|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   madeži na sedežni garnituri
13.7.2008 15:08:19   
KRTR
prosim za nasvet: imam sedežno iz velurja staro komaj 3 leta in imam na njen od mastnih madežev do raznih nekih flekov...skratka še sama ne vem...,mali mi je to namazal z lizalkami, sokovi, čaji itd.
te madeže sem čistla ž z oksijem pa mislim, da je še hujše...ali obstaja kakšno fino čistilo za sedežne, ker globinskega sesalca namreč nimamuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: madeži na sedežni garnituri
13.7.2008 15:33:38   
*Junona*
Mogoče vanish ali pa meglio.

Upam, da spraviš flekce dol.user posted image

Pozanimaj se, ker nisem prepričana, ampak mislim, da obstaja tudi neka aktivna pena za čiščenje.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu KRTR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2008 22:45:33   
Paštetka
zdajle imajo v Mullerju znižan Vaniš za sedežne

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2008 23:17:18   
Anonimen
Enkrat sem gledala po tv, kako se da vsak madež spraviti dol z WD-jem. Pošpricaš, podrgneš, poliješ s cetom (da razmastiš) in spet podrgneš obrišeš na suho. Jaz sem tako dobila ven čigumi iz avtomobilske prevleke. Je rekla izumiteljica tega čiščenja, da še ni bilo fleka, ki ga ne bi odstranila z wd-ejem. Ali pa za začetek poskusi samo z malo ali sploh nerazredčenim Jarom.  Lp

< Sporočilo je popravil decembrka -- 13.7.2008 23:18:59 >

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
13.7.2008 23:20:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2008 23:35:10   
Anonimen
Ja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
13.7.2008 23:51:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2008 22:34:41   
janca
Mi mamo tud neki podobnega plišu, pa spravim dol s venišem, tisti ki ima pumpico, za odstranjevanje madežev s preprog in sedežnih garnitur. Pošpricaš in zdrgneš s suho cunjo. Meni je šel dol tud flomaster in sicer vodoodporc. Tko da probi, sam narahlo drgni, da ne poškoduješ tkanine. Od lizik in bonbonov gre pa brez problema.

(odgovor članu KRTR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.7.2008 9:16:05   
taši84
men ponavadi uspe odstranit z LOCem od amwaya. je drag ampak do zdej je ratal.

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?