|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAKO PREPRIČATI MOŽA DA BI IMELA 3.OTROKA?
6.7.2006 0:05:54   
Anonimen
Pozdravljene!

Bom kratka. Z možem imava dva otroka, on pa ima tudi že iz prejšnjega zakona dva. Najina otroka sta še majhna, eden je star mesec dni. Ker mi biološka ura tika taka bi jaz rada imela še enega otroka, on pa je absolutno PROTI.

Vse moje prošnje zavrača, njegov odgovor je vedno enak: NE, nočem imeti več otrok. Dovolj mi je, ne zmorem več.

Jaz ga po svoje razumem, po drugi strani pa jaz nimam nič z njegovimi otroci in vedno sem si želela 3, on pa noče pomoje tudi zato,ker bi jih potem imel 5.

Kaj naj storim, naj vztrajam, prosim, moledujem, izsiljujem?

Imate kak nasvet zame? user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAKO PREPRIČATI MOŽA DA BI IMELA 3.OTROKA?
6.7.2006 0:08:25   
Anonimen
Dve varianti imaš - ali se sprijazniš s tem, da boš imela dva otroka, ali pa "slučajno" zanosiš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2006 7:10:34   
skuštrana
Misli, da izsiljevanje in podobne metode nikamor ne vodijo.user posted image Kaj pa mu misliš rečt, ali še en otrok ali pa te zapustim?user posted image
Otrok ni samo stvar, ki jo lahko izsiliš.Če on že ima 4 otroke in misli, da še enega ne zmore je to pač njegova odločitev. Če imaš dobre argumente ga lahko prepričaš (se lepo pogovorita) v nasprotno, če pa ima on boljše argumente kot ti potem boš pač imela samo dva otroka. Vse je stvar dogovora, ampak kolikor sem jaz razvidela iz tvojega pisanja je on trdno odločen, da otroka ne bo...Se mi zdi brezveze nekaj silit in moledovat..

Mogoče , če malo počakaš in temo "privlečeš" na dan spet, ko bo mlajši malo starejši..Mogoče bo pa takrat ZA..Nikoli se ne ve...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2006 7:13:23   
KIRA
a se ti še ni posvetilo da imaš na voljo še eno možnost- spoštovati njegovo mnenje?
če noče, pač noče. sprijazni se s tem in se posveti otrokoma, ki ju že imaš!

< Sporočilo je popravil KIRA -- 6.7.2006 7:22:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2006 7:19:20   
Anonimen
verjetno njega bolj bremeni preživnina, ki jo plačuje za druga dva otroka. Ampak, če imaš 5 otrok, mislim, da ti tega ni treba več plačevat. Nisem čisto sigurna, da je tako, pozanimaj se....
Mogoče, bo pa potem za.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2006 7:26:58   
Anonimen
Zakaj pa bi ti tako rada imela tri?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2006 7:45:08   
srki
Spoštuj njegovo voljo. Ne vem, zakaj bi moral on popustit. On si ravno tako ne želi še enega otroka, kot si ga ti želiš. Če eden ni za, potem mislim da se je treba s tem kar sprijazniti. Tisto "slučajna" zanositev je pa meni tako mimo. Kaj pa če potem ne bi s takim veseljem pričakoval otroka in bi imel kakšne zadržke do njega, ker z njegove strani pač ni bil zaželjen?

Ne vem, malo premisli, če je res svojo voljo pravično nekomu vsiljevat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.7.2006 8:02:19   
Anonimen
Kaj pa ce bi nabavla user posted image  !? Ne bi bilo ok? Sej so tudi zlo lusni..

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2006 8:05:57   
Anonimen
Spoštuj njegovo odločitev, po 4 otrocih verjamem, da je že utrujen in se mu ne da več. Moja prijateljica je imela čisto podobno situacijo in je izsilila še enega otroka. Najprej je šel mož iz razočaranja živet proč, no, pozneje sta se nekako zmenila, da sta spet skupaj, samo z njegove strani ne bo nikoli več nobenega zaupanja. Saj otroka je sprejel, kaj pa  naj, le nje ...

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.7.2006 8:10:07   
viv_
Ja, to je stvar o kateri se odločata dva. In če ima on že dva otroka, se ti lahko povsem lepo ujameš z njegovimi otroci iz prejšnjega zakona in imaš ne samo 3 temveč 4 otroke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.7.2006 8:23:41   
Mala koala
"Slučajna" zanositev brez njegovga strinjarja se meni zdi nekaj zelo podlega. Sori. Pa tudi s tem, da z njegovima prvima otrokoma nimaš nič se ne strinjam čistouser posted image . ON je del tvojega življenja, otroka pa sta del njega.
Če si otroka ne želi ima do tega vso pravico.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.7.2006 9:12:54   
nejcko
Meni je pa tako hecno, ko vse pišete, da naj anonimna spoštuje njegovo odločitev. A ne bi bilo logično in nujno, da tudi on spoštuje njene želje??? Ne vem, no, zakaj bi bila njegova odločitev bolj pomembna od njenih željauser posted image

Drugače pa se mi zdi, da sta se oba znašla v nekem čudnem položaju. Glede na to, da ima on že od prej 2 otroka, bi se vidva morala že na začetku dogovoriti kaj in kako in koliko otrok naj bi bilo v vajini vezi. Čeprav se včasih stvari tudi drugače obrnejo in se zgodi kaj nepričakovanega (recimo tvoja želja po 3. otroku), bi vsaj že od začetka vedela, kaj lahko pričakuješ.
Sem pa tudi jaz mnenja, da je brez veze izsiliti otroka s kakšno "ups" varianto, je pa res, da če je tvoj partner tako 100% proti, bi pač moral tudi sam poskrbeti za 100% zaščito. Nesramno bi bilo, da zdaj še to obvezo naprti tebi, ker če se že gremo fer play, naj bo potem to res far play.user posted image

(odgovor članu Mala koala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.7.2006 9:23:14   
Anonimen
Poskusi počakat en čas, ko bo ta mlajši malo zrastel si bo pa mogoče tudi on še želel kakšnega dojenčka. No, jaz te vsekakor razumem, ker vem kako je, ko si ti želiš, on pa  ne. S tem, da je pri meni še hujše. Ker gre za prvega otroka. Jaz si ful ful želim zdaj takoj otroka, on bi pa še malo počakal. Mene si zamisli, kako mi je hudo in uživaj v svojih dveh sončkih.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.7.2006 9:28:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko
Meni je pa tako hecno, ko vse pišete, da naj anonimna spoštuje njegovo odločitev. A ne bi bilo logično in nujno, da tudi on spoštuje njene želje??? Ne vem, no, zakaj bi bila njegova odločitev bolj pomembna od njenih željauser posted image

Po moje je on njene želje že dvakrat uslišal ali pa vsaj pri drugem otroku. Vsaj jaz si to tako predstavljam na podlagi svojih izkušenj in izkušenj mojih prijateljic. Zdaj pa je ona na vrsti, da prisluhne njemu.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.7.2006 10:05:08   
Anonimen
Hey, vse imate po malem prav, najbolj pa SPLIŠNI, ki pravi, da je moje želje že 2x uslišal. Okej, za enega se je strinjal, za najinega drugega je pa res samo meni ustregel. Ker on bi pri najinem prvem zaključil. Je pa res da si želim tretjega.

Tjazy, psa ne bi imela, imam mačke, mi je še to trenutno čisto odveč.

Da bi ga izsilila ne pride v poštev, nismo več mladi in naivni, on pa sploh ne bi padel na neko slučajno foro, da se je ponesrečilo. Pri 4 otrocih dobro ve, kako se otroci delajo, tako da to ne bi palilo. Pa če sem iskrena, kot je ena rekla, bi to situacijo lahko le poslabšalo, če bi ga jaz na kako finto vrgla.

Če sem tudi pri tem iskrena je pri tem drugem otroku veliko manj zanimanja zanj- za otroka. Od prej ima dve punci, noro si je želel sina, sem mu ga rodila. Nanj je nor in samo zanj živi, bi lahko rekla, ker stikov s puncama nima skoraj nič (bivša je proti...)Najin drugi otrok je tudi punčka in moram reči, da je ne obrajta kaj preveč. Verjetno ima dovolj punc, ali pa zato, ker si pač drugega ni več tako želel. Če bi imela tretjega bi verjetno bilo vse na meni.

Ampak jaz si ga pa želim. Zakaj pa bi njegov ne obveljal, KAJ PA MOJA ŽELJA?user posted image

Vem da moram tudi njega upoštevati, saj zato sem pa želela vaša mnenja.

Ali je res, če imaš 5 otrok, da ne plačaš preživnine? Skoraj ne morem verjeti. Če je res, bi se vrgla v to smer prepričevanja...

Ali naj odneham...a jaz bi vseeno rada imela še enega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
6.7.2006 10:17:52   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ali je res, če imaš 5 otrok, da ne plačaš preživnine? Skoraj ne morem verjeti. Če je res, bi se vrgla v to smer prepričevanja...

Res lepo, sploh do prve žene in otrok ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.7.2006 10:34:24   
kofetek2010
moj ima tud od prej že 2 in še z menoj 2, tako, da ni šans, da bi imel še kakšnega user posted image  še zadnjič v hecu rekla, da bomo od tamale stvari šparal za naslednjega, pa me je pogledal češ "ne seri" user posted image  

mogoče si pa še premisli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.7.2006 10:41:41   
brina*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Res lepo, sploh do prve žene in otrok ...

Kaj preživnino plačuje za ženo ali za otroke?
Butasto razmišljane!!
Od česa pa naj otroci potem živijo? Naredil jih je in je dolžen skrbeti za njih. Naj životarijo? Kaj pa če bi to bili tvoji otroci? Bi ti bilo tako vseeno?!

Oprosti, ampak zaradi takih "novih" žen, ki nimajo nič s temi otroki, je toliko problemov pri preživninah in normalnih odnosih.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.7.2006 12:18:44   
Sibil_
Daj no realno poglej.Jaz pa njega zelo zelo dobro razumem.Pa v današnjih časih vzdrževat 4 otroke ni hec, pa da bi hotel še enega?Kaj pa če slučajno-bog ne daj-gresta vidva narazen?PA boš ti sama s tremi otroci?user posted image

Res ne razumem teh fiksnih idej o otrocih-a mi lahko katera lepo lepo prosim razloži?Namreč-zakaj nekatere ženske že od malih nog sanjate o npr. treh otrocih?Ok, enega ja, ampak zakaj fiksno število-3, 5, 6?

Meni en otrok zadostuje, če bo še kakšen bo, če pa ne pa tut ok.Ampak dva bi bila meni zadosti, tudi glede dela in vsega.user posted image

Samo ne ga nasrat s kako "slučajno" nosečnostjo, ker se verjetno ne bi dobro končalo.

LP,
Sibil

(odgovor članu brina*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.7.2006 12:25:51   
rija
Jaz bi ti samo rekla dont puš ituser posted image user posted image user posted image

Ker boš na koncu res pušila.....user posted image user posted image

Tudi jaz bi na njegovem mestu razmišljala zelo podobno, pa itak ti je že pri drugem "nagodil".....torej....

Hudiča, jaz pa še enega ne sfolgam, ene pa kar tak triuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.7.2006 13:19:37   
diva 4
Kot si že sama ugotovila , je on že 2× sprejel kompromis in upošteval tvojo željo.PAZI 2× - zdaj pa bodi razumna in poštena do njega in upoštevaj ti njegovo željo.Ali pa mogoče želiš še enega otroka prikrajšat za očetovo zanimanje , kot si vajinega drugega otroka.Otroci hitro ugotovijo ,da se eden od staršev ne zanima za njih in verjemi ,četudi tega ne pokažejo jih to boli.Tvoj mož že sedaj dela razliko , praviš, kaj bi šele potem bilo če bi imela še tretjegauser posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.7.2006 13:28:03   
Anonimen
oh jz ti tko povem če hočeš imet še enega poj ga pa imej....če paš vse prav zrihtano finance in job poj ni problema....za to pa se moraš itak odločit sama in tvoj......

(odgovor članu diva 4)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
6.7.2006 13:41:15   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: tinyP

....za to pa se moraš itak odločit sama in tvoj......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.7.2006 14:04:35   
Anonimen
VIV, Brina -  nisem mislila da ne bi nič plačeval. Je pa takole:

Za prvo plačuje 40.000 sit.
Za drugo plačuje 30.000 sit.

Ko se je rodil prvi najin otrok pred dvema letoma, sva dala na sodišče za zmanjšanje preživnine. Od takrat še nobenega odgovora. Z novim letom je mož na cesti, se pravi tudi redne službe nima več. Zdaj se nama je rodil drugi otrok, se pravi njegov četrti.

Spet sva dala na sodišče za zmanjšanje in še sedaj ni nič. Torej plačuje 70.000 za prva dva otroka, ki jih sploh NE SME videti, bivša tega NE DOVOLI, poleg vsega je brez službe, sodišču ni mar, da se je rodil že 4 otrok. saj že dve leti čakava da se bo kaj premaknilo.

Zato sem tako zapela za to preživnino v primeru 5-ih otrok, ker pač samo plačuje za prve otroke, za najine pa ostane še čisto malo. Otrok pa sploh ne vidi. No to je tema za drug forum.

Vem, zdaj boste pač rekle zakaj bi imela potem še enega otroka, če je pač taka kriza. Ne vem, si pač od nekdaj želim veliko družino. Da bi pa njegova štela za moje in bi tako mislila, da imam 4, ops. ne tako razmišljanje sorry, je pa meni preveč user posted image . Mi ni čisto nič do unih dveh punc, ker sem jih videla morda 5x.

Jaz bi pač rada še enega NAJINEGA otroka.

Sem pa hvaležna vsem, ki ste mi povedale svoja mnenja, naj bodo takšna ali drugačna. Morda ga pač res v to ne smem prisiljevat, kot meni večina...

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
6.7.2006 19:29:44   
Anonimen
Prisili ga. Daj mu ultimat, ali pa ga daj na finto.

Ko bo otrok rojen bo pozabil na vse in se zapalil za otroka. Ziher

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?