|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko imate moža doma?
7.7.2006 14:41:20   
mamsi
SaaS, ti si pa res neverjetna. Dobr folgaš tole. Najboljš, da si vrtnarja umisliva, a ne...user posted image , bo mal u pomoč. Ti mi pa lahko eno babico posodiš, a ne.user posted image

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.7.2006 15:36:10   
muki1
Jaz imam mojega moža doma kar veliko. Pride po službi, ne pohajkuje....ampak jaz njegovo prisotnost delim na dva dela.
Včasih je samo fizična, včasih je prisoten tudi z umom. J...t ga, tudi ko so doma niso vedno doma user posted image
Od januarja do 31. marca pa ima vedno gužvo v službi ( računovodja ) takrat pa se vidimo edino zvečer in ob nedeljah, pa takrat malo bolj v rokavicah z njim delam, ker je taaaaaaaaak bogi user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.7.2006 15:53:11   
SaaS
Mamsi, babici tako prav prideta, da ne vem če bi šlo...
Vrtnar pa  ni slaba idejauser posted image , haha. Veš na kaj sem asociacijo dobila, ko si vrtnarja omenila? Razočarane gospodinje - nadaljevanko, če si slučajno gledala...user posted image . Poznaš kakšnega fletnega?
Zdaj pa brez heca. Sem si pa ravnokar zares omislila gospodinjsko pomočnico. Ko sem mu prvič omenila, da bi našla kakšno, da bi vsake dva tedna prišla malo posesat in pomit, prah pobrisat, je kar znorel - jasno, da lahko sama to postoriva. Enkrat ko je pa sesal (jaz sem med tem previjala ipd. - da ne bo pomote nisem zabušavala), je sklenil, da on nima cajta za ta "jajca" in, da bo mogoče to res prava rešitev user posted image . No pa sem se zmenila s prijateljičino sosedo - študentko. Drug teden pride prvič.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.7.2006 18:47:39   
Anonimen
Ja, maš prav, al bina. MI itak nič ne delamo, pa še praskamo se ves čas v službi. Sicer pa....zakaj pa nisi šla ti to študirat, pa bi še ti tako "malo" delala? Saj si imela možnost. A ti povem zakaj jih toliko ni šlo v ta poklic? Ker bi se jim zmešalo zraven nevzgojenih mulcev, ker jih ne bi znali prenašat. Ker vsak pač ni za to. In tisti, ki si je izmislil "pedagoško uro", je bil zelo pameten človek. Vedel je, da moraš pri mulariji biti ves čas 1000% zraven, ne moreš vmes kavice spit niti na wc iti. Me zanima, če ti ne moreš kave spit med kakšno muziko

Ah, saj ne znam citirat user posted image

Gina, pa zakaj vendo trako v luft skočite, ko se začne debata o ućiteljih user posted image  Ni mi čisto  jasno. user posted image

Zakaj jaz nisem šla tega študirat? Hvala lepa, me ne zanima, nisem tip za to, vsak pa tudi ne more biti učitelj, mar ne?

P.S. Službo sem pa menjala že nekaj časa nazaj. In ja, zdaj imam manj časa za kavico, pa je že prav tako.

(odgovor članu SaaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
7.7.2006 18:48:22   
trdozimc
Čestitam Saas. Čistilko si umišljam že kako leto. Situacija: mož mizar - zasebnik z zaposlenimi, delovni čas: 6.00 - 18.00, poprečno, velikokrat do 20.00, izjemoma do kadarkoli in neglede na dan v tednu. Deloholik, še ko je doma pospravlja, čisti kuha - seveda nedelje, ko ni v delavnici. Skupni Quality time: kakšna urica na teden.
Zelo dober oče - kolikor je doma in mož - enako, in kadar ne spi.
Vrtnarja zaenkrat še res ne bi potrebovala, kakšnega družabnika za popldne pa z veseljem.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.7.2006 19:07:08   
soncece24
Dobre ste, res, da to zdržite... moj bivši je bil takšen: total deloholik, delal od 8 do 17h v službi, potem pa dalje doma še fušal... prihajal med 22h in 23h uro domov. Zdržala sem celih 7m, pa še to ne vem kak, pa nisva mela otrok... tak da res: kapo dol da zdržite take veze, ko se tak malo vidite, jaz ne bo mogla.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.7.2006 21:56:33   
NRMM
Bodite srečne, da imate user posted image  med tednom doma, jaz bi dala vse, da bi prišel k nama vsaj spat.
Moj user posted image  ima takšno službo, da v ponedeljek gre in, če je vse ok pride domov v petek popoldne, drugače pa sobota zjutraj, no včasih se tudi zgodi, da za vikend obvisi nekje v tujini user posted image .
Imava pa dobre 6 mesece staro punčko in lahko rečem, da sem večinoma sama za vse. Ne samo za najino sončico ampak tudi za ostale stvari. Predno sva se odločila imet user posted image  sva se pošteno pogovorila, če bo šlo vse ok in resnično gre tako, kot sva se menila, vsaj zaenkrat, upam da bo tako naprej.
Rad opravlja poklic in jaz ga pri tem ne oviram. Je pa res, da ko pa je doma pa ves čas posveti nama user posted image user posted image , predvsem najini user posted image  in to je meni dovolj, da si naberem novih moči za dneve, ko sva sami.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.7.2006 22:35:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mamsi
Tudi sicer je tak po naravi.

Ja, preveč pričakuješ. Če je po naravi tak, si takega verjetno spoznala in ne moreš pričakovati, da se bo zaradi otrok in družine spremenil.

(odgovor članu mamsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
8.7.2006 11:13:16   
trdozimc
NR zelo v redu punca si, da vse rihtaš sama!user posted image  Upam, da se vama kdaj obrne in bo našel še boljšo službo v Sloveniji in bosta vsaj noči skupajuser posted image . LP

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.7.2006 23:45:44   
lol
Moj dragi je zaposlen v zelo znani slovenski firmi,pa ker ima tako delavno mesto ,da hodi delo opravljat tudi v tujino,ga imamo doma na vsake 14 dni,za čez vikend,potem pa spet nazaj.Imava pa dva otroka.in se privadiš k temu,vendar nam je vseeno hudo.Komaj čakamo da pride petek in z njim oči.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?