madeži na sedežni garnituri (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

KRTR -> madeži na sedežni garnituri (13.7.2008 15:08:19)

prosim za nasvet: imam sedežno iz velurja staro komaj 3 leta in imam na njen od mastnih madežev do raznih nekih flekov...skratka še sama ne vem...,mali mi je to namazal z lizalkami, sokovi, čaji itd.
te madeže sem čistla ž z oksijem pa mislim, da je še hujše...ali obstaja kakšno fino čistilo za sedežne, ker globinskega sesalca namreč nimam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

*Junona* -> RE: madeži na sedežni garnituri (13.7.2008 15:33:38)

Mogoče vanish ali pa meglio.

Upam, da spraviš flekce dol.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Pozanimaj se, ker nisem prepričana, ampak mislim, da obstaja tudi neka aktivna pena za čiščenje.

Paštetka -> RE: madeži na sedežni garnituri (13.7.2008 22:45:33)

zdajle imajo v Mullerju znižan Vaniš za sedežne

Anonimen -> RE: madeži na sedežni garnituri (13.7.2008 23:17:18)

Enkrat sem gledala po tv, kako se da vsak madež spraviti dol z WD-jem. Pošpricaš, podrgneš, poliješ s cetom (da razmastiš) in spet podrgneš obrišeš na suho. Jaz sem tako dobila ven čigumi iz avtomobilske prevleke. Je rekla izumiteljica tega čiščenja, da še ni bilo fleka, ki ga ne bi odstranila z wd-ejem. Ali pa za začetek poskusi samo z malo ali sploh nerazredčenim Jarom.  Lp

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.7.2008 23:20:45)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: madeži na sedežni garnituri (13.7.2008 23:35:10)

Ja.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.7.2008 23:51:47)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

janca -> RE: madeži na sedežni garnituri (14.7.2008 22:34:41)

Mi mamo tud neki podobnega plišu, pa spravim dol s venišem, tisti ki ima pumpico, za odstranjevanje madežev s preprog in sedežnih garnitur. Pošpricaš in zdrgneš s suho cunjo. Meni je šel dol tud flomaster in sicer vodoodporc. Tko da probi, sam narahlo drgni, da ne poškoduješ tkanine. Od lizik in bonbonov gre pa brez problema.

taši84 -> RE: madeži na sedežni garnituri (16.7.2008 9:16:05)

men ponavadi uspe odstranit z LOCem od amwaya. je drag ampak do zdej je ratal.

Stran: [1]