|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odkrili so moj vzrok migrene:(
11.7.2006 10:53:25   
Anonimen
Tak sm žalostna.Nevrolog me je za vsak slučaj zaradi hudih migrenskih napadov poslal na CT možganov.Imela sem ga danes.Odkrili so mi (vrjetno) cisto,veliko 2x2,5 cm,za levim očesom.Ostale preiskave sledijo.Nevrolog je bil danes odsoten,tako da z njim nisem mogla govoriti.In nevem,na čem sem.
Tako me je strahhhh!

user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odkrili so moj vzrok migrene:(
11.7.2006 11:06:19   
cukerček
ne vem kaj naj ti svetujem, ker se ne spoznam na te zadeve, ti le z spodbudo stojim ob strani. upam da se bo hitro vse rešlo, le glavo po konci.

vso srečo...user posted image

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2006 11:13:30   
srki
Tudi jaz se ne spoznam na te stvari, lahko pa ti želim samo srečo in upam, močno upam, da tole ni nič tako hudega. Držim pesti zate. user posted image

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2006 11:14:22   
soncece24
O groza... verjamem, da te je strah, dokler pa ne greš na posvet k nevrologu, da ti izvid razloži in interpretira pa poskusi ostat mirna.Lahko da je zadeva dosti milejša kot se na prvi pogled sliši. Držim pesti, da bo vse ok!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2006 11:15:14   
tinaaja
Elanor,
na sreco je medicina tako dalec, da kljuc tako sokantni novici, je veliko moznosti, kako cisto odpraviti. Verjamem,da ob misli na operacijo skor skup zlezes, ampak sestricna in bratranes sta imela operacijo na mozganih in jo prestala.. rabis nekaj casa,da se zaceli, ampak se...
najprej na pogovor k nevrologu, pol bos pa videla, kaj ti bo svetoval. vse bodo postimali. cisto normalno je,da te je strah, vsakega bi bilo.
drzim pesti,da bos cim prej pomirjena in da bo vzrok tvojih migren odpravljen.

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2006 11:20:20   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2006 11:37:08   
Seven*
elanor, saj cista sploh se nic ne pomeni. Nic se prevec sekirat, ceprav vem, da te skrbi. Katerega nevrologa si pa imela? Kako je CT, je grozno? A si to imela v bolnici ze na novem aparatu?

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2006 11:43:16   
Maxica
Kaj si izvid dobila v roke, piše kaj več?
Ne zganjaj panike prezgodaj, najbolje, da se najprej pogovoriš z nevrologom, on ti bo najbolj vedel razložiti vse skupaj.
Saj bo, boš videla. Le pogumnouser posted image !

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2006 11:44:38   
viv_
Ja, sigurno te je šokiralo, koga pa ne bi... Ampak počakaj na nadaljne preiskave, morda pa ni tako hudo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2006 11:44:59   
Seven*
Cisto v mozganih ima tudi moja Ema. V njenem primeru to pomeni, da je zaradi operacije na enem delu ostal prazen prostor, ki je zapolnjen z mozgansko tekocino - likvorjem. Ampak nevrokirurg pravi, da je to pricakovano in nic nevarno. Mogoce te tole malo pomiri...

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.7.2006 13:18:00   
Anonimen
Upam, da bo vse ok.
Le pogumno, princeska moja user posted image

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
11.7.2006 14:12:49   
Anonimen
Jaz pa sem vesela zate, elanor, da imaš tako pozornega zdravnika oz. nevrologa, da te je poslal na nadaljnje preiskave. Marsikateri bi te našopal z zdravili proti bolečinam pa čau miki. Sicer sem pa 100%, da bo vse v redu. Res 100%.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.7.2006 16:50:45   
Anonimen
Na izvide in na posvet z zdravnikom moram čakat najmanj do 28.7,ko pridem iz morja.Mami se je že pogovarjala z tem zdravnikom,ki mi je delal CT,in pravi,da naj bi bila to arahnoidna cista,ki je v meni že od rojstva,sedaj pa se je povečala tako,da mi povzroča težave-imam hude migrenske napade,slabše vidim in pogosto kolabiram.
Mal mi je lažje,ker vem,da se da vse pozdravit.In komaj čakam dan,da se lahk pogovorim še z svojim nevrologom.
Pa sej bo...jaz sm itak optimistka po duši,sam kaj,ko te vsaka taka stvar malce stre.In te nardi še močnejšega.

Grem naprej...z novimi močmi!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
11.7.2006 16:52:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
11.7.2006 19:23:58   
dory
o pi***da...mene moja dohtarca sam gleda pa prav...jah mal manj stresa pa bo..pa prasa ktere tablete mi primejo in to je to :)...matr ji..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.7.2006 21:32:52   
Moyca_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.7.2006 15:56:41   
Anonimen
Hvala punce-za lepe odgovore in tople objemčke!user posted image
Se že počutim bolje...
Sicer mi je zdravnica danes odsvetovala na morje zaradi mojega trenutnega stanja,a sem jo vseeno uspela prepričati,ker je v sobi zraven mene tudi zdravniška pomoč.Tako,da jutri odpotujem.In vem,da se bo vse dobro izteklo.Držite pesti!

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
12.7.2006 17:55:43   
Moyca_
lepo se imej na morju in poskušaj to izbrisat iz glave za ta čas

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.7.2006 18:47:43   
tipka
Če jo imaš od rojstva, vsaj maligna ne more biti, ne? Moji svakinji so lani odstranili neke zelo zaraščene ciste, medicina danes dela čudeže!

Drži se in vso srečo!     user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?