|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kr neki!
5.7.2006 10:03:22   
Anonimen
Joooj bog ve kaj bi ti počel z mojim kužijem user posted image .

Rakec kakec bo in to naaaajepši na vsem svetu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
5.7.2006 12:04:01   
diva 4
Veš pri demenci je tak , lahko je dve uri čisto odpičena , pol pa je vse ok.
Ti zdaj moraš prvo rodit , pa si malo dnevno rutino z dojenčkom naredit, pol pa v akcijo za babico.
Želim ti čimlepšo porodno izkušnjo , pa da bi čimprej cartala svojga malega rakeca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.7.2006 12:08:14   
*Karmen*
Tudi jaz sem mnenja, da moraš najprej poskrbeti zase in urediti stvari, ki ti sledijo.

Potem pa k zdravniku z babico! Tako velika nihanja v razpoloženju in mišljenju niso normalna!

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.7.2006 8:32:02   
srki
Sramežljivka, meni se pa tudi zdi, da je tvoja babica bolna in potrebuje pomoč. Pa nisem tega ugotovila samo pri tem postu, ampak tudi o postu, ki si ga pisala misim da se je nahajal na neko potico, ki jo je pekla. Zdrava, razumna oseba takega ne bi počela, pa glede pitanja psa tudi ne. Če ne drugega, bi si ji dalo dopovedati, naj tega ne počne.

Pa prav smili se mi, ker se mi zdi, da se včasih kar malo norčujemo iz tvoje babice, v resnici pa je uboga in s tem je treba končat. Peljite jo na pregled. Pozmam en tak primer, isto je bilo. Gospa je kar nekaj čenčala, hotela jesti brikete za psa, metala je stran razne stari (prstane), potem pa druge dolžila. Sedaj je kočala v domu, ker ima njena hčer še službo, ki je ne more pustit-verjetno je tudi malo takih, ki bi jo pustili.

Druge možnosti ni bilo kot dom, saj se je njena hči vsak dan bala, kaj si bo naredila-ali zažgala stanovanje, ali kaj takega pojedla ali popila.

Tako da, s tem se ni za hecat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.7.2006 8:38:39   
Anonimen
Mogoce je pa sramezljivka sla ze rodit.. ?!

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
6.7.2006 9:30:26   
Anonimen
Ne pa neeee. Tuki sem še user posted image .

... vsa nestrpna sicer...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
6.7.2006 9:56:35   
Anonimen
Tjazy, ko te tako matra rojstvo. Jaz sem šla rodit, 10.6. in moj  user posted image  je dvojček.

Saj veš, kdo sem, tista ki mi je bil všeč tvoj - si v zaporu, vrata imaš pa odprta... - no od Oshota...

A dvojčki praviš, da so dobro znamenje. No moj oče je dvojček. Hmmm kaj pa vem, a če ti tako praviš....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
6.7.2006 9:58:36   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
Mogoce je pa sramezljivka sla ze rodit.. ?!

Najbolš, da jo kr pelješ rodit in mal pomagaš prtiskat ... 

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.7.2006 11:16:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Najbolš, da jo kr pelješ rodit in mal pomagaš prtiskat ... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
6.7.2006 11:26:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
6.7.2006 14:04:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

Tjazy, ko te tako matra rojstvo. Jaz sem šla rodit, 10.6. in moj  user posted image  je dvojček.

A ti si ze rodila..user posted image   Cestitke..user posted image A je bilo lepo?

Ja.. dvojcki smo krsno.. nikoli ne ves kaj bo..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
6.7.2006 15:42:38   
Anonimen
Ja TJAZY, FUUL LEPO JE BILO user posted image

Sem bila tako zadeta, da tudi govorit nisem mogla, pa malo se mi je že mešalo od popadkov in bolečin, drugače pa ja, fino sem se imela...

Da ne bo sramežljivka huda, ko sva se tako k njej ušunjala, ona ima tu svojo temo, sploh pa ne smem sramežljivko zdaj pred porodom user posted image  strašiti s kakšnimi bolečinami.

Sramežljivka, saj bo, vse smo preživele, ti boš tudi, ti samo pomisli kako ti nagaja tvoja babi, pa tašča, pa boš od jeze tako pritisnila, da bo user posted image  sam ven skočil.

Drugače pa Tjazy, hvala za čestitke. Je pa res škoda ker ne moraš probati kako izgleda porod...joj bi privoščila kakemu moškemu da to poizkusi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
6.7.2006 15:44:35   
ZARA
DIANA. Sej Tjazi je bil 2x zraven...on že "ve kako boli"...user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.7.2006 17:35:55   
Anonimen
Moj je bil tudi 2x zraven pa je ugotovil, da ni tako hudo, kot govorijo...user posted image user posted image user posted image ???????

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
6.7.2006 18:49:32   
diva 4
DIANA 5 - jaz sem tudi lani rodila 10.06 , pa moj user posted image  je tudi rojen 10.06user posted image
Se opravičujem ,da sem zašla iz teme.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
6.7.2006 20:10:42   
Anonimen
DIVA - Sej sem vedela, da je ta datum the best.

No vse čestitke tvojemu user posted image  in pa tudi tvojemu user posted image

(odgovor članu diva 4)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
7.7.2006 12:47:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

Ja TJAZY, FUUL LEPO JE BILO user posted image

Sem bila tako zadeta, da tudi govorit nisem mogla, pa malo se mi je že mešalo od popadkov in bolečin, drugače pa ja, fino sem se imela...

Da ne bo sramežljivka huda, ko sva se tako k njej ušunjala, ona ima tu svojo temo, sploh pa ne smem sramežljivko zdaj pred porodom user posted image  strašiti s kakšnimi bolečinami.

Sramežljivka, saj bo, vse smo preživele, ti boš tudi, ti samo pomisli kako ti nagaja tvoja babi, pa tašča, pa boš od jeze tako pritisnila, da bo user posted image  sam ven skočil.

Drugače pa Tjazy, hvala za čestitke. Je pa res škoda ker ne moraš probati kako izgleda porod...joj bi privoščila kakemu moškemu da to poizkusi user posted image

Nč huda user posted image .
Kok bi mogli bit drugi hudi name, k jim vedno začinim konce debat z res neumesnimi pripombami user posted image

Veš da bom preživela, sam ne vem če bodo drugi preživeli zraven mene user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   [Brisano sporočilo]
7.7.2006 12:48:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
7.7.2006 14:13:58   
Anonimen
user posted image he he heeeee

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?