malinov čaj (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> malinov čaj (25.11.2008 22:50:47)

Imam eno vprašanje. Vem da je glede malinovega čaja bilo že napisano veliko, vendar pa nisem nikjer zasledila kako se vam je začel porod tistim, ki ste ga pile? Se je začelo pred rokom, odtekla voda, popadki...? Vse povsod samo preberem, da kao čaj pomaga pospešiti porod, da se hitreje odpiraš.... kako se je pa sam porod začel in kdaj? Hvala za vaše odgovore.

maja24 -> RE: malinov čaj (26.11.2008 8:15:47)

Sploh ni nujno da boš pred,po roku rodila al pa da bo kej lažji.Jest ga nism pila,rodila sm pa pet dni čez rok.
Probi pa boš vidla,mislm pa da ni nekega velikega efekta.

Hope2 -> RE: malinov čaj (26.11.2008 8:23:50)

Nisem pila tega čaja in sem se odpirala s svetlobno hitrostjo, rodila 2 tedna pred rokom

anikabd -> RE: malinov čaj (26.11.2008 23:19:32)

Jez sem tudi pila Malinov čaj, pa sem rodila 5 dni po roku, porod pa je trajal pet ur. Meni so najbolj pomagali dolgi sprehodi cca 2-3ure na dan, ko sem prišla v porodišnico sem bila odprta že 4 cm.

kamilija -> RE: malinov čaj (27.11.2008 21:31:10)

Sem pila ogromno tega čaja. Sem rodila pet dni čez rok. Dobila popadke ob enih popoldne, voda odtekla ob polnoči in rodila ob štirih zjutraj. Se pa nisem kaj dosti odpirala.
Mi je pa ginekologinja sama svetovala ta čaj in rekla, da se bo obrestoval. Sem pa zadnjih 14 dni pila tudi švedsko grenčico zjutraj in zvečer eno žličko. Na koncu pa tudi kopel iz senenega drobirja.
Če je pa pomagalo pa ne vem. Nič pa ni odveč.

Nevaeva -> RE: malinov čaj (27.11.2008 21:49:08)

Sem ga veliko popila, pa sem rodila 8 dni po roku s carskim rezom, ker se v 15 urah nisem odprla niti za centimeter! Poskusiti pa ni greh.

Stran: [1]