urška -> MARJANA, oprosti..... (7.7.2006 8:57:48)
|
najprej takole: ne vem, če spada tole sem na ta formu, če ne pa prosim, da jo prestavite. marjana.....oprosti..... vem, da ti tole zdele nič ne pomaga. in da sem totalno zaj.... vse skupaj..... ne vem kaj naj naredim. kako naj popravim. vem kako ti je, ker sem sama že bila v taki situaciji.... ful grdo od mene, vem. rada bi nekaj naredila, da bi stvar popravila. pa ne vem če se da. najbrž ne. na žalost. po toči zvonit je prepozno, vem. šlo je za spodrsljaj. in zdej mi je najbolj hudo zaradi tebe. sama veš, kako je pri meni in zaradi tega se sploh ne sekiram. tudi če izve. to je bilo ful sebično od mene. oprosti. ne vem kaj točno me je prijelo. ampak najbrž te to niti ne zanima. ampak to ni opravičilo. vem. in zdej jokam že celo noč. in razmišljam kaj nej naredim. da vsaj približno popravim kar sem naredila. ful grdo sem izrablla tvoje zaupanje. navadna bitch sem. vem. rada bi situacjo nekako popravla. če se le da. mogoče ne danes. mogoče jutri. priznam, da sem sama kriva. tole se mi je naredilo prvič. in sploh ne vem zakaj.... ja vem. iz čiste sebičnosti, najverjetneje. on je bil pač tam. rada bi, da bi lahko tvojo bolečino vzela nase. ne še raje bi, da se to ne bi nikoli naredilo. nimam opravičila, ampak vseeno mi je žal. pa ne zato, ker si videla, ampak ker sem to naredila. trenutno se mi zdi, da je največ kar lahko naredim, da se ti javno opravičim - tle na RR. če ti bo to kaj pomagalo.....mogoče ne danes. mogoče jutri. prosim, oprosti.
|
|
|
|