|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabosti v nosecnosti
29.6.2006 14:32:18   
malecka_mateja
mene zanima ce je imela al pa ima tezave z hrano v nosecnosti ,ker jaz nemorem jesti nic vse se mi gabi slabo mi je in nevem kaj naj nardim!vem poa da mojuser posted image potrebuje hrano in vitamine.jem nekaj nasilo potem pa trpim!pomagajte!hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabosti v nosecnosti
29.6.2006 14:34:20   
total
Pr men je bila slabost prisotna do 4. meseca,sem mislila da bom kr umrla,vse zbruhala kaj pojedla.Pol se je pa umirilo in bilo vse ok.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2006 14:47:06   
TINA ZAJEC
oj,

tudi meni je bilo slabo do 5. meseca, še sedaj skoraj nič ne jem, ampk kri imam pa super...je pa res, da me po nogah trga, ker mi vleče kalcij, zato jem tablete....pomagaj si tako, seveda pa povej zdravnici, da nimaš apetita....jst sem se v 6 mesecih zredila 1 kg........pa je vse ok......
jej lahko hrano in se ne sekiraj-otroček vzame, kar rabi

želim ti, da čimprej mine, vem, da je obupno.....

pa lp

Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2006 15:18:29   
BLAŽIKA
Jaz sem bila hvalabogu brez slabosti niti en dan, vendar pa se mi to še sedaj fejst pozna ker mi je vse preveč dišalo.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu TINA ZAJEC)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2006 15:22:07   
adriana_m
Meni je tudi kar naprej slabo, amapak ne tako hudo, da bi bruhala. Je pa tudi dosti odvisno od tega koliko spim, kaj jem, koliko sem obremenjena, kakšne naloge me čakajo itn. Nekaj časa sem lahko jedla samo paradižnik, sedaj se mi je še ta uprl. Jogurt moram jesti, vendar mi pusti tak čuden občutek v želodcu. Nekaj časa sem proti slabosti pila ingverjev čaj. Je kar pomagalo (kupiš koreninice v tržnici BTC) ali pri kaki zeliščarici. Prisega tudi na Plahtico - baje čudežni čaj za nosečnice. No jaz sem edino malo lena, da bi ga pila. Evo sedaj takoj si grem napraviti enega.
Pa proti slabosti pomaga sprehod. Če drugega ne,  sigurno to.
Od hrane ne morem jesti mesa, jem pa alge spirulina, da vsaj malo nadoknadim beljakovine. Skušam jesti druge stvari dovolj, ampak piščanec se mi je uprl, ribe pa rada jem, samo je manj priložnosti. Zadnjič sva jedla hobotnico, pa nama je obema povzročila drisko tako, da s tem raje ne nadaljujem, pa tudi splošna zdr. mi je potem odsvetovala.
Drugače pa pojem dosti zelenjave (solate), rada jem mlečni gres (skuham ga kar v sojinem mleku), ker navadno mi ne diši toliko. Tudi sushi mi zelo pase, seveda zelenjavni. Skratka cimbolj pestro, ce se ponavlja potem se mi hitro hrana upre.

Nekaj časa me je pestila tudi zgaga, vendar je sedaj bolje. Takrat sem pila veliko Donata in je kar pomagalo.

Takole počasi izveš kaj vse ti paše. Aja pa z jogo sem se začela malo več ukvarjati pa sprehodi, ker mi pomaga pri nizkem pritisku. Že tako imam nizek pritisk, zdaj je pa sploh katastrofa. Kavo sem izkljucila in sedaj sem prava rastlina zjutraj.

No saj se vse da, malo težje je, če hodiš v službo, vendar drugače pa prisluhneš svojemu telesu in gre. Da le te vročine ne bi bilo!

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 29.6.2006 15:25:00 >

(odgovor članu TINA ZAJEC)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2006 15:30:53   
Anonimen
Meni je bilo slabo celo nosečnost, skoraj od prvega dneva naprej.

Jej nekaj, karkoli, kar ti paše, da dobiš energijo. Nekaj ti mora it, če drugega ne, prepečenec. Toliko se potrudi, da spraviš dol. Saj če ne zbruhaš, je v redu.  

Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2006 17:58:50   
Mateja82
Slabo mi je blo od 6 tedna pa nekje do tretjega meseca. skoraj ničesar nisem obdržala v želodcu, nobenega apetita. ni mi blo slabo samo zjutraj ampak tudi čez dan, zvečer, enkrat sem šla tud ponoči bruhat. Ko pa je minilo sem pa vse nadoknadila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2006 18:26:32   
naja78
ojla.
brez panike,če ne moreš nič jest.user posted image  bo poskrbela zase.veliko pij,kupi centramed mami-vitamine,pij magnesol,ohlajeno pijačo,jej ka r ti paše,.........te bo minilo,počakaj pl boš pa jedla ko user posted image .

srečno.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2006 20:45:46   
jasnika
bak, meni se tudi vedno več hrane gabi, na srečo je sedaj dosti sadja in zelenjave ki mi zelo paše

bo že bolje nouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
29.6.2006 21:37:13   
natalia
bo minilo.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.6.2006 21:50:59   
sisy11
v prvi nosecnosti mi je bilo slabo od drugega do sestega meseca noro ampak bruhala sem samo dvakrat. V drugi nosecnosti mi je pa ze od zacetka slabo samo ne bruham, upam da bo prej minilo, apetita pa tudi prevec nimam. V prvi nosecnosti tud hladilnika nisem smela odpret tako mi je vse smrdelo, zredila sem se pa 7 kg skozi celo nosecnost. Bomo videli kaj bo sedajuser posted image

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2006 23:00:47   
žiža
jej čisto po malo in večkrat na dan. Jaz sem prve mesece jedla kosilo od zjutraj do večera user posted image  
Sej bo kmalu minilo. Vem pa da ni prijetno, kot tudi ne volčja lakota ob 2h ponoči user posted image

(odgovor članu sisy11)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.7.2006 17:06:04   
jagoda80
Tudi jaz nimam nobenega apetita. Bruham sicer ne, ampak tudi jem bolj malo. Sploh ne spravim nič vase. Opazila sem, da moram jesti večkrat na dan po malo in preden postanem lačna in se malo prisilit, tudi če mi ne paše. Najhuje je, ko postanem lačna in si odprem hladilnik, da bi si kaj pripravila. Takrat se mi kar obrne v želodci in kljub lakoti ne morem nič pojest. Tudi ko mi kakšna hrana zadiši, me po parih grižljajih kar mine. Nekaj časa so mi dišali jogurti in banane, zdaj pa še to ne. Upam, da res ne bo nič narobe in da user posted image  vzame, kar rabi. Se pa trudim, da je vsaj tisto, kar pojem, zdravo.
Lp, pa da bi nam te in drugačne težave čimprej minile.

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......