|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   maček
4.2.2009 16:09:34   
AnciM
Potrebujem nasvet glede taščinega mačka. Maček naj bi bil ves čas zunaj. Ni hišni maček. Ampak  vsakič, ko nekdo odpre vrata, maček pobegne noter in gre ležat v moje rože. Kaj lahko naredim, da ne bo hodil tja ležat? Da bi prebivalce hiše navadila, da bi za seboj zapirali vrata, je namreč brezupno. Moje rože so pa že zelo uboge. Vse poležane. Da ne omenim, da se mi ne da 10x na dan stopnic pometat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: maček
4.2.2009 16:58:13   
misa4
Ha, men so pa v čisto perilo hodil. V posodo s sprejem sem dala vodo in vsakič ko je pršel sem ga mal pošpricala, to posodo man zdej tko nastavleno, da jo vid ko pride in se raj prej obrne.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2009 16:59:29   
Felicita
naštimi si šprico al neki... in ga špricni vsakič ko se bo hotu uležt, ampak tko da te ne vidi... tko so naši kolegi odvadil mačka plezat po zavesah.

< Sporočilo je popravil Felicita -- 4.2.2009 17:01:21 >

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2009 19:13:11   
urška
obstaja en "parfum" oz. en tak sprej k mačkam grozno smrdi. pošpricaj rože z njim. 

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2009 20:27:58   
misa4
IZVIRNO SPOROČILO: urška

obstaja en "parfum" oz. en tak sprej k mačkam grozno smrdi. pošpricaj rože z njim. 

Ja obstaja, samo ne pomaga. S svakinjo sva tega nabavle pet vrst, na koncu je samo nama smrdel.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2009 21:24:36   
AnciM
Problem je, da so te rože na stopnišču. Ko pridem jaz mimo, je on že zelo lepo zasidran med njimi. Saj ga spodim. Sedaj že sam velikokrat ven skoči, ko me zagleda. Ampak še vedno pa hodi noter ležat. user posted image

A kakšna stvar, da bi jo tja dala, ki mačkom smrdi pa ne obstaja? Tiste, ki imate mačke doma. Kje jih nikoli ni? Česa ne marajo in se na daleč ognejo?

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2009 21:44:45   
urška
zdej sem se spomnla še enega recepta: nastavi med rože olupek od pomaranče ali pa stisni par kapljic soka od pomaranče. pri nas je to pomagalo.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2009 23:26:28   
pob@linček
postani ljubiteljica kaktusovuser posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2009 9:18:35   
AnciM
Saj to so neke vrste kaktusov. user posted image Samo so na žalost še tako majhni, da se mačji hudič lepo vmes namesti.

(odgovor članu pob@linček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2009 9:21:52   
Anonimen
S poprom potresi zemljo. Pa ne šparaj popra. Pr nas edino to pomaga. Mamo dva notranja mačka. Imam celo že pol leta živo orhidejouser posted image

(odgovor članu AnciM)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2009 9:30:54   
Volga
Če se ti uleže prav v posodo od rož, bi jaz in sem, ko je bilo potrebno, okoli rože napičila debele zobotrebce oz. palčke za ražnjiče. Pa potem niso hodili noter ležat, ker jih je pikalo.

Drugače pa poper ne pomaga nič, lahko ga stresaš na kile, najbolje bo, boš videla na koncu debate, da mu nekam, na drug konec, nastaviš hrano in vodo, da bo horil raje tja gnezdit. Tako bo še najbolj prijazno do vseh. Pa če ni kastriran oz. steriliziran, je treba tudi to opravit, itd, itd, ....nikoli konca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2009 9:50:29   
AnciM
Grem korit okrasit z zobotrebci, pomarančami in poprom. user posted image Bo vsaj tegelček lepo okrašen, če že učinka ne bo. user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.2.2009 9:52:16   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

S poprom potresi zemljo. Pa ne šparaj popra. Pr nas edino to pomaga. Mamo dva notranja mačka. Imam celo že pol leta živo orhidejouser posted image

A si predstavljaš kako fino je naključnemu obiskovalcu, ki povoha tvoje rožceuser posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.2.2009 9:54:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

A si predstavljaš kako fino je naključnemu obiskovalcu, ki povoha tvoje rožceuser posted image

Sej mam sam eno, pa na srečo je še nihče ni šel vohatuser posted image

To z zobotrebci pa pr nas neb palilo. Bi jih zbrskala ven in ola...user posted image

Mogoč bi pomagal da mu daš kkšn pouštr, deko...da bi tam gor ležal. Mogoče pravimuser posted image

(odgovor članu Pikapolonica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.2.2009 10:10:48   
AnciM
Vse bi bilo veliko lažje, če bi bil to hišni maček. Pa ni! to ga tašča k bajti privlekla in namesto, da bi miš lovil, pred štalo čaka, kdaj mu bo kdo mleko nalil. Ko pa en odpre vrata od bajte, pa šc noter in v moj korit. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.2.2009 10:12:04   
Anonimen
Ja pozimi ti bo bl težko miši loviluser posted image

Pa mleka se tud ne daje mačkam btw. Futrat jih je pa treba ja. Mislm sej to je logično ne. Tk k je men osebno logično da maček rine not če je pa zunaj sneg in minus!

Al pa mu v štali al kje kjer ni mraz k satan uštimejte kotiček zanj. Pač eno škatlo(na suhem itak), kkšno dekco not, šalce za vodo(to more zmeri met svežo vodo), pa šalce za hrano. Pa bo verjetno tam se grel.

< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 5.2.2009 10:13:41 >

(odgovor članu AnciM)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
5.2.2009 10:19:45   
AnciM
Žal ima raje moje rože. user posted image Mu je dala vse. Saj maček je pri hiši od julija, noter hod pa zadnji mesec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.2.2009 11:13:01   
Arwenko
hja, meni je tudi logično, da rine noter, če je pa mrzlo ko pes zunaj. Mačke so po naravi itak zapečkarji...samo ljudje imajo neko foro, da so to kao zunanje živali. Pomoje sta samo dve varianti: ali enostavno bolj pazite, da vam maček ne gre noter, ali pa ga sprejmete za notranjega in pač te rože bodisi umaknete, bodisi mu preprečite dostop do njih. Vse se da z malo volje. Pa še to, mački dobijo od mleka drisko...mački rabijo za pit vodo in za jest pretežno beljakovinsko hrano.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.2.2009 11:20:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

Žal ima raje moje rože. user posted image Mu je dala vse. Saj maček je pri hiši od julija, noter hod pa zadnji mesec.

Itak če ga zebeuser posted image

Če te kaj tolaži....bo hmal pomlad....

(odgovor članu AnciM)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
5.2.2009 14:31:18   
cursa
Sem prav vesela, da naš maček ne mara rož.user posted image

Kar se tiče popra, pravijo, da pomaga le v tem primeru, če kaka po njem in potem z rito podrgne po podlagi kjer je posut poper. In potem ga peče.
Veliko sreče ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.2.2009 14:42:37   
AnciM
Itak če ga zebe

Pa saj je v štali čisto dovolj toplo. Še prav rad se stiska k teličkom. Ampak zgleda, da so moje rože prevelika skušnjava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.2.2009 14:44:23   
Anonimen
Očitno mu dišijouser posted image

Resno probaj s kkšnim poprom al pa limonami. Limone tud mojma ful smrdijo.

(odgovor članu AnciM)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
5.2.2009 14:45:59   
mika

Pa mleka se tud ne daje mačkam btw.

Še nikoli nisem videla  da bi maček imel po mleku drisko. Pa sem imela veliko stika z mački.

Mački so začeli dobivati drisko po mleku, ko je v trgovine prišla veri spešl mačja in pasja hrana. In od takrat naprej je treba pse in mačke hranit samo z briketi.
Ni čudno, da psi in mačke živijo polovico svojega življenja manj, kot njihovi predniki.

Od moje babice psi in mačke so vsi živeli čez 18let, pa nobeden ni vedel, kaj so to briketi ali konzerve.

Volga, tvoje napovedi so se uresničileuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.2.2009 14:46:27   
AnciM
Očitno mu dišijo

Kaktusi? user posted image Sem posula poper zdaj bomo pa videli, če kaj pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.2.2009 18:00:05   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Pa mleka se tud ne daje mačkam btw.

Še nikoli nisem videla  da bi maček imel po mleku drisko. Pa sem imela veliko stika z mački.

Mački so začeli dobivati drisko po mleku, ko je v trgovine prišla veri spešl mačja in pasja hrana. In od takrat naprej je treba pse in mačke hranit samo z briketi.
Ni čudno, da psi in mačke živijo polovico svojega življenja manj, kot njihovi predniki.

Od moje babice psi in mačke so vsi živeli čez 18let, pa nobeden ni vedel, kaj so to briketi ali konzerve.

Volga, tvoje napovedi so se uresničileuser posted image .

Jaz se pa strinjam z brisačkarco. Za psa bi prej rekla, da ni potrebno komplicirat - ker pes je VSEJED. Ni mesojed, ni rastlinojed, je VSEJED. Se pravi da je od do. Od mesa do zelenjave.
Mačka pa je po definiciji mesojed. In če boš šla brat deklaracijo na mačjih in pasjih briketih (pa da ne bo pomote, da ne boš vzela za primerjavo mercatorjeve pasje in mačje hrane, ker tisto je podn od podna, dvomim, da sploh delajo za vsakega posebaj), boš ugotovila, da je v mačjih briketih in konzervah v večini meso, nakar v pasjih je dodan še riž, pa ogromno zelenjave in zgolj tisti delež mesa, ki ga pes potrebuje.

Tako da ne, kravlje mleko ni ustvarjeno za mačke in mačke tudi niso v pradavnini zizale krav, da bi prišle do mleka.

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?