|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   makova pita
27.6.2006 12:25:22   
Udb
Ima katera kakšen fajn recept za makovo pito?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: makova pita
27.6.2006 12:30:51   
total
Jaz mam za makov biskvit če te zanima?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2006 12:32:53   
Udb
total, tut to ne škodi! user posted image Sm, moj dragi se je zapičil v makovo pito (user posted image ), ki je pa nisem še nikoli delala! Pa bi ga rada malo pocrkljala!

Bi bila pa vesela, če za biskvit napišeš - če ne bom za pito kaj pametnega našla.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2006 12:38:36   
total
Ok,ker za pito še nisem slišala.

Biskvit:
2 jogurtna lončka moke
2 jogurtna lončka sladkorja
2 jogurtna lončka mleka
2 jogurtna lončka mleteha maka
2 jajci
rum po okusu
1 pecilni prašek
1 vanilni prašek

Ločimo rumenjake od beljakov.Zmešamo navedene sestavine in na koncu dodamo še sneg iz beljakov.Pečemo kot navaden biskvit.

Preliv:
1 velika žlica masti
20 dag. jedilne čokolade

Poliješ po pečenem biskvitu in postaviš na hladno,pa dober tekuser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2006 15:15:11   
anckabancka
Udb, jaz sem delala tole makovo pito:

BISKVIT:
5 dag margarine
20 dag sladkorj<
2 jajci
20 dag mletega maka
1 pecilni prašek
10 dag moke
2,5 dcl mleka
2 žlici drobtin

KREMA:
2 dcl mleka
2 žlici moke/gustina
10 dag mletega sladkorja
1-2 vanilijeva sladkorja

Dobro zmešaš jajca+sladkor, postopoma dodaš ostale sestavine in dobro zmešaš. Pečeš na 180 -200Stopinj cc. 20-25 min. Ohladiš in biskvit premažeš.

KREMA:
V 2 dcl mleka zamešamo 2 žlici moke in kuhamo cca 10 min, oz. toliko časa, dokler se ne zgosti. Med kuhanjem stalno mešamo. Ohlajeni masi dodamo sladkor, margarino in vanilijev sladkor. Prvo plast biskvita namažemo s kremo in jo prekrijemo z drugo plastjo. Narežemo na poljubne kocke.

Mislim, da je bila kar dobra, je že kar neklaj let, ko sem jo nazadnje delala.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 rastlinskih živil z največ železa
Z raznoliko rastlinsko prehrano, ki temelji na polnovrednih živilih, se lahko zaužije dovolj železa. Predstavljamo vam 1...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?