lorch -> RE: Lažni popadki oz. trd trebuh (23.9.2007 20:07:24)
|
Tudi jaz imam težave s prepogostim otrdevanjem trebuha, zato sem po novem v bolniški.Od jutri sem v 31.tednu, otrdeva pa mi že kakih 7 ali 8 tednov, samo da prej nekoliko manj, pa tudi nisem se preveč obremenjevala s tem, ker sem to vzela kot nekaj normalnega kar pač spremlja nosečnost. No zdaj pa vem, da mi otrdeva malo preveč, zato se malo bolj pazim, saj mi je poleg tega tudi trebušna stena popustila v veliki meri, pa tudi medenično vstavo imam, zato je verjetno dobro, da sem s tem tednom ostala doma, ker v vrtcu se pa res ne bi mogla vsest kadar bi to potrebovala. V službi je pač tako, da je treba svoje delo opraviti, sploh če delaš tako delo kot jaz. Otroci niso krivi, da imam jaz težave in ne morejo počakat, da mene mine slabo počutje, določenim naporom se tam pač nisem mogla izognit. Zdaj jih že sicer pogrešam, ampak bom že preživela. Moram pa povedat da sploh ni več nekega vzorca kdaj mi trebuh otrdeva. Celo med sedenjem pri kosilu mi otrdi, da ne govorim, da ne smem niti 50m naredit pa smo že trdi ko kamen. No v glavnem veliko nas je takih, pa bomo že nekako, sam da so naše pikice vredu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|