Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Pozdravljeni! Tudi jaz nisem razumela, zakaj nekateri prijemajo mojega sinka za rokce, ki si jih tlači takoj za tem v usta?! Ali pa ga želijo poljubiti na usta?! Še jaz ga namerno ne, razen ko na hitrco obrne glavo in se tako zgodi! Pa nisem kakšna čistunka, le normalno mi je da tamalemu, vsemu zamazanemu na igrišču obrišem rokce z vlažnim robčkom, preden mu v roke potisnem kos sadja ali štručko. Tudi ljubčkam in cartam ga precej, pa nisem še pomislila, da bi ga na usta, kar ena naša teta praviloma želi počet in jaz zraven zgrožena kričim malemu: Ne na usta, mišek! Mislim, da nisem za luno, če se mi gnusijo ročaji nakupovalnih vozičkov, razne kljuke na vratih javnih stranišč, razna držala..., ki bi bila preblizu sinovih ust ali njegovih ročic, ki bi potem takoj romala v usta. Sama se, recimo, nikdar nisem rada rokovala, ker se mi raznorazno stiskanje rok in na ta način izkazovanje trdnosti lastnega karakterja, zdi nesmiselno in ker vem, da marsikateri, ki opravi potrebo, si ne UMIJE rok! Raje se priklonim kot Japonka in se simpatično nasmehnem, (vsakega DNK-ja pa se res ne bi rada dotikala !). No, in za moje starše (in še za koga drugega), sem valjda (malo) zmešana. Pa me to ne gane preveč! Svašta... Eh... Ja, res je prava sreča, da smo si ljudje tako različni...