Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice študentke!!! nujno 22.8.2008 12:12:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja res je ... kot mati študentka lahko ponavljaš šeen letnik oz. si absolventa podaljšaš za eno leto.
|
|
|
|
RE: mamice študentke!!! nujno 24.8.2008 8:40:59
|
|
|
|
15.7.
|
to je za vse mamice študentke. zakaj ste se odločile v času študija za otroka, če ste vedle, da ne boste sfolgale?? js sem bila noseča, in sem vseeno končala šolo. sedaj grem pa kljub otroku nazaj v šolo in še v službo, ampak samo iz tega razloga, ... KER VEM DA SEM SPOSOBNA NAREDET, šolo in hodet v službo, kljub otroku. in tudi če se mi zalomi, kej v šoli, ne bom krivde metala na otroka, ker ni on nič kriv, jaz sem se sama odločila, ...
|
|
RE: mamice študentke!!! nujno 24.8.2008 9:10:49
|
|
|
|
uwaga
|
Vse študentke mamice imajo za vsakega živorojenega otroka v času študija pravico do dodatnega leta študija.
|
|
|
|
RE: mamice študentke!!! nujno 24.8.2008 23:17:06
|
|
|
|
nananaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7. to je za vse mamice študentke. zakaj ste se odločile v času študija za otroka, če ste vedle, da ne boste sfolgale?? js sem bila noseča, in sem vseeno končala šolo. sedaj grem pa kljub otroku nazaj v šolo in še v službo, ampak samo iz tega razloga, ... KER VEM DA SEM SPOSOBNA NAREDET, šolo in hodet v službo, kljub otroku. in tudi če se mi zalomi, kej v šoli, ne bom krivde metala na otroka, ker ni on nič kriv, jaz sem se sama odločila, ... no, tole pa ni ravno lepo napisano. saj je vprašala, če ima pravico dodatnega letnika, če je rodila. nič ni valila krivde na otroka in očitno ima željo končati študij, tudi poskusila je in še bo. in jaz vidim odgovornost v tem, da se zanima en mesec pred iztekom statusa. mene pa moti, da nekdo obsodi mamico študentko, če je izkoristila dodatno leto študija in je zato uspešna. pa saj tudi nekdo, ki resno zboli za dlje kot en mesec, dobi pravico izrednega ponavljenja letnika. 15.7. raje se obregni ob tiste študente, ki izkoriščajo vse luknje v zakonu, da lahko čim dlje vlečejo status, študija pa po možnosti niti namena nimajo končati. mklks bodi uspešna na zadnjem roku, drugače pa kar zaprosi za leto ponavljanja. aja, pa to lahko izkoristiš tudi kasneje, če boš to pot uspešna.
|
|
|
|
RE: mamice študentke!!! nujno 25.8.2008 13:56:51
|
|
|
|
birdy
|
Daj raje pokliči in vpraši na faksu. Jst ne vem če se da da že padeš in potem koristiš status mirovanja Jst sem tud eno leto padla, zdej mam pa status mirovanja. Oktobra pa naprej. Sam jst sem že prej vzela ta status in bila na porodniški z tamalo. Ker ti si ubistvu že dvakrat redno padla, oni nimajo nikjer zabeleženo da si ti postala mamica vmes in ne vem če se zdaj da to narest. ker ti nimaš zarad materinstva pravice da lahko dvakrat padeš, ampak da eno leto "pavziraš, bolj v tem smislu". Res, raje pokliči da ne boš neprijetno presenečena. Saj bi mogl vedet kako je s tem.
|
|
RE: mamice študentke!!! nujno 25.8.2008 14:28:00
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7. to je za vse mamice študentke. zakaj ste se odločile v času študija za otroka, če ste vedle, da ne boste sfolgale?? js sem bila noseča, in sem vseeno končala šolo. sedaj grem pa kljub otroku nazaj v šolo in še v službo, ampak samo iz tega razloga, ... KER VEM DA SEM SPOSOBNA NAREDET, šolo in hodet v službo, kljub otroku. in tudi če se mi zalomi, kej v šoli, ne bom krivde metala na otroka, ker ni on nič kriv, jaz sem se sama odločila, ...
|
|
|
|
RE: mamice študentke!!! nujno 25.8.2008 14:49:12
|
|
|
|
CHICA 83
|
Tole je pa ful grdo , da greš obsojat druge, če pa si sama na istem, ti bi morala najbolj razumeti ostale mamice študentke. Tud jaz sem študentka, nimam še otroka, si ga pa zelo želim, pa če bi bilo v času študija, pa kaj potem, če je otrok zaželjen je vseeno, kdaj ga imaš. Že s tem, da ni pustila študija v nosečnosti je pokazala, da si želi dokončati. Strinjam se z eno od predhodnic, da bolj obsojam tiste, ki iščejo luknje, da bi čim lažje naredili faks. avtorici 1. poasta pa, kakor vem, lahko podaljšaš študij za eno leto, za materinstvo. Pa srečno in veliko veselja z otročkom!!
|
|
RE: mamice študentke!!! nujno 30.8.2008 23:25:26
|
|
|
|
khurde
|
pomoje bi lahko še izkoristila bonus, samo ne vem, če ni kaj omejeno s časom, kdaj vložiš prošnjo zanj ali karkoli ipd. najbolje, da pokličeš na fakulteto in vprašaš.
|
|
|
|
RE: mamice študentke!!! nujno 30.8.2008 23:27:13
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7. to je za vse mamice študentke. zakaj ste se odločile v času študija za otroka, če ste vedle, da ne boste sfolgale?? js sem bila noseča, in sem vseeno končala šolo. sedaj grem pa kljub otroku nazaj v šolo in še v službo, ampak samo iz tega razloga, ... KER VEM DA SEM SPOSOBNA NAREDET, šolo in hodet v službo, kljub otroku. in tudi če se mi zalomi, kej v šoli, ne bom krivde metala na otroka, ker ni on nič kriv, jaz sem se sama odločila, ... nisem opazila, da je kakšna metala krivdo na otroka ... vprašati za info pa tudi ni greh, saj zato pa forum tudi je, ane?
|
|
|
|
RE: mamice študentke!!! nujno 30.8.2008 23:51:50
|
|
|
|
Lunc_a
|
15.7 saj me,ki smo bile noseče smo tudi v tem času naredile kar smo lahko,kakor tudi ti,saj si delala šolo ko si bila noseča.IN zdaj kljub otroku greš nazaj,saj me tudi,torej kakor sem opazila si maturirala julija a decembra si rodila. ME SMO TUDI SPOSOBNE NAREDITI še enkrat vprašanje torej kaj bluziš Mislim da si malo fulala temo,mogoče pa ti kriviš otroka in je vse obratno kar si napisala saj mislim da nobena nima pojma sploh kje si vse to ven potegnila. pa še nekaj glede na to da si spraševala,če ti bo sploh sfolgalo na drugi temi,bi bilo dobro da se ne šopiriš ,saj še sama nisi prepričana vase ;) mklks tako kot so ti druge rekle;) če greš pa izredno imaš pa še več privilegij
|
|
|
|
RE: mamice študentke!!! nujno 31.8.2008 10:39:57
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: nananaja IZVIRNO SPOROČILO: 15.7. to je za vse mamice študentke. zakaj ste se odločile v času študija za otroka, če ste vedle, da ne boste sfolgale?? js sem bila noseča, in sem vseeno končala šolo. sedaj grem pa kljub otroku nazaj v šolo in še v službo, ampak samo iz tega razloga, ... KER VEM DA SEM SPOSOBNA NAREDET, šolo in hodet v službo, kljub otroku. in tudi če se mi zalomi, kej v šoli, ne bom krivde metala na otroka, ker ni on nič kriv, jaz sem se sama odločila, ... no, tole pa ni ravno lepo napisano. saj je vprašala, če ima pravico dodatnega letnika, če je rodila. nič ni valila krivde na otroka in očitno ima željo končati študij, tudi poskusila je in še bo. in jaz vidim odgovornost v tem, da se zanima en mesec pred iztekom statusa. mene pa moti, da nekdo obsodi mamico študentko, če je izkoristila dodatno leto študija in je zato uspešna. pa saj tudi nekdo, ki resno zboli za dlje kot en mesec, dobi pravico izrednega ponavljenja letnika. 15.7. raje se obregni ob tiste študente, ki izkoriščajo vse luknje v zakonu, da lahko čim dlje vlečejo status, študija pa po možnosti niti namena nimajo končati. mklks bodi uspešna na zadnjem roku, drugače pa kar zaprosi za leto ponavljanja. aja, pa to lahko izkoristiš tudi kasneje, če boš to pot uspešna. SE PODPIŠEM!!!!
|
|
|
|
RE: mamice študentke!!! nujno 31.8.2008 11:54:36
|
|
|
|
Dadi
|
Seveda ti pripada študijsko leto na vsakega rojenega otročka. Sama sem imela v času študija dve nosečnosti (obakrat sem podaljšala obsolventa). 15.7. -ti si pa itak malo trčena s tem tvojim odgovorom. Še ena nezrela najstnica pač..
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?