Odkrili so moj vzrok migrene:( (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Odkrili so moj vzrok migrene:( (11.7.2006 10:53:25)

Tak sm žalostna.Nevrolog me je za vsak slučaj zaradi hudih migrenskih napadov poslal na CT možganov.Imela sem ga danes.Odkrili so mi (vrjetno) cisto,veliko 2x2,5 cm,za levim očesom.Ostale preiskave sledijo.Nevrolog je bil danes odsoten,tako da z njim nisem mogla govoriti.In nevem,na čem sem.
Tako me je strahhhh!

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

cukerček -> RE: Odkrili so moj vzrok migrene:( (11.7.2006 11:06:19)

ne vem kaj naj ti svetujem, ker se ne spoznam na te zadeve, ti le z spodbudo stojim ob strani. upam da se bo hitro vse rešlo, le glavo po konci.

vso srečo...[sm=smiley31.gif]

srki -> RE: Odkrili so moj vzrok migrene:( (11.7.2006 11:13:30)

Tudi jaz se ne spoznam na te stvari, lahko pa ti želim samo srečo in upam, močno upam, da tole ni nič tako hudega. Držim pesti zate. [sm=rozica.gif]

soncece24 -> RE: Odkrili so moj vzrok migrene:( (11.7.2006 11:14:22)

O groza... verjamem, da te je strah, dokler pa ne greš na posvet k nevrologu, da ti izvid razloži in interpretira pa poskusi ostat mirna.Lahko da je zadeva dosti milejša kot se na prvi pogled sliši. Držim pesti, da bo vse ok!

tinaaja -> RE: Odkrili so moj vzrok migrene:( (11.7.2006 11:15:14)

Elanor,
na sreco je medicina tako dalec, da kljuc tako sokantni novici, je veliko moznosti, kako cisto odpraviti. Verjamem,da ob misli na operacijo skor skup zlezes, ampak sestricna in bratranes sta imela operacijo na mozganih in jo prestala.. rabis nekaj casa,da se zaceli, ampak se...
najprej na pogovor k nevrologu, pol bos pa videla, kaj ti bo svetoval. vse bodo postimali. cisto normalno je,da te je strah, vsakega bi bilo.
drzim pesti,da bos cim prej pomirjena in da bo vzrok tvojih migren odpravljen.

Anonimen -> RE: Odkrili so moj vzrok migrene:( (11.7.2006 11:20:20)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Seven* -> RE: Odkrili so moj vzrok migrene:( (11.7.2006 11:37:08)

elanor, saj cista sploh se nic ne pomeni. Nic se prevec sekirat, ceprav vem, da te skrbi. Katerega nevrologa si pa imela? Kako je CT, je grozno? A si to imela v bolnici ze na novem aparatu?

Maxica -> RE: Odkrili so moj vzrok migrene:( (11.7.2006 11:43:16)

Kaj si izvid dobila v roke, piše kaj več?
Ne zganjaj panike prezgodaj, najbolje, da se najprej pogovoriš z nevrologom, on ti bo najbolj vedel razložiti vse skupaj.
Saj bo, boš videla. Le pogumno[sm=smiley31.gif]!

viv_ -> RE: Odkrili so moj vzrok migrene:( (11.7.2006 11:44:38)

Ja, sigurno te je šokiralo, koga pa ne bi... Ampak počakaj na nadaljne preiskave, morda pa ni tako hudo.

Seven* -> RE: Odkrili so moj vzrok migrene:( (11.7.2006 11:44:59)

Cisto v mozganih ima tudi moja Ema. V njenem primeru to pomeni, da je zaradi operacije na enem delu ostal prazen prostor, ki je zapolnjen z mozgansko tekocino - likvorjem. Ampak nevrokirurg pravi, da je to pricakovano in nic nevarno. Mogoce te tole malo pomiri...

Anonimen -> RE: Odkrili so moj vzrok migrene:( (11.7.2006 13:18:00)

Upam, da bo vse ok.
Le pogumno, princeska moja [sm=smiley31.gif]

Anonimen -> RE: Odkrili so moj vzrok migrene:( (11.7.2006 14:12:49)

Jaz pa sem vesela zate, elanor, da imaš tako pozornega zdravnika oz. nevrologa, da te je poslal na nadaljnje preiskave. Marsikateri bi te našopal z zdravili proti bolečinam pa čau miki. Sicer sem pa 100%, da bo vse v redu. Res 100%.

Anonimen -> RE: Odkrili so moj vzrok migrene:( (11.7.2006 16:50:45)

Na izvide in na posvet z zdravnikom moram čakat najmanj do 28.7,ko pridem iz morja.Mami se je že pogovarjala z tem zdravnikom,ki mi je delal CT,in pravi,da naj bi bila to arahnoidna cista,ki je v meni že od rojstva,sedaj pa se je povečala tako,da mi povzroča težave-imam hude migrenske napade,slabše vidim in pogosto kolabiram.
Mal mi je lažje,ker vem,da se da vse pozdravit.In komaj čakam dan,da se lahk pogovorim še z svojim nevrologom.
Pa sej bo...jaz sm itak optimistka po duši,sam kaj,ko te vsaka taka stvar malce stre.In te nardi še močnejšega.

Grem naprej...z novimi močmi!!!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.7.2006 16:52:52)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

dory -> RE: Odkrili so moj vzrok migrene:( (11.7.2006 19:23:58)

o pi***da...mene moja dohtarca sam gleda pa prav...jah mal manj stresa pa bo..pa prasa ktere tablete mi primejo in to je to :)...matr ji..

Moyca_ -> RE: Odkrili so moj vzrok migrene:( (11.7.2006 21:32:52)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=angel.gif]

Anonimen -> RE: Odkrili so moj vzrok migrene:( (12.7.2006 15:56:41)

Hvala punce-za lepe odgovore in tople objemčke![sm=rozica.gif]
Se že počutim bolje...
Sicer mi je zdravnica danes odsvetovala na morje zaradi mojega trenutnega stanja,a sem jo vseeno uspela prepričati,ker je v sobi zraven mene tudi zdravniška pomoč.Tako,da jutri odpotujem.In vem,da se bo vse dobro izteklo.Držite pesti!

Moyca_ -> RE: Odkrili so moj vzrok migrene:( (12.7.2006 17:55:43)

lepo se imej na morju in poskušaj to izbrisat iz glave za ta čas

tipka -> RE: Odkrili so moj vzrok migrene:( (12.7.2006 18:47:43)

Če jo imaš od rojstva, vsaj maligna ne more biti, ne? Moji svakinji so lani odstranili neke zelo zaraščene ciste, medicina danes dela čudeže!

Drži se in vso srečo!     [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]      [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Stran: [1]