tinaaja
|
No, pocasi prihaja k sebi.. Mislim, da sem zatrla tisto fazo prehlada, ko gre samo na slabs,tece iz nosa in sem zdaj v fazi ciscenja. Nos, grlo, glava,.. Noc je bila dokaj OK, glede na vsa hrkanja, pucanje nosa, wc,... Moj mi je takoj naredu sveze stisnjen sok iz pomaranc in limon in kavico pa sel zdaj po svezo zemljico za moj zajtrk. Kregarije - no pri nama je to velika redkost, da bi se zares skregala. Je pa res, da je on zelo razumevajoc za hormonsko neravnovesje in da se tud jaz poskusam nazaj drzat. Se pa velikokrat hecava iz tega, ko mene kaj mece, ker je na sreco dovolj premeten, da ce kaj zacnem,da se mi zacne smejat ne pa da zapade v kreg z mano. Itak pa je tudi ze ugotovil, da se z nima smisla kregat Tko, da pikca - upam, da sta se pregrizla cez kreg in da je spet vse pod kontrolo. Jaz imam eno pravilo pri sebi: ce pride do kaksnega krega se zmeraj vprasam ali je ta zadeva tok pomembna, da bo vplivala na kaj cez 5 let... pa v 99,5% ni, tko da pol raje se malo razmisljam o vsej zadevi. Majcika, jaz se kar vidim v Urlinem odgovoru, ker si bila res potrpezljiva. Jaz bi znorela, tulila, ... Li - a si ziherda je plodovnica, ker smo imele za parkrat tak primer, pa ni bila plodovnica.. V kolikor je, te bodo srejeli in ocenili stanje, kako naprej. Drugacepa imajo dost enostaven test v P, s katerim se pokaze kaj je. Aja, danes je moj PDP... Sem cist pozabila :), ker sem po vcerajsnem pregledu opustila upanje, da bo kaj.. Ampak LeINA -iz tvojih ust v bozja usesa (k si napisala, da e ze cartam)... Slumpo, a pol boste kar cakali do roka Bo en velik korenjak ven pokukal No vikend je tukaj, malo pospravljanja, morda se celo odpravim do trga, ce bom "up to it".
|