|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   malinov čaj
25.11.2008 22:50:47   
Anonimen

Imam eno vprašanje. Vem da je glede malinovega čaja bilo že napisano veliko, vendar pa nisem nikjer zasledila kako se vam je začel porod tistim, ki ste ga pile? Se je začelo pred rokom, odtekla voda, popadki...? Vse povsod samo preberem, da kao čaj pomaga pospešiti porod, da se hitreje odpiraš.... kako se je pa sam porod začel in kdaj? Hvala za vaše odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: malinov čaj
26.11.2008 8:15:47   
maja24
Sploh ni nujno da boš pred,po roku rodila al pa da bo kej lažji.Jest ga nism pila,rodila sm pa pet dni čez rok.
Probi pa boš vidla,mislm pa da ni nekega velikega efekta.

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2008 8:23:50   
Hope2
Nisem pila tega čaja in sem se odpirala s svetlobno hitrostjo, rodila 2 tedna pred rokom

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2008 23:19:32   
anikabd
Jez sem tudi pila Malinov čaj, pa sem rodila 5 dni po roku, porod pa je trajal pet ur. Meni so najbolj pomagali dolgi sprehodi cca 2-3ure na dan, ko sem prišla v porodišnico sem bila odprta že 4 cm.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2008 21:31:10   
kamilija
Sem pila ogromno tega čaja. Sem rodila pet dni čez rok. Dobila popadke ob enih popoldne, voda odtekla ob polnoči in rodila ob štirih zjutraj. Se pa nisem kaj dosti odpirala.
Mi je pa ginekologinja sama svetovala ta čaj in rekla, da se bo obrestoval. Sem pa zadnjih 14 dni pila tudi švedsko grenčico zjutraj in zvečer eno žličko. Na koncu pa tudi kopel iz senenega drobirja.
Če je pa pomagalo pa ne vem. Nič pa ni odveč.

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2008 21:49:08   
Nevaeva
Sem ga veliko popila, pa sem rodila 8 dni po roku s carskim rezom, ker se v 15 urah nisem odprla niti za centimeter! Poskusiti pa ni greh.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?