|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ziveti pri starsih
3.7.2006 8:44:50   
kalbo
No, mi živimo pri ženinih starših v zgornjem nadstropju. Imamo vrata za zaklenit in skupno stopnišče. Stanovanja sta pa ločena od stopnišča. Priznam, da je šlo meni tudi malo na živce, ko se je mali rodil in so (no tako je še zdaj) mati ob vsakem šumu iz zgornjega nadstropja priletela na stopnišče...jaaa lubica, a greste ven... Pol sem pa ugotovil da to počne zato, ker obožuje tamalega in se nisem več obremenjeval.
Vprašanje kam greste je bilo pa bolj iz skrbi, malo pa tud iz firbca. Če hujšega ni, je čist v redu

No zdaj tamalega tud merka in vam povem, da kar se tamalega tiče boljše ureditve nebi moglo biti. Mali se zbudi ob šestih, spije flašo mleka in gre še v pižamci v spodnji štuk odspat še dve urice. Ma družbo, ker taščica merka poleg njega še 4 otroke. Mali je star eno leto in točno loči kdaj je spodaj "na šihtu" in kdaj "privat". Tako da se tebi ni treba obremenjevat, da ti otrok nebi ločil med mamo in babico.

Malo potrpljenja in prilagodljivosti pa se da pri normalnih ljudeh vse zmenit.

LP Kalbo

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.7.2006 10:09:03   
Anonimen
Tudi pri nas imamo podobno ureditev. In čeprav z možem načrtujeva selitev v svojo hišo, je za zdaj, ko so otroci še majhni, naravnost idealno, da imaš v hiši nekoga, ki ima otroke rad in mu jih lahko zaupaš, kajti dandanes brez varstva je križ.

Pa tudi po prebranem postu od Anonimne mislim, da res rabiš drugačno pomoč, da tvoja tašča pravzaprav ni kaj dosti kriva...

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
3.7.2006 10:16:32   
kalbo
Ja da se pa midva enkrat strinjava...to je pa za v zgodovino RR zapisatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.7.2006 11:41:33   
Anonimen
Da se ti ne bo preveč zdelo user posted image  Moram hitro poiskat še kakšno tvojo, da te spljuvam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
3.7.2006 12:09:22   
iva01
pri men je blo tako najprej ko sem prišla domov iz porodnišnice je bilo vse tako fajn, skor vsak dan naju je kdo prišel pogledat,kar mi je ful pasal ker je biluser posted image  ravno takrat ful v službi, ker je dobil novo delovno mestopa je mel skus neke seminarje,po kakih dveh mesecih so se obiski zvrstili in je včasih prišlo da skor celi dan nisem spregovorila besede z kako odraslo besedo zaradi česar sem se ful zaprla vase in že ob najmanjših težavah čist obupala, ko je bil user posted image  star ene 7 mesecev sem šele prišla k sebi, tud men je šla moj mami ful na živce pa če me je sam vprašala kako je nik ponoči spal,...no takrat sem šele skapirala da je z mano neki narobe, od takrat sem si vzela 1x na teden kakšno urco sam zase,da sem šla s prijateljicami na kavo, na sprehode mal po trgovinah,pa najbolj mi je pomagal da sva z partnerjem vzpostavla nek poseben stik in se kr naenkrat začela ful pogovarjet o njegovih, mojih občutkih....
Sedaj sem zelo srečna da živim v isti hiši kot moji starši, ker si lahk ful pomagamo med seboj in so vse stvari nekak lažje.....
Sej bo ne ubupat mal razmisli o svojih občutkih, če si zadovoljna če nisi zakaj nisi oz kaj bi te naredilo srečnejšo, pogovor se z partnerjem....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.7.2006 14:08:24   
marcela
Začnite šparat za svoj vhod. Če ni prepirov, mislim, da alhko kar v hiši ostanete. Njeno varstvo bo kasneje zagotovo prav prišlo kot so že moji predhodniki ugotovili.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.7.2006 15:14:04   
Anonimen
Mislim, da ti nočejo nič hudega. Samo radi imajo tvojega user posted image  in nič drugega. Tega ne delajo iz kake hudobije. Pa te vprašam: Bise bolje počutila, če te ne bi niti pogledali, pozdravili?
Verjetno da ne.
Sama že imam vnučka pa zeta. In mi je zelo hudo, ko sta za vikend doma, pa me ne pridejo niti pozdravit. Živjo pa spodaj,čisto ločeno od nas.
Verjemi, babice imamo zelo rade svoje vnučke in jih nočemo vzet staršem, ampak mene osebno zelo razveseli, če se lahko igram s svojim vnučkom. Postanem presrečna, pa spominjam se, kako je bilo, ko so bili moji otroci majhni.

Zato, dovoli staršem da te pozdravijo, in daj ti njih. Pa bo vse vredu.

(odgovor članu marcela)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
3.7.2006 17:45:45   
Anonimen
Pri meni je isto, le da mi živimo pri njegovih starših.
Tudi mene je začelo motit predvsem to da me nenehno sprašuje kam gremo, pa kdaj pridemo, ko da ne znamo sami hodit okrog in da rabimo nekoga da nam pove kdaj se hodi domov. Moti me tud da se vtika v moje stvari in da mi nenehno teži kaj naj dam moji pikici za jest. Predvsem take stvari ki mi jih je pediater odsvetovel mi ona pravi naj peobain itd. Pa če se z mojim user posted image  kaj pogovarjama kr pride zraven in se vtakne v pogovor kot da jo je kdo kaj vprašal. Mislim popizdiš. Je pa problem v tem da še nisma finančno sposobna da bi lahko šla na svoje, saj sem jaz še študeneka in trenutno ne morem študiratm ker imam z mojo pikico ogromno poti okrog zdravnikov. Pa tud glede zdarvnikov je včasih prav pametna kot da je ona dohtar. v Glavnem popizdiš.
Včasih bi najrajši ji vse povedla v obraz ampak se zadržim, ker bi rekla da če mi kaj ne paše lahko grem. Ampak če po pravici povem, bi mi blo prav vseeno, če bi me nagnala. Saj mam kam it. Še vedno mam moj dom. Vem da je moja mama včasih tud zatežene, ampak se 100% nebi vtikala v mene in mojo familijo.

No tak da nebš misla da si sama, ampak imam jaz isti problem in mislim da nas je vedno več.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
3.7.2006 20:32:37   
piščanc
stirnjam se s predhodnicami, dodala bi samo še to da si v časih, ko je za žensko najteže, nagajajo ti hormoni in ti bodo še lep čas - tudi to ni za spregledati. in tudi hormoni so krivi za povečana občutja.

resno preglej situacijo, magari pojdite na krajši dopust nekam na samo. najti moraš svoj mir in svojo intimo. ženska na porodniški je oropana (ampak v dobrem smislu) socialnih vezi, da lahko svoj čas prepusti negi z dojenčkom, ki je nujno potrebna za vzpostavitev dobrih vezi v družini. izkotisti ta čas in ne sekiraj se zaradi mame.

vedi, da smo vse mame šle čez to obdobje in ravno zato je rr portal tako uspešen - vedno na voljo in z dvosmerno komunikacijo

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.7.2006 21:20:52   
čaki
ja pa porka duš zakaj bi bla ona depresivna če se tastari utikajo in skoz čikirajo????
potem smo vse ki se nam to dogahja????
očitni tega niste doživeleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.7.2006 23:01:05   
jupiter
Jaz se tudi strinjam z zgornjim postom, ker vem iz lastnih izkušenj, da je lažje postaviti meje otroku kot eni samozavestni babici! Pa da ne bo pomote, živimo sami, pa se hoče še vedno toliko vtikat v vse, da si ne predstavljam kaj bi blo, če bi živeli skupaj. Pri prvem mulcu sem bla tud jaz še mlada in neizkušena, ona pa super turbo babica, ki je obvladala vse vključno z reeeeeeeeeeeeeees prekomernim razvajanjem pri stvareh, kjer je s tem resnično naredila več škode kot koristi. Danes mali pri desetih že vpije, da se bo preselil k njej, če bo moral vsak dan sobo pospravlat, če bo moral jest za mizo ne na kavču, če mu ne bom kupla tega in onega.......
Ve očitno res niste sprobale, kako to zgleda. Meni je kristalno jasno, kako se dotična počuti, in če pravite, da je depresivna, potem je depresivna zaradi stvari same. Tam bi morala jit babica k zdravniku, pa še našo lahko pokliče.
Jaz sem bla ravno tako večkrat ful žalostna, ker sem imela enostavno stalno nek manjvrednostni občutek v primerjavi z njo, pa še povrh vsega mi je vtikala nos v popolnoma vse. Vsak dan so mi po glavi hodile misli, da nisem dobra mama. In seveda tudi mulci čutijo, če nisi psihično čist taprava in slej ko prej jih lahko v takšnem trenutku ena zavzeta babica z prekomernim razvajenjem na hitro obrne proti tebi.  Jaz sem našo dokaj kmalu postavila na njeno mesto (me grdo gleda še danes), si ne predstavljam kaj bi blo, če je nebi.
Na tvojem mestu bi se v primeru, da je dovolj razumna oseba pogovorila z njo in ji povedala kaj ti je prav in kaj ne, če pa sporazum ni možen, bi si pač intenzivno začela iskat stanovanje. Saj čuvala ga bo lahko še vedno, če boš rabila.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 36
5.7.2006 8:33:23   
Anonimen
Zanimivo je to da ti napišejo Splišni in Marogica, da si depresivna potem pa pogledaš te osebe, ki noč in dan visijo na ringaraji in se vprašaš ja kdo je pa tuki depresiven??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jupiter)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
7.7.2006 8:08:29   
kalbo
In potem to napiše ena, ki se pod nickom lepo pogovarja z njima, pod anonimno pa šinfa. Lepo in res odraz normalnega človeka, ki ima pošlihtano podstrešje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.7.2006 8:13:14   
Anonimen
To je zdaj tako, anonimna, kot bi jaz rekla, ha, ha, anonimna ima pa raka, dajmo se smejat.
Depresija je bolezen in takim ljudem je treba pomagat. Pomagati ni nič slabega, veš. Ne vse za slabo vzet. Razen če si depresivna, potem razumem.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?