|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materinska šola
16.10.2006 22:18:23   
LUNA06
Ali morda katera ve kdaj v novembru se začne materinska šola v Ljubljani?
Jo bo morda katera obiskovala?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: materinska šola
17.10.2006 0:10:43   
Anonimen
Predporodna priprava je v Ljubljani 6. 11. ob 16h ali 18:15. Gre za uvodno predavanje, na katerem se tudi dobi urnike za nadaljnja predavanja. Jaz ne bom hodila, ker sem bila tam ze septembra...

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2006 7:52:53   
ancka1
Upam, da ne zamerite, če izkoristim temo za še eno vprašanje v zvezi s tem. Kdaj pa je priporočljivo pričeti z materinsko šolo. Maja pričakujem 1. user posted image  in me zanima vse od A do Ž. Sem pa iz Kranja.
Še enkrat brez zamere, ker sem se vrinila, pa najlepša hvala za vsak odgovor.

Ancka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2006 8:18:34   
LUNA06
seena mojca hvala!

Meni so rekli naj začnem v osmem meseceu, kar sem mi zdi zelo primerno.
Torej začnem novembra, rok imam pa 5.1.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2006 8:42:31   
ŠpelaP
Jaz imam tudi eno vprašanje glede materinske šole!
Ali katera ve, če jo je potrebno obiskovati tudi v drugi nosečnosti, če sem jo že pred tremi leti, ko sem bila prvič noseča?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
17.10.2006 16:29:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2006 10:19:23   
Anonimen
Ja, v porodnišnici imaš praviloma pet skupin, dve ob 9h zjutraj, dve ob 16h in eno ob 18:15. Tisti dve zjutraj sta najmanj oblegani, popoldne je pa včasih težko dobiti sedež (ampak potem babice poskrbijo, da moški odstopijo sedeže nosečnicam, ki sedijo na stopnicah!). Vhod v predavalnico je z zadnje strani stare porodnišnice (s parkirišča).

Kdaj naj bi začel? Jaz sem hodila septembra, rok imam novembra. V bistvu se mi je zdelo kar primerno. Motilo me je edino to, da sem še polno delala v službi in je potem neskončno letanja sem in tja. Če bi vedela, da imam še dovolj časa, bi najraje hodila sedaj, ko sem na porodniški! Je pa res, da je predvsem kar se tiče nakupov, bolje prej vprašati in zvedeti, kaj se sploh rabi in česa ne.

Prisotnost se preverja samo na dveh porodnih predavanjih, kjer se potem tudi dobi žig v materinsko, oče pa gre potem lahko dvigniti potrdilo, da je opravil tečaj.

Aja, če niste hodile na tečaj za zgodnjo nosečnost, potem morate sedaj prinest nalepke, ki se jih dobi v porodnišnici v dopoldanskem času "za šolo" in itak vejo, kaj hočeš.

Če že imaš otroka, po moje ni treba še enkrat hodit, saj tukaj povejo res osnove. Če te pa zanima kaj konkretnega, kar bi jih vprašala, bi pa jaz kar po telefonu. Saj vedno poudarjajo, da jih lahko pokličemo, če česa ne znamo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2006 19:41:35   
malecka_mateja
ojla!
da se še jaz vrinem!ali katera kaj ve z mb kje je bojše obiskovat v zd ali bolnici!in kako so trmini?in kolko krat more partner it zraven da dobi potrdilo?
papa pa hvala

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2006 7:56:32   
MAM05
Jaz sem hodila v MŠ lani, ker sem takrat tudi bila user posted image  in sicer v sedmem mesecu. Kar se tiče povedanega  MŠ se mi zdi ena velika beda in izguba časa, ker že v porodnišnici sestre povejo drugače kot v MŠ in potem  še patronažna drugače in potem še pediater drugače in tudi v praksi, ki si jo dobiš sama je spet drugače....user posted image Med drugim me je najbolj me je motilo njihovo zatrjevanje in pametovanje, da naj ne kupujemo cunjic manjših od št.62, ampak jaz pojma nisem imela o oblačenju dojenčkov in potem še tiste prevelike cunje...., da o tem, da lahko katera mamica rodi prej in je otroček še bolj droben in ima po nasvetu Mš doma samo oblekice od št.62 naprej.....Ko sem bila jaz na predavanjih so niso omenile kako poteka porod, če se kaj zakomplicira in ima mamica cr, vsa predavanja so bila na temo poroda, kar se pri meni ni zgodilo...Glede sedenja na stopnicah, meni ni nobena od predavateljic poiskala stola niti mi ga ni odstopiln noben od novopečenih očkov, pa tudi nisem edina  user posted image sedela na stopnicah.
Jaz v naslednji user posted image sigurno ne bom šla na predavanje v LJ.porodnišnico, se pa strinjam, da če si prvič noseča je vsaka informacija še kako koristna in dobrodošla kako pa uporabna boš pa kmalu videla.Lepo nosečnost in porod

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......