Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: materina dušica in pojav pikic 7.1.2009 13:38:40
|
|
|
|
Nika v službi
|
Očitno njeni koži ne ustreza, poskusi še zmanjšat dozo ali pa jo namaži po podplatih, tako kot dojenčke. Pri naši ni bilo reakcije, pa sem jo kar fajn namazala tako zadaj kot spredaj po prsih.
|
|
RE: materina dušica in pojav pikic 7.1.2009 13:41:39
|
|
|
|
Mišni
|
Ja, mojemu otroku se je tudi to naredilo in mi je pediatrinja rekla, naj raje neham mazat. Seveda sem.
|
|
RE: materina dušica in pojav pikic 7.1.2009 13:47:14
|
|
|
|
livia
|
Ko sem pa jaz mazala svoji tamali (zdaj 11 mesecev), so se ji tudi pikice pojavile, pa je pediatrinja samo rekla, a to je od materine dušice, ne in nič o tem, da bi morala nehati mazat. Mažem jo pa od 2 meseca dalje. Seveda, ko je bolna, kar pa je kar pogosto, ker sestrica vse iz vrtca prinese.
|
|
|
|
RE: materina dušica in pojav pikic 8.1.2009 7:59:22
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: livia Ko sem pa jaz mazala svoji tamali (zdaj 11 mesecev), so se ji tudi pikice pojavile, pa je pediatrinja samo rekla, a to je od materine dušice, ne in nič o tem, da bi morala nehati mazat. Mažem jo pa od 2 meseca dalje. Seveda, ko je bolna, kar pa je kar pogosto, ker sestrica vse iz vrtca prinese. Z materino dušico dojenčkov (torej do 1. leta starosti) ne smeš mazati po prsnem košu, namažeš samo po stopalcih!
|
|
RE: materina dušica in pojav pikic 8.1.2009 8:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojemu se se pri 21mesecih naredijo pikice,ce ga mazem po prsih ali trebuhu.Zato ga mazem samo po podplatih,ce je pa sila pa malo kremice namazem na bodi pod vratom,da ni stika s kozo.
|
|
|
|
RE: materina dušica in pojav pikic 8.1.2009 20:25:55
|
|
|
|
Klaudia
|
Justove kreme so zelo močne. Tamalo mažem z mešanico. Malo navadne kreme in malo materine dušiče in jo s tem mažem po prsih.
|
|
RE: materina dušica in pojav pikic 9.1.2009 6:52:11
|
|
|
|
tinaaja
|
Pri nasi so bile tud pikice in je P rekla, da materina dusica velikokrat povzroci dermatitis Tko da smo nehali z mazanjem. Pikice pol se kar nekaj casa niso izginile, sele kaksen mesec dni kasneje.
|
|
RE: materina dušica in pojav pikic 12.1.2009 20:34:26
|
|
|
|
marelicaa
|
Poskusi namazat po oblekici.
|
|
|
|
RE: materina dušica in pojav pikic 13.1.2009 21:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Poskusi namazat po oblekici. IZVIRNO SPOROČILO: marelicaa Poskusi namazat po oblekici. Ja jaz bi ti tudi priporočala, da jo namažeš po bodiju pa boš videla če ji bo tako bolje, drugače pa mislim, da je bolje, da jo nehaš uporabljati.
|
|
|
|
RE: materina dušica in pojav pikic 14.1.2009 13:57:22
|
|
|
|
nežka
|
Jaz bi takoj, ko bi opazila neko reakcijo na koži, mazilo nehala uporabljat. Saj izpuščaji so ravno sporočilo kože, da ji nekaj ne odgovarja. Po mojem mnenju večkrat premalo poslušamo svoje telo, ki nam nenehno nekaj sporoča, vprašanje pa je, ali te znake tudi slišimo.
|
|
|
|
RE: materina dušica in pojav pikic 14.1.2009 14:00:39
|
|
|
|
Lara28
|
Pri našem je ta reakcija (pikice) samo takrat, ko pride do kombinacije s potenjem. Kada ima npr. vročino in potem zašvica ali pa če mu je prevroče. Sicer na kremo nima reakcije.
|
|
|
|
RE: materina dušica in pojav pikic 14.1.2009 14:01:37
|
|
|
|
bumerang
|
Pri Justovi kremi se to zelo pogosto dogaja zato priporočajo, da se jo redči z drugo kremo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?