srki -> RE: MARJANA, oprosti..... (7.7.2006 10:26:09)
|
Urška, če bi bila jaz na Marjanimem mestu, te ta hip ne bi hotela ne videti, ne brati, ne ničesar. Prav tako fanta. Pa dobro, kje imate glavo? Pa kaj res delujete kot ene žvali, ki se ne morejo zadržat in naskočijo vsakogar, ki ga vidijo. Res grdo od tebe, predvsem pa tudi od njenega fanta oz. tvojega ljubimca. Sram vaju je lahko v rit in v glavo. Sprašuješ, kaj sedaj naredit? Včasih nekoga nekatere stvari tako prizadenejo, da se lahko še ne vem kako trudiš popraviti napako, ne gre. Jaz bi mogoče čez čas oprostila, pozabila pa ne bi nikoli in to ne bi bilo dobro za nadaljnjo vezo, ker bi imela skozi dvom v fanta, kaj pa če te še sedaj vara. Javno opravičilo ne odtehta ničesar. Pa milijoni tudi ne. Verjetno nisi bila nikoli razočarana v ljubezni, verjetno ti je do sedaj vse teklo gladko. Aja, kaj pa bo na to rekel tvoj mož ali fant? Bi se morala verjetno tudi njemu opravičit. Take, ki varajo, bi jaz dala linčat. Zakaj si sploh z nekom, če imaš v sebi tako željo, da si želiš nekoga drugega. Bodi frajer, prekini zvezo, išči pa si takega jeb... ali ****či... ki je samski in brez obveznosti. Še enkrat, nesramno totalno od tebe in tistega fanta. Tebi Marjana pa želim, da bi to čimprej prebolela, da bi si nekoč našla nekoga, ki te bo res spoštoval. Izjoči se, daj jezo in trpeljenje iz sebe. Ne pusti drugim, da ti uničijo življenje....[sm=rozica.gif]
|
|
|
|