Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera porodnišnica ima TENS? 13.7.2006 22:01:17
|
|
|
|
soncek&luna
|
ljubljanska porodnisnica je imela to moznost... lani, ko sem bila jaz noseca so delal eno raziskavo.... poklici v LJ porodnisnico in povprasaj tam
|
|
RE: Katera porodnišnica ima TENS? 15.7.2006 16:38:41
|
|
|
|
SaaS
|
Je to tista napravica, ki ti masira mišice (na kožo prilepiš dva " naželejana flajštrčka", prižgeš zadevo in trese v intervalih)? Jaz sem pri prvem imela svojo sabo (rodila v LJ), sem si jo sposodila od moje mami. Je prišla prav, predvsem, ker je bil zelo dolg porod - 15h. Tisti hudi popadki na 2-3 minute so se vlekli 2 uri, in v tem času mi je kar dobro delo. Pri drugem porodu, sem sicer imela sabo, a nisem uporabila. Je šlo vse skupaj tako hitro (porod - 1h, popadki na 2 minute 10-15min), da se nisem sploh spomnila na to. Malo povprašaj sorodnike, prijatelje, mogoče pa ima kdo doma in si lahko sposodiš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?