KIRA -> materinski čut (23.3.2005 10:17:25)
|
uh, to si pa zadela tako zanimivo temo. pri nekaterih ženskah opažam, da so z otročki zelo "zgubljene", tudi pri prijateljicah in si ne znajo pomgat. ne vem drugače povedat. jaz pa nekako nagonsko čutim kaj je prav in kaj moja hči rabi. jaz sem že v nosečnosti imela zelo moćan materinski čut. po CR par dni ne, zaradi bolečin in ker sem imela težko operacijo, ampak to je druga zgodba. pol pa od 3 ali 4 dne naprej pa se je vrnil in je še močnejši kot prej. sem si pa naskrivaj želela punčko, čeprav so mi vsi govorili, da bo fantek. pa ni bil. sem imela močan občutek, da bo deklica, ime sem pa itak imela izbrano že leta preden se je rodila. za fantka pa sva "za vsak slučaj" izbirala imena med nosečnostjo. sedaj pa mi je v bistvu vseeno kaj bo, sam da bo tako lep in zdrav dojenček, kot je moja mucica - po eni strani bi bilo fajn imet fanta, da bosta parček, po drugi pa so deklice takooo scartane in zlate... se pa bolj nagibam k občutku, da bo fantek. ne vem, tako se mi zdi, da bova tokrat imela sinčka, čeprav bi jaz bila malenkost bolj za deklico... LP
|
|
|
|