Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko imate moža doma? 7.7.2006 14:41:20
|
|
|
|
mamsi
|
SaaS, ti si pa res neverjetna. Dobr folgaš tole. Najboljš, da si vrtnarja umisliva, a ne... , bo mal u pomoč. Ti mi pa lahko eno babico posodiš, a ne.
|
|
|
|
RE: Koliko imate moža doma? 7.7.2006 15:36:10
|
|
|
|
muki1
|
Jaz imam mojega moža doma kar veliko. Pride po službi, ne pohajkuje....ampak jaz njegovo prisotnost delim na dva dela. Včasih je samo fizična, včasih je prisoten tudi z umom. J...t ga, tudi ko so doma niso vedno doma Od januarja do 31. marca pa ima vedno gužvo v službi ( računovodja ) takrat pa se vidimo edino zvečer in ob nedeljah, pa takrat malo bolj v rokavicah z njim delam, ker je taaaaaaaaak bogi .
|
|
RE: Koliko imate moža doma? 7.7.2006 15:53:11
|
|
|
|
SaaS
|
Mamsi, babici tako prav prideta, da ne vem če bi šlo... Vrtnar pa ni slaba ideja , haha. Veš na kaj sem asociacijo dobila, ko si vrtnarja omenila? Razočarane gospodinje - nadaljevanko, če si slučajno gledala... . Poznaš kakšnega fletnega? Zdaj pa brez heca. Sem si pa ravnokar zares omislila gospodinjsko pomočnico. Ko sem mu prvič omenila, da bi našla kakšno, da bi vsake dva tedna prišla malo posesat in pomit, prah pobrisat, je kar znorel - jasno, da lahko sama to postoriva. Enkrat ko je pa sesal (jaz sem med tem previjala ipd. - da ne bo pomote nisem zabušavala), je sklenil, da on nima cajta za ta "jajca" in, da bo mogoče to res prava rešitev . No pa sem se zmenila s prijateljičino sosedo - študentko. Drug teden pride prvič.
|
|
|
|
RE: Koliko imate moža doma? 7.7.2006 18:47:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, maš prav, al bina. MI itak nič ne delamo, pa še praskamo se ves čas v službi. Sicer pa....zakaj pa nisi šla ti to študirat, pa bi še ti tako "malo" delala? Saj si imela možnost. A ti povem zakaj jih toliko ni šlo v ta poklic? Ker bi se jim zmešalo zraven nevzgojenih mulcev, ker jih ne bi znali prenašat. Ker vsak pač ni za to. In tisti, ki si je izmislil "pedagoško uro", je bil zelo pameten človek. Vedel je, da moraš pri mulariji biti ves čas 1000% zraven, ne moreš vmes kavice spit niti na wc iti. Me zanima, če ti ne moreš kave spit med kakšno muziko Ah, saj ne znam citirat Gina, pa zakaj vendo trako v luft skočite, ko se začne debata o ućiteljih Ni mi čisto jasno. Zakaj jaz nisem šla tega študirat? Hvala lepa, me ne zanima, nisem tip za to, vsak pa tudi ne more biti učitelj, mar ne? P.S. Službo sem pa menjala že nekaj časa nazaj. In ja, zdaj imam manj časa za kavico, pa je že prav tako.
|
|
|
|
RE: Koliko imate moža doma? 7.7.2006 18:48:22
|
|
|
|
trdozimc
|
Čestitam Saas. Čistilko si umišljam že kako leto. Situacija: mož mizar - zasebnik z zaposlenimi, delovni čas: 6.00 - 18.00, poprečno, velikokrat do 20.00, izjemoma do kadarkoli in neglede na dan v tednu. Deloholik, še ko je doma pospravlja, čisti kuha - seveda nedelje, ko ni v delavnici. Skupni Quality time: kakšna urica na teden. Zelo dober oče - kolikor je doma in mož - enako, in kadar ne spi. Vrtnarja zaenkrat še res ne bi potrebovala, kakšnega družabnika za popldne pa z veseljem.
|
|
|
|
RE: Koliko imate moža doma? 7.7.2006 19:07:08
|
|
|
|
soncece24
|
Dobre ste, res, da to zdržite... moj bivši je bil takšen: total deloholik, delal od 8 do 17h v službi, potem pa dalje doma še fušal... prihajal med 22h in 23h uro domov. Zdržala sem celih 7m, pa še to ne vem kak, pa nisva mela otrok... tak da res: kapo dol da zdržite take veze, ko se tak malo vidite, jaz ne bo mogla.
|
|
RE: Koliko imate moža doma? 7.7.2006 21:56:33
|
|
|
|
NRMM
|
Bodite srečne, da imate med tednom doma, jaz bi dala vse, da bi prišel k nama vsaj spat. Moj ima takšno službo, da v ponedeljek gre in, če je vse ok pride domov v petek popoldne, drugače pa sobota zjutraj, no včasih se tudi zgodi, da za vikend obvisi nekje v tujini . Imava pa dobre 6 mesece staro punčko in lahko rečem, da sem večinoma sama za vse. Ne samo za najino sončico ampak tudi za ostale stvari. Predno sva se odločila imet sva se pošteno pogovorila, če bo šlo vse ok in resnično gre tako, kot sva se menila, vsaj zaenkrat, upam da bo tako naprej. Rad opravlja poklic in jaz ga pri tem ne oviram. Je pa res, da ko pa je doma pa ves čas posveti nama , predvsem najini in to je meni dovolj, da si naberem novih moči za dneve, ko sva sami.
|
|
RE: Koliko imate moža doma? 7.7.2006 22:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamsi Tudi sicer je tak po naravi. Ja, preveč pričakuješ. Če je po naravi tak, si takega verjetno spoznala in ne moreš pričakovati, da se bo zaradi otrok in družine spremenil.
|
|
|
|
RE: Koliko imate moža doma? 8.7.2006 11:13:16
|
|
|
|
trdozimc
|
NR zelo v redu punca si, da vse rihtaš sama! Upam, da se vama kdaj obrne in bo našel še boljšo službo v Sloveniji in bosta vsaj noči skupaj . LP
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?