nananaja -> RE: mamice študentke!!! nujno (24.8.2008 23:17:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7. to je za vse mamice študentke. zakaj ste se odločile v času študija za otroka, če ste vedle, da ne boste sfolgale?? js sem bila noseča, in sem vseeno končala šolo. sedaj grem pa kljub otroku nazaj v šolo in še v službo, ampak samo iz tega razloga, ... KER VEM DA SEM SPOSOBNA NAREDET, šolo in hodet v službo, kljub otroku. in tudi če se mi zalomi, kej v šoli, ne bom krivde metala na otroka, ker ni on nič kriv, jaz sem se sama odločila, ... no, tole pa ni ravno lepo napisano. saj je vprašala, če ima pravico dodatnega letnika, če je rodila. nič ni valila krivde na otroka in očitno ima željo končati študij, tudi poskusila je in še bo. in jaz vidim odgovornost v tem, da se zanima en mesec pred iztekom statusa. mene pa moti, da nekdo obsodi mamico študentko, če je izkoristila dodatno leto študija in je zato uspešna. pa saj tudi nekdo, ki resno zboli za dlje kot en mesec, dobi pravico izrednega ponavljenja letnika. 15.7. raje se obregni ob tiste študente, ki izkoriščajo vse luknje v zakonu, da lahko čim dlje vlečejo status, študija pa po možnosti niti namena nimajo končati. mklks bodi uspešna na zadnjem roku, drugače pa kar zaprosi za leto ponavljanja. aja, pa to lahko izkoristiš tudi kasneje, če boš to pot uspešna.
|
|
|
|