|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materinska šola
31.12.2004 12:03:06   
SU
Nekaj me zanima... med nosečnostjo (do sedaj) sem imela le eno predavanje (higiena, prehrana, ipd.) v zdravstvenem domu. Zdaj pa ne bom imela niti enega več, z izjemo en mesec pred porodom, ko bodo baje razkazali porodnišnico, razložili nekaj glede poroda, ipd. Zdaj sem pa vsa razočarana, ker sem mislila, da poteka to v večih predavanjih, kjer ti govorijo o različnih rečeh (navsezadnje tudi o porodu-dihanje pa to---tko kot vidiš v filmih :)- )... Imam pa kolegico s Posavja, pa imajo cca. 6 predavanj :zmeden2:! Ali je to ustaljena praksa?? Ali bi se mogla kam prijaviti?? Si tečaj sama plačat?? ...al kako gre to?? LP, Saša (25,5/7)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   materinska šola
31.12.2004 12:25:32   
Soncnica
Hoj!

Jaz sem sicer iz Lj, januarja začnemo z materinsko šolo in kolikor vem tukaj traja ta šola dvakrat na teden cel mesec. Če to ni pravilna informacija:zmeden:, naj me katera popravi. Aha, začne se pa 3.1. in je za mamice zastonj. Če nisi predaleč stran, se pridruži še ti; je v predavalnici stare porodnišnice v Lj

Srečno!

Sončnica in :duda: 28 t

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   materinska šola
31.12.2004 14:41:01   
lidia
V Domžalah smo imeli petkrat po dve uri, tudi fizioterapevtka je imela predavanje, pa očki so dobili potrdila, da so bili v šoli. Po mojem je to standard, samo eno predavanje se mi zdi nekam malo, idi v najbližji sosednji zdravstveni dom, kjer nudijo več.

Od kd pa si?

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   materinska šola
11.1.2005 13:35:06   
Nika27
Lidia!
Ali so hodili tudi starši iz drugih krajev ali ste bili samo tiste, ki obiskujete ginekologa v Domžalah?

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.