Pikapolonica_ -> RE: maček (5.2.2009 18:00:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Pa mleka se tud ne daje mačkam btw. Še nikoli nisem videla da bi maček imel po mleku drisko. Pa sem imela veliko stika z mački. Mački so začeli dobivati drisko po mleku, ko je v trgovine prišla veri spešl mačja in pasja hrana. In od takrat naprej je treba pse in mačke hranit samo z briketi. Ni čudno, da psi in mačke živijo polovico svojega življenja manj, kot njihovi predniki. Od moje babice psi in mačke so vsi živeli čez 18let, pa nobeden ni vedel, kaj so to briketi ali konzerve. Volga, tvoje napovedi so se uresničile[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Jaz se pa strinjam z brisačkarco. Za psa bi prej rekla, da ni potrebno komplicirat - ker pes je VSEJED. Ni mesojed, ni rastlinojed, je VSEJED. Se pravi da je od do. Od mesa do zelenjave. Mačka pa je po definiciji mesojed. In če boš šla brat deklaracijo na mačjih in pasjih briketih (pa da ne bo pomote, da ne boš vzela za primerjavo mercatorjeve pasje in mačje hrane, ker tisto je podn od podna, dvomim, da sploh delajo za vsakega posebaj), boš ugotovila, da je v mačjih briketih in konzervah v večini meso, nakar v pasjih je dodan še riž, pa ogromno zelenjave in zgolj tisti delež mesa, ki ga pes potrebuje. Tako da ne, kravlje mleko ni ustvarjeno za mačke in mačke tudi niso v pradavnini zizale krav, da bi prišle do mleka.
|
|
|
|