni, je v mojih mislih to on...fantek. Pa nimam pojma, zakaj. Morda je to čut, morda pa tudi ne. Pa tudi, ko je zelo živahen, si mislim - pa saj punčka ne more tako zelo rogovilit!!! (čeprav vem, da to niti slučajno ni res:))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   materinski čut
23.3.2005 10:41:41   
ZVEZDICA 22
Meni pa so rekli, da bo verjetno punčka.Jaz pa si tako želim fantka in že od vsega začetka ima občutek, da bom imela fantka in res imam tak občutek, ves čas ga imam za fantka in nakupila sem večina modro vse!

Bomo videli kako deluje ta materinski čut!

L.p.N

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   materinski čut
23.3.2005 11:02:22   
Rozalija
Mene pa tale čut čisto vara.... moj mi je skoz govoril... punčka bo.... vsi ostali fantek bo.... meni ni govorilo nič... sem govorila otrok pa konec... in ja tisti otrok.... sem pa cel čas kupovala stvari take bolj fantovske.

Rezultat je bila punčka.... pa še vedno kupujem fantovske cunjice.... ha ha mogoče pa jaz že naslednjega otroka čutim....... je rekel moj da rabi naša Lana enga fejst bratca.... on že ve kaj bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   materinski čut
23.3.2005 11:07:10   
Lana_s
Jaz sem tudi ful prepričana da bo fantek in roza stvari in cotik sploh ne gledam, samo fantovske. Ves čas mu pravim mišek ali pa mali, še moj je že skoraj prepričan da bo fantek, mu je glih pred par dnevi čist slučajno rekel sin.:duda:

Mogoče si za malenkost res bolj želim, da bi bil sinek, bomo videli tam nekje junija (če se bo držal roka). Ampak kar bo, bo, ga/jo bomo imeli enako radi.

LP:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   materinski čut
23.3.2005 11:13:58   
Aja32
Da se še jaz pridružim.
Od kar se spomnim, da sem začela razmišljati o otroku, sem govorila, da si želim punčko. Ime imam izbran že cca. 10 let. ;)
Ko sem naredila test, sem bila nekaj dni zmedena. Z mojim dragim sva se začela pogovorjati, kaj si bolj želiva. In sva prišla do skupnega dogovora, da nama je vseeno. In res. Prvič imam filing, da mi je čisto vseeno in odločila sva se, da niti ne bova vprašala ginekologa, ampak se bova pustila presenetiti.
Če bom že kaj začela kupovati, bo vse skupaj v nevtralnih barvah... :)-
Edino mojo mamo firbec matra, ker zelo rada plete in ne katero barvo volne naj izbere:)-:)-:)-

Drugače pa... Punce, res je vseeno, lahko smo vse samo srečne in vesela, da nam je uspelo zanositi in da bomo imele priložnost postati mame. Fantek ali punčka, modra ali roza... vseeno kaj, samo da bomo videle njen ali njegov obrazek in zaslišale njihov prvi jok...

A:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   materinski čut
23.3.2005 11:24:16   
Anonimen
ste pa pridne :bravo:, nisem pričakovala toliko odgovorov....moja mama, tašča, mož in konec koncev tudi jaz smo govorili le o punčki....zdaj pa tako prepričanje da je sin, sprašujem kolegice, sorodnice in skoraj vse so mi potrdile ,da tisto kar čutiš je...sem pa že zdaj zelo zaščitniška, prava levinja:)- Vsem lep pozdrav, ko zvem kaj je, vam javim:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   materinski čut
23.3.2005 11:25:04   
babylove
Vedela, da bo pubec, čeprav mi ati ni verjel. Zdaj pa ga imamo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   materinski čut
23.3.2005 11:33:21   
Anonimen
:)-:)-babylove, enako mi govori moj...ah tej moški, jaz se mu smejem, pobožam bauhija in si mislim, bova že pokazala atiju...Pozdravček in :metulj: na Štajersko, tudi moj mož je bil rojen na vašem koncu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   materinski čut
23.3.2005 11:36:39   
pravljica
jaz nisem imela prvič nobenega občutka...pa tudi zdaj ga ne bi imela, če ne bi že "vedela"...pa še vedno dopuščam možnost, da bo na koncu :roza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   materinski čut
23.3.2005 11:43:08   
Eja_1
Glede na prvi neuspeh si z možičkom samo želiva, da bo otroček zdrav in nič drugega. Nama je res vseeno ali bo fantek ali punčka.
Jaz si sebe bolj predstavljam s fantkom, možička pa s punčko...
Sicer pa tudi mene mika, da bi vprašala G, a ne bi nikomur povedala, kaj pričakujemo, ker tudi vem, da se lahko G zmoti.
Morda pa bom izvedela že na NS 9.4., ko bom nočesa 12t5d in imam ravno rojstni dan. Bilo bi res lepo darilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   materinski čut
23.3.2005 11:46:41   
Sugy
no, to tud mene zanima, kako lahko ene kar same od sebe "vejo" :) Jest sploh ne morem rečt kaj bo. Zdej mi je sicer na nuhalni namignila, ampak še vedno vem, da ni nujno da je prav, tako da se še nisem čisto poistovetila z njim :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   materinski čut
23.3.2005 11:55:44   
Anonimen
sugy, tudi jaz bi raje ne "vedela"...se mi zdi kot , da delam krivico, če je slučajno:roza: Res pa je pomembno le to da je pikica ok

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   materinski čut
23.3.2005 12:27:44   
Anonimen
Meni se je zdelo, da bo fant. Ampak to zato, ker sem si bolj želela punčko in sem se raje pripravljala na fanta, da ne bi bila preveč razočarana. In prav sem imela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   materinski čut
23.3.2005 12:49:42   
bambi
JAz pa sem v 1. nosečnosti mislila da bo fantek, mož je skoz govoril punčka bo in je bila punčka. Sedaj pa imam zopet filing, da bo fantek in tudi mož je enakega mnenja.....sicer pa mi je vseeno, samo da dobim zdravega otroka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   materinski čut
23.3.2005 12:59:27   
buča
Prvič sem si neznansko želela punčko pa pika in konec debate.ko je najin sonček pohitel in so nama ga vzeli :angel:,sem drugič za vse na svetu hotela fantka,ker sem se počutila krivo.:((pa je na svet prijokala punčka in še bolje,ker zaseda čisto posebno mesto v mojem srcu.
Tudi tretjič(če bo Bog dal)ne bom vprašala po spolu,ampak se bom veselila vsakega dne posebej-najsi bodi :modri: ali :roza:!
LP:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   materinski čut
23.3.2005 13:02:49   
Anonimen
Jaz sem bila cel čas prepričana, da bo fantek. Si nikoli nisem mogla predstavljati, da bi imela punčko. Mi je šlo kar na jok ko so mi govorili, da pa bo mogoče punčka.

Zanimivo pa je, da moškega imena nisva imela in sva izbirala samo ženske. Ko so pa v porodni sobi rekli: "joj saj je velika" pa je ne bi zamenjala in si niti ne morem predatavljati, da bi imela fantka.

Kar se pa materinskega čuta tiče, ga prej nisem nikoli kazala. Zdaj pa pravijo, da sem kot mačka z malimi muceki:muca:. Non stop je ob meni in ne morem se ločiti od nje.Čeprav babica jo pa lahko včasim malo pazi in je ne kličem vsakih pet minut!

Bojana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?