materinska šola (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

SU -> materinska šola (31.12.2004 12:03:06)

Nekaj me zanima... med nosečnostjo (do sedaj) sem imela le eno predavanje (higiena, prehrana, ipd.) v zdravstvenem domu. Zdaj pa ne bom imela niti enega več, z izjemo en mesec pred porodom, ko bodo baje razkazali porodnišnico, razložili nekaj glede poroda, ipd. Zdaj sem pa vsa razočarana, ker sem mislila, da poteka to v večih predavanjih, kjer ti govorijo o različnih rečeh (navsezadnje tudi o porodu-dihanje pa to---tko kot vidiš v filmih :)- )... Imam pa kolegico s Posavja, pa imajo cca. 6 predavanj :zmeden2:! Ali je to ustaljena praksa?? Ali bi se mogla kam prijaviti?? Si tečaj sama plačat?? ...al kako gre to?? LP, Saša (25,5/7)

Soncnica -> materinska šola (31.12.2004 12:25:32)

Hoj!

Jaz sem sicer iz Lj, januarja začnemo z materinsko šolo in kolikor vem tukaj traja ta šola dvakrat na teden cel mesec. Če to ni pravilna informacija:zmeden:, naj me katera popravi. Aha, začne se pa 3.1. in je za mamice zastonj. Če nisi predaleč stran, se pridruži še ti; je v predavalnici stare porodnišnice v Lj

Srečno!

Sončnica in :duda: 28 t

lidia -> materinska šola (31.12.2004 14:41:01)

V Domžalah smo imeli petkrat po dve uri, tudi fizioterapevtka je imela predavanje, pa očki so dobili potrdila, da so bili v šoli. Po mojem je to standard, samo eno predavanje se mi zdi nekam malo, idi v najbližji sosednji zdravstveni dom, kjer nudijo več.

Od kd pa si?

Nika27 -> materinska šola (11.1.2005 13:35:06)

Lidia!
Ali so hodili tudi starši iz drugih krajev ali ste bili samo tiste, ki obiskujete ginekologa v Domžalah?

Stran: [1]