adriana_m -> RE: slabosti v nosecnosti (29.6.2006 15:22:07)
|
Meni je tudi kar naprej slabo, amapak ne tako hudo, da bi bruhala. Je pa tudi dosti odvisno od tega koliko spim, kaj jem, koliko sem obremenjena, kakšne naloge me čakajo itn. Nekaj časa sem lahko jedla samo paradižnik, sedaj se mi je še ta uprl. Jogurt moram jesti, vendar mi pusti tak čuden občutek v želodcu. Nekaj časa sem proti slabosti pila ingverjev čaj. Je kar pomagalo (kupiš koreninice v tržnici BTC) ali pri kaki zeliščarici. Prisega tudi na Plahtico - baje čudežni čaj za nosečnice. No jaz sem edino malo lena, da bi ga pila. Evo sedaj takoj si grem napraviti enega. Pa proti slabosti pomaga sprehod. Če drugega ne, sigurno to. Od hrane ne morem jesti mesa, jem pa alge spirulina, da vsaj malo nadoknadim beljakovine. Skušam jesti druge stvari dovolj, ampak piščanec se mi je uprl, ribe pa rada jem, samo je manj priložnosti. Zadnjič sva jedla hobotnico, pa nama je obema povzročila drisko tako, da s tem raje ne nadaljujem, pa tudi splošna zdr. mi je potem odsvetovala. Drugače pa pojem dosti zelenjave (solate), rada jem mlečni gres (skuham ga kar v sojinem mleku), ker navadno mi ne diši toliko. Tudi sushi mi zelo pase, seveda zelenjavni. Skratka cimbolj pestro, ce se ponavlja potem se mi hitro hrana upre. Nekaj časa me je pestila tudi zgaga, vendar je sedaj bolje. Takrat sem pila veliko Donata in je kar pomagalo. Takole počasi izveš kaj vse ti paše. Aja pa z jogo sem se začela malo več ukvarjati pa sprehodi, ker mi pomaga pri nizkem pritisku. Že tako imam nizek pritisk, zdaj je pa sploh katastrofa. Kavo sem izkljucila in sedaj sem prava rastlina zjutraj. No saj se vse da, malo težje je, če hodiš v službo, vendar drugače pa prisluhneš svojemu telesu in gre. Da le te vročine ne bi bilo!
|
|
|
|