AnBan
|
No nekaj odgovorov: 1. Hise ne gradimo "ZA OTROKE", temvec za nas, za cas ko bomo skupaj uzivali na malo vec kot 30 kvadratih na katerih se stiskamo zdaj. Ko bo cas, da otroci zacnejo na svoje, jim bova raje pomagala z denarjem, kot pa da bi zdaj zidali se en stuk vec z namenom, da bi si v njem mladi naredili stanovanje. Ne nasa hiska bo ravno prav velika za nas. Ce bo pa kdo hotel ostat doma, ko bova midva ze starcka, si bo pa vseeno se vedno lahko naredil stanovanje v mansardi. 2. Moj odgovor je bil namenjen Tinki74, ki je sprasevala kako zmoremo in ni bil namenjen polemiki kje in kdo skrbi za moje otroke in kako jih vzgaja - to vas pa res cisto nic ne briga. 3. Otroci ne bodo samorastniki 5 let, temvec v varstvu najboljse tasce 5 mesecev. Zaceli smo maja, naslednji teden damo gor streho in v tem casu je bilo res ogromno dela. Kar se bo delalo naprej (voda, strom, faze, obmetavanje...) pa bodo itak delali majstri usposobljeni za to in to pomeni, da bom tudi jaz lahko svoj cas po sluzbi kvalitetno prezivela v druzbi svojih fantov. Pa naj omenim se to, da ze zdaj ko sva midva pri hisi, sta fanta velikokrat zraven v peskovniku in prav uzivata z vso tisto mivko in vodo in lahko packata po mili volji. Pa kaj ce sta "usrana"? Ko koncamo gresta pod tus, cunje pa v stroj. In predvsem uzivata v svoji igri veliko bolj, kot postirkani otrocki, ki se lahko igrajo le z sterilnimi igrackami, ki morajo biti najboljse znamke in najbolj moderne. 4. Kaj pa tiste mame, ki se vozijo v sluzbo v LJ od nekje 'boguzahrbtomrovte', gredo zgodaj zjutraj, imajo po moznosti deljen delavnik in se vracajo zvecer, otroci so v vrtcih in pri vseh mogocih pestrnah? To je pa OK ne? Pa razni biznismeni, ki potujejo naokrog in mislijo, da je dovolj če svojemu otroku kupijo najdrazjo igraco. Pa tudi mame karieristke niso veliko boljse. Torej jaz stojim za tem, da svoj prosti cas kakovostno prezivim v druzbi svojih otrok, jim privzgojim prave vrednote in predvsem jim dajem absolutno ljubezen. 5. Torej Tinka74 se vedno trdim, da se vse da ce ima clovek pravo voljo in pristop do tega.
|