|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   magic bulet
10.2.2005 12:51:11   
Anonimen
ali je katera kupila to zadevo? ali je vredu? bi kupila, ker se mi zdi, da bi za te kašice in podobne zadeve kr blo vredu. se ne morem odločit
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   magic bulet
10.2.2005 13:02:28   
Mojca20
what????????:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   magic bulet
10.2.2005 13:03:43   
chips
Ne, vsekakor ne!!!
Moj fant je to naročil brez da bi jaz to vedela pol me je pa skoraj kap!
Nimam g za kaj uporabljat. Zraven dobiš eno knjigico ampak tam ni nič receptov ali kaj podobnega ampak samo za kaj se katera stvar uporablja!
Ne vem no meni se zdi škoda tistega denarja ni vredno toliko kolikor stane!!!

Pa LP.
:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   magic bulet
10.2.2005 13:05:48   
kimi
Meni se to zdi čista navlaka...škoda denarja res če že hočeš da ti kaj dobro zmelje si kupi mlinček za orehe jaz imam takega malo večjega in fulll dobro vse zmiksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   magic bulet
10.2.2005 13:08:35   
jaz99
No jaz sem tudi razmišljala o tem da bi ga kupila.če ne za drugega pa za seklanje čebule ,za razne napitke in podobno. Kaj pa sokovnik ki ga dobiš zraven, men se zdi na reklami kar uporabna zadeva,a se motim:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   magic bulet
10.2.2005 13:11:32   
Anonimen
Tisto v reklami s sokovnikom res zgleda fajn ampak dvomim, da v resnici tako deluje. Jaz mam pri multipraktiku zraven sokovnik pa je en kako kvaliteten, pa iz nobene stvari skoraj nič soka ven ne dobiš. No, ne vem, saj lahko da tisti deluje. :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   magic bulet
10.2.2005 13:12:05   
chips
SOKOVNIK???
BREZVEZE!Pa to sploh ni tihi mixer kot je na TV to tako glasno ropota,res raje si kupite navaden mixer ali pa multipraktik !Ti ta novi multipraktiki imajo že zraven sokovnike pa je bolj praktično!
:bravo::bravo:
:kuza::kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   magic bulet
10.2.2005 13:43:31   
mammika
Men tud tko fajn zgleda da bi ga kr naročila ...hehe...tko hit zreže čebulo pa česen pa take zadeve..

A pol ni dobr??? :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   magic bulet
10.2.2005 16:02:46   
chips
Meni osebno ni!
Sicer ima pa vsak svoj okus.
:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   magic bulet
10.2.2005 19:52:14   
Urša
Mene ne bo noben več nategnu po tem TV shopu! Sm kupila takrat un sesalc kaj je že bil... Turbomaximus al Turbotiger, neki tazga, ko nej bi kao mizo dvignu, taka moč sesanja... Groza! Karkoli je posesal, je šlo nazaj vn. Je že v smeteh.
Glede mixerja se mi pa zdi, da tud če bi ga imela, bi ga uporabljala kakšn mesec, pol se bi pa samo še prah gor delu. Samo moje mnenje, sploh pa za tako ceno-mislim, da je okrog 20jurjov. Men je mami za Niko prek Neckermanna naročila mixerček za jurja pa pol in mi je čist ok zmiksu, kar sm rabila zanjo. Torej, ne nasedam na nč več.;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?