Naja30
|
Sramežljivka, že dolgo berem te zgodbe s tvojo babico, ampak ko sem danes tole prebrala, sem videla v njej svojo babico. Ima podobne izpade. Poleg tega, da rabi vso pozornost, ji ves čas nekaj smrdi! Pravi, da ljudje pod njo ves čas sesajo s sesalnikom in da ves prah pride gor do nje in da jo hočejo pregnat iz njenih sobic... Vsako vrečko v trgovini povoha, če gre kam na pot, svoje stvari zavije v rjuhe... Prav bolno. Ves čas govori o svojih boleznih in ves čas bi videla pri zdravniku. Da pokliče rešilca sredi noči je za njo mala malica. Potrebuje fuuul pozornosti, ampak zahteva preveč. Moja mama in vsi smo skakali okoli nje, pa jo vabili povsod, ko pa je kam prišla, pa je takoj zamorila z boleznijo in da mora domov počivat. po drugi strani pa tisti, ki je ne pozna, vedno reče, kakšna prijetna in zabavna gospa je. Ker ob redkih trenutkih, ko pozabi na bolezni in na to, da ji kdo hoče nekaj slabega, je res prav zabavna, polna energije. Ne vem, z mamo sva prišle do zaključka, da je to samo potreba po pozornosti, kar se dogaja z njo. Pa enkrat bi šla kar v dom, potem ko moja mama reče, ja pa pejt, pol seveda ne bi šla več. Pa ne da bi jo res dali v dom, samo človek izgubi potrpljenje s takim zaj Pa ne me narobe razumet, zelo jo imamo radi, velikokrat jo obiščemo, pomagamo ji, jo peljemo okoli... Ampak njej enostavno ni dovolj. sramežljivka, tudi jaz ti svetujem, da se zdaj sploh ne obremenjuješ s tem. Kmalu boš imela zahtevno službo , ki te bo potrebovala ob sebi brez nervoze. Pa drži se, če se bo ponoči kaj dogajalo!
|