|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MARJANA, oprosti.....
7.7.2006 10:11:19   
cukerček
anonimana po eni strani maš prav da to ni za nas, naj se same zmenita, ampak s tem ko je to javno objavila na RR je tudi za nas, zakaj si pa pol ti pogledala to temo.

nič slabega nočemo vsaj jaz ne, le podporo Marjani

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.7.2006 10:14:58   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A vi ne vidite da je tole za MARJANO in ne za vas druge.Vedno nekaj pišete čeprav se vas ne tiče.
med seboj naj se zmenita

Že vse lepo napisano,ampak poem pa naj ne objavlja tega javno, kajne user posted image  Če je javno.....lahko vsi vidijo in vska ima pravico povedati svoje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.7.2006 10:26:09   
srki
Urška,

če bi bila jaz na Marjanimem mestu, te ta hip ne bi hotela ne videti, ne brati,  ne ničesar. Prav tako fanta. Pa dobro, kje imate glavo? Pa kaj res delujete kot ene žvali, ki se ne morejo zadržat in naskočijo vsakogar, ki ga vidijo. Res grdo od tebe, predvsem pa tudi od njenega fanta oz. tvojega ljubimca. Sram vaju je lahko v rit in v glavo. 

Sprašuješ, kaj sedaj naredit? Včasih nekoga nekatere stvari tako prizadenejo, da se lahko še ne vem kako trudiš popraviti napako, ne gre. Jaz bi mogoče čez čas oprostila, pozabila pa ne bi nikoli in to ne bi bilo dobro za nadaljnjo vezo, ker bi imela skozi dvom v fanta, kaj pa če te še sedaj vara.

Javno opravičilo ne odtehta ničesar. Pa milijoni tudi ne. Verjetno nisi bila nikoli razočarana v ljubezni, verjetno ti je do sedaj vse teklo gladko.

Aja, kaj pa bo na to rekel tvoj mož ali fant? Bi se morala verjetno tudi njemu opravičit.

Take, ki varajo, bi jaz dala linčat. Zakaj si sploh z nekom, če imaš v sebi tako željo, da si želiš nekoga drugega. Bodi frajer, prekini zvezo, išči pa si takega jeb... ali ****či... ki je samski in brez obveznosti.

Še enkrat, nesramno totalno od tebe in tistega fanta.

Tebi Marjana pa želim, da bi to čimprej prebolela, da bi si nekoč našla nekoga, ki te bo res spoštoval. Izjoči se, daj jezo in trpeljenje iz sebe. Ne pusti drugim, da ti uničijo življenje....user posted image  

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.7.2006 10:26:14   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: cukerček

anonimana po eni strani maš prav da to ni za nas, naj se same zmenita, ampak s tem ko je to javno objavila na RR je tudi za nas, zakaj si pa pol ti pogledala to temo.

nič slabega nočemo vsaj jaz ne, le podporo Marjani

se čist strinjam. če neželi, da berejo tudi drugi, pa prejemat komentarjev, pol naj piše na privat. zato imamo ZS. a ne?

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.7.2006 10:33:32   
muki1
Mogoče pa je Marjana rabila eno tako ,,prijateljico,, da bo vsaj videla kakšnega idiota si je nagrbala na glavo. Jaz ji res želim vse najboljše, pa naj si najde enega zvestega tipa.

Sicer pa ste res ena klapa...ti si že doživela od svoje prijateljice, zdaj imaš tipa in si ga šla varat, si isto naredila drugi prijateljici...mislim, koliko ste kaj stari v vaši klapi, da vidimo, če se sploh splača razglabljati user posted image

< Sporočilo je popravil muki1 -- 7.7.2006 10:34:31 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.7.2006 10:54:36   
Anonimen
Urška jaz ti samo to povem: Vse se vrača, vse se plača.

Si pa res bitch, kar vem že od prej. TAkole razčiščevat na RR pa: no coment.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
7.7.2006 11:07:13   
Anonimen
Ja prav smešno je brat  takale izpade. O poštenosti in vzdržnosti že dolgo časa ni ne duha ne sluha na tem planetu, moderni so skoki čez plot pa razne avanturice in potem ko je vsega lepega konec bi pa radi staro nazajuser posted image " To se lahko vsakomur naredi" je pa slavni stavek s katerim si umije drek iz sebe in zraven še same sebe prepričate da ste vendarle žrtev spleta okoliščinuser posted image

Punca svojo glavo imaš, in s svojo glavo misliš in dejanja so plod TVOJE odločitve - sama si kriva za vse kar se je zgodilo zato iskanje oprostitev s strani prizadete osebe pomeni zraven še egoizem. Kako pa lahko zahtevaš kaj takega od nje?? Ali imaš sploh pravico kaj prositi??
Res eni bolano razmišljate in kot že tolikokrat prej se je spet izkazalo kako lepo je živeti če živiš le za svoje potrebe in glancaš le svojo rit za druge ti pa ni mar....ja idealno življenje res!!!

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
7.7.2006 11:08:12   
Seven*
Ej, ampak ste pa res mrhovinarke na kvadrat. Druge sodit in pljuvat po njih je najlazje. Nikoli ne recite nikoli, da nebi nekega dne nekaj podobnega naredile. Vse ste tako zelo prepricane same v sebe. Mogoce je napisala tole gor tudi zato, da bi nasla kaksno prijazno besedo. To da je zajebala ona sama ve. Koliko jaz vidim se je iskreno pokesala. Najboljse kar v nedogled z palico po glavi, ali pa v kot klecat in se spokorit. Pa dve zdravi Mariji. Pa potem se malo pljuvat po cloveku..

Dajte se malo zresnit in napisat kaj pametnega. To da je zajebala ona ze ve.

Tako kot je napisala Al bina. Shit happens.

Znate pa bit napihovalke, ni kaj. Grdo res.

Kak je ze tisto? Tisti, ki nima grehov, naj prvi vrze kamen..

Gospa sem.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.7.2006 11:21:05   
Anonimen
Ja Seven če si mislila da bodo besede pohvalne za tako dejanje si se pa mal zmotila.  Zanalašč nisem pisala v ednini samo njej ampak v množini ker je takih osebkov na tisoče. Sem pa bila v podobni situaciji ko bi lahko tudi sama padla tako nizko in prizadela osebe pa nisem ker moraš imet trezno glavo ne samo kadar se gre zate tudi kadar se gre za koga drugega. Kaj pomaga potem objokovat dogodek in se smiliti samemu sebi?? Takrat ko še lahko ukrepaš - TAKRAT UKREPAJ potem je prepozno. Zato tu pri meni ni milosti na žalost!!!!!!!!!

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
7.7.2006 11:33:03   
Anonimen
Seven, saj verjamem, da se lahko to zgodi vsakomur in tudi mi lahko to naredimo drugim. Sem imela že priliko, da bi kaj takega naredila, mislim da se ti prilike kar same ponujajo, pa tega nisem naredila? Zakaj? Ker imam rada sebe in druge in vem, kaj bi s tem naredila.

No, pa ti povej kakšno vzopdbudno besedo Urški.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
7.7.2006 12:40:50   
Anonimen
Urška jaz ti samo to povem: Vse se vrača, vse se plača.

Si pa res bitch, kar vem že od prej.

urška oprosti, vzamem nazaj - sem te zamenjala za drugo Urško tukaj na RR. Prosim oprostiuser posted image . Res sem se zmotila. Tista je z veliko

Za drugim odstavkom, da pa tega ni treba razčiščevati na RR, pa stojim

< Sporočilo je popravil URSKA -- 7.7.2006 12:42:55 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
7.7.2006 13:01:21   
simone
Se strinjam anonimen
tisti, ki se nas ne tiče, se je brez veze vmešavat - naj se zmenita sami. V nasprotnem primeru bomo zadevo še bolj podžgali, kar pa ne bo prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.7.2006 13:23:18   
Urška//
URSKA upam da nisi mislila meneuser posted image , jaz pa res nisem bitchuser posted image

drugače pa urška pusti času čas. sej se bo pomirla,če sta bili res dobri prijateljici

vso srečo

lp

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.7.2006 13:25:31   
mamci
IZVIRNO SPOROČILO: urška

točno tole sem rabla slišat, al bina, hvala....

ej, dejmo zdej urško tolažit, ker je tok  fajn, da je priznala. Ti si pa res carica no.

Otrok raste od mleka in hvale.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.7.2006 13:27:39   
Anonimen
Nobenga ne tolažim, rekla sem le: šit hepens. In?

(odgovor članu mamci)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
7.7.2006 13:29:55   
Anonimen
Jaz pa lahko rečem le to-res zelo zelo boli, ko te mož/partner prevara.Ker pač prevara vajino ljubezen, pri ženski pa zamaje zaupanje za kar nekaj časa.user posted image

Mene je mož prevaral, pa sem nekako poskusila razumet.In sva zaenkrat skupaj, bomo videli kako bo naprej.user posted image
Ob tem sem izvedela, da ga je moja najboljša prijateljica krila-je vedela za to afero že od začetka in mu je ponudila izgovor za izhod-ven naj bi šel z njenim fantom, šel je pa z ljubico.Jaz tega ne bom nikoli pozabila, oprostila ja zaradi miru v svoji duši, ampak pozabila ne bom nikoli.In tudi prekinili sva vse stike, se ne poznava več.Ker tudi izdaja prijateljstva boli, in to peklensko.user posted image

(odgovor članu simone)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
7.7.2006 13:41:13   
Anonimen
Jaz ti pa samo svetujem, da tole temo umaknes iz RR, ce ne drugace se jo naj zaklene in NE RESUJ TAKIH STVARI NA RR!

Javno pranje perila se nikoli ni bilo dobro. Razen ce noces se eno leto poslusat kaksna **** si ti, on, ona, tret, cetrt in tako dalje. Pa ne glede na to, kdo je kriv in kdo ni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
7.7.2006 14:05:07   
Anonimen
Amen.
Kdo je rekel, da je Riba nezrela?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?