|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materinska šola
31.12.2004 12:03:06   
SU
Nekaj me zanima... med nosečnostjo (do sedaj) sem imela le eno predavanje (higiena, prehrana, ipd.) v zdravstvenem domu. Zdaj pa ne bom imela niti enega več, z izjemo en mesec pred porodom, ko bodo baje razkazali porodnišnico, razložili nekaj glede poroda, ipd. Zdaj sem pa vsa razočarana, ker sem mislila, da poteka to v večih predavanjih, kjer ti govorijo o različnih rečeh (navsezadnje tudi o porodu-dihanje pa to---tko kot vidiš v filmih :)- )... Imam pa kolegico s Posavja, pa imajo cca. 6 predavanj :zmeden2:! Ali je to ustaljena praksa?? Ali bi se mogla kam prijaviti?? Si tečaj sama plačat?? ...al kako gre to?? LP, Saša (25,5/7)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   materinska šola
31.12.2004 12:25:32   
Soncnica
Hoj!

Jaz sem sicer iz Lj, januarja začnemo z materinsko šolo in kolikor vem tukaj traja ta šola dvakrat na teden cel mesec. Če to ni pravilna informacija:zmeden:, naj me katera popravi. Aha, začne se pa 3.1. in je za mamice zastonj. Če nisi predaleč stran, se pridruži še ti; je v predavalnici stare porodnišnice v Lj

Srečno!

Sončnica in :duda: 28 t

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   materinska šola
31.12.2004 14:41:01   
lidia
V Domžalah smo imeli petkrat po dve uri, tudi fizioterapevtka je imela predavanje, pa očki so dobili potrdila, da so bili v šoli. Po mojem je to standard, samo eno predavanje se mi zdi nekam malo, idi v najbližji sosednji zdravstveni dom, kjer nudijo več.

Od kd pa si?

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   materinska šola
11.1.2005 13:35:06   
Nika27
Lidia!
Ali so hodili tudi starši iz drugih krajev ali ste bili samo tiste, ki obiskujete ginekologa v Domžalah?

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

kam rodit
binabina

kam bi odšla rodit

LJUBLJANA (67%)

MARIBOR (33%)

Število vseh glasov: 177

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!