magic bulet (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> magic bulet (10.2.2005 12:51:11)

ali je katera kupila to zadevo? ali je vredu? bi kupila, ker se mi zdi, da bi za te kašice in podobne zadeve kr blo vredu. se ne morem odločit

Mojca20 -> magic bulet (10.2.2005 13:02:28)

what????????:zmeden:

chips -> magic bulet (10.2.2005 13:03:43)

Ne, vsekakor ne!!!
Moj fant je to naročil brez da bi jaz to vedela pol me je pa skoraj kap!
Nimam g za kaj uporabljat. Zraven dobiš eno knjigico ampak tam ni nič receptov ali kaj podobnega ampak samo za kaj se katera stvar uporablja!
Ne vem no meni se zdi škoda tistega denarja ni vredno toliko kolikor stane!!!

Pa LP.
:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

kimi -> magic bulet (10.2.2005 13:05:48)

Meni se to zdi čista navlaka...škoda denarja res če že hočeš da ti kaj dobro zmelje si kupi mlinček za orehe jaz imam takega malo večjega in fulll dobro vse zmiksa.

jaz99 -> magic bulet (10.2.2005 13:08:35)

No jaz sem tudi razmišljala o tem da bi ga kupila.če ne za drugega pa za seklanje čebule ,za razne napitke in podobno. Kaj pa sokovnik ki ga dobiš zraven, men se zdi na reklami kar uporabna zadeva,a se motim:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Anonimen -> magic bulet (10.2.2005 13:11:32)

Tisto v reklami s sokovnikom res zgleda fajn ampak dvomim, da v resnici tako deluje. Jaz mam pri multipraktiku zraven sokovnik pa je en kako kvaliteten, pa iz nobene stvari skoraj nič soka ven ne dobiš. No, ne vem, saj lahko da tisti deluje. :zmeden2:

chips -> magic bulet (10.2.2005 13:12:05)

SOKOVNIK???
BREZVEZE!Pa to sploh ni tihi mixer kot je na TV to tako glasno ropota,res raje si kupite navaden mixer ali pa multipraktik !Ti ta novi multipraktiki imajo že zraven sokovnike pa je bolj praktično!
:bravo::bravo:
:kuza::kuza:

mammika -> magic bulet (10.2.2005 13:43:31)

Men tud tko fajn zgleda da bi ga kr naročila ...hehe...tko hit zreže čebulo pa česen pa take zadeve..

A pol ni dobr??? :zmeden:

chips -> magic bulet (10.2.2005 16:02:46)

Meni osebno ni!
Sicer ima pa vsak svoj okus.
:sloncek::sloncek:

Urša -> magic bulet (10.2.2005 19:52:14)

Mene ne bo noben več nategnu po tem TV shopu! Sm kupila takrat un sesalc kaj je že bil... Turbomaximus al Turbotiger, neki tazga, ko nej bi kao mizo dvignu, taka moč sesanja... Groza! Karkoli je posesal, je šlo nazaj vn. Je že v smeteh.
Glede mixerja se mi pa zdi, da tud če bi ga imela, bi ga uporabljala kakšn mesec, pol se bi pa samo še prah gor delu. Samo moje mnenje, sploh pa za tako ceno-mislim, da je okrog 20jurjov. Men je mami za Niko prek Neckermanna naročila mixerček za jurja pa pol in mi je čist ok zmiksu, kar sm rabila zanjo. Torej, ne nasedam na nč več.;)

Stran: [1]