|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
17.3.2007 6:36:33   
Anonimen
Jutro marcevke user posted image

Hmmmm prav sumljivo zatisje to noc.Ne vem, ce jih ni kar nekaj bilo sprejetih v Rimuser posted image ....tinaaja pomoje ziher ze carta,ker se ni nic vec oglasila user posted image user posted image ....
majcika tole pa res ni bila niti malo prijetna izkusnja user posted image ...Sicer pa jaz nekak nisem ze zaradi moje mame imela prevec lepega mnenje o Ce porodnisnici...Ocitno se po toliko letih vseno ni tako zelo veliko spremenilo..ceprav ne trdim,da ene nimajo lepih izkusenj ampak ljudje smo pac taksni,da si bolj zapomnimo tiste negativne... Zdaj pa se le cimvec cartajte s svojo princesko,to vse odtehta a ne user posted image . K sreci ni prislo do kaksnih  se hujsih zapletov user posted image
Pikca upam,da sta s user posted image ze pobotana oz. da se cimprej.Ocitno zaradi nasih hormonov zdaj na koncu dostkrat pride do kratkih stikov.Ceprav jaz sem imela taksno obdobje bolj v zacetku pa sredini.Zadnjic enkrat me glih pohvalil,da ze dolgo nic ni bilo,hja sej pol v roku dveh dneh sva se ze spicilauser posted image ..Drugace je pa tako,da sva redko kdaj nepobotana zaspala...Jaz v taksnem sploh nisem mogla zaspat samo vseeno sem peljala trmo naprejuser posted image ...Zdaj me vcasih prime samo bolj tak razmisljajoc dan bi temu rekla..... En user posted image zate,da bo danes toliko lepsi dan za vaju!
Prehladi ste jih uspesno zatrle to noc??vste katere je prijelo??? Sicer pa glede na to kaksno vreme je drug teden napovedano bo zaradi te klime verjetno spet dost obolenj.Se moramo pazit user posted image

Vidim,da se ena zbujena medtem,ko kracam tole.Vrtnica30 medve bova pa ocitno kar dost skupaj odstevale zadnje dneveuser posted image ...

Evo ena virtualna user posted image za vse zbujene user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6151
17.3.2007 6:45:26   
LI
Pozdravljene!

Čestitke vsem novopečenim mamicam!

Prosila bi vas za eno mnenje. Rok imam 21.3, pred eno uro pa mi je čisto malo odtekla "voda". Sedaj čakam, če še kaj bo. In ne vem kaj naj naredim. Če se naj grem pokazat in mi bodo potem pri pregledu itak sprožili ali naj še malo počakam. Ma katero kako izkušnjo s tem?

Fajn bodite in čim hitrejši porod.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6152
17.3.2007 7:23:53   
Anonimen
LI mogoce,da se malo pocakas,da se kaj pritece ali pa mogoce direkt poklices v P pa povprasasuser posted image Glede na to,da jaz cakam na prvega user posted image ti kaj iz izkusenj ne morem svetovatiuser posted image

(odgovor članu LI)
  Neposredna povezava do sporočila: 6153
17.3.2007 7:33:17   
skačica
Dobro jutro user posted image !

Danes ponoči je bilo pa res zatišje. Kaj smo vse tako dobro spale? Jaz sem spala kot polh,enkrat vmes sem šla samo lulat.

Dogaja se pri nas še nič,očitno bom počakala na moj PDP jutri še v enem kosu. Se pri kateri drugi kaj bolj resnega dogaja?

Li,pokliči v P in vprašaj. Tud jaz ne vem kaj storiti,sem tudi prvič user posted image  in bi verjetno takoj poklicala,ker sem bolj panik. Pol boš pa že vidla kaj ti bodo oni rekli.

Pikca,saj so naši user posted image  tud kar precej bogi,ker morajo prebavljat naše kaprice. Še malo pa bo bolje. Danesse bosta sigurno imela še rajši kot včeraj. Jaz tud mojga na hitr razkurim,ampak mu potem vedno povem,da se ne sme mulat name,ker sem user posted image  in da mi je oproščeno. Po moje tud on komaj čaka,da rodimuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6154
17.3.2007 7:46:49   
tinaaja
..tinaaja pomoje ziher ze carta,ker se ni nic vec oglasila

Jutro, sam na hitro.. se cartam ja.. s cajckom, sokom, limonami.. user posted image Grrr... zdaj pa res boljs, da se ne rodim... Pridem pol nazaj,ko dobim glas nazaj... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6155
17.3.2007 8:27:58   
tinaaja
No, pocasi prihaja k sebi.. Mislim, da sem zatrla tisto fazo prehlada, ko gre samo na slabs,tece iz nosa in sem zdaj v fazi ciscenja. Nos, grlo, glava,.. user posted image Noc je bila dokaj OK, glede na vsa hrkanja, pucanje nosa, wc,...
Moj mi je takoj naredu sveze stisnjen sok iz pomaranc in limon in kavico user posted image pa sel zdaj po svezo zemljico za moj zajtrk.
Kregarije - no pri nama je to velika redkost, da bi se zares skregala. Je pa res, da je on zelo razumevajoc za hormonsko neravnovesje in da se tud jaz poskusam nazaj drzat. Se pa velikokrat hecava iz tega, ko mene kaj mece, ker je na sreco dovolj premeten, da ce kaj zacnem,da se mi zacne smejat ne pa da zapade v kreg z mano. Itak pa je tudi ze ugotovil, da se z user posted image nima smisla kregat user posted image user posted image user posted image
Tko, da pikca - upam, da sta se pregrizla cez kreg in da je spet vse pod kontrolo. Jaz imam eno pravilo pri sebi: ce pride do kaksnega krega se zmeraj vprasam ali je ta zadeva tok pomembna, da bo vplivala na kaj cez 5 let... pa v 99,5% ni, tko da pol raje se malo razmisljam o vsej zadevi.

Majcika, jaz se kar vidim v Urlinem odgovoru, ker si bila res potrpezljiva. Jaz bi znorela, tulila, ... user posted image user posted image user posted image

Li - a si ziherda je plodovnica, ker smo imele za parkrat tak primer, pa ni bila plodovnica.. V kolikor je, te bodo srejeli in ocenili stanje, kako naprej. Drugacepa imajo dost enostaven test v P, s katerim se pokaze kaj je.

Aja, danes je moj PDP... user posted image Sem cist pozabila :), ker sem po vcerajsnem pregledu opustila upanje, da bo kaj..  Ampak LeINA -iz tvojih ust v bozja usesa (k si napisala, da e ze cartam)... user posted image

Slumpo, a pol boste kar cakali do roka user posted image Bo en velik korenjak ven pokukal user posted image

No vikend je tukaj, malo pospravljanja, morda se celo odpravim do trga, ce bom "up to it".

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6156
17.3.2007 8:58:48   
LI
Pozdravljene !

Hvala vam za odgovore. res je najbolšje, da grem v P in vidim, če se res kaj dogaja.
Klicala sem v P in je rekla naj pridem na pregled.
Se pišemo. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6157
17.3.2007 9:20:13   
draja
Li srečno v P pa javi nam, kako si odpravila.

Tinaaja fajn je slišati, da si že malo bolje oz. da ti ne gre na slabše. Pa le glej da ne zgubiš glasu, ker če se ne boš javljala, te bomo vse v mislih že v Rim pospremile user posted image .

Jaz sem tudi danes dobro spala, zdaj se bom spravila pa na klasična sobotna gospoddinjska opravila (pranje, kuhanje,...). Komaj čakam, da moj zaključi s predavanji in pojeva, saj mi je potem za danes obljubil sprehod in kino user posted image . Juhu, se veselim kot majhni otroci.

Aja naša punca je pa spet živahna in mami je v user posted image .

Punce, do zdaj se mi ni mudilo iti roditi,ampak danes me je pa prešinilo, da na materinski dan bi pa rada že bila mamica!!! Da ne bom še edina nosečka tukaj gor, ve boste pa že vse mamice. Tko da držte pesti, da ujamem vsaj zadnji čarterski let za Rim in rodim najkasneje 25.3.

Lepo soboto vam želim in izkoristite jo za sprehode, naslednji dnevi pa bodo namenjeni bolj poležavanju in cartanju (vsaj glede na vreme).

(odgovor članu LI)
Neposredna povezava do sporočila: 6158
17.3.2007 9:46:11   
anna2007
dobro jutro
še nisem na poti v Rim, pa že komaj čakam, vsakdan semi zdi daljši, bog ne daj da še nosim čez rok!!
Rok imam 28 ampak upam da bo mlaj pomagal!!!!!!!!!!

Čestitke vsem mamicam in da nas bi bilo vsakdan več.

ANNA

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6159
17.3.2007 10:32:10   
tinaaja
Pri nas pa kot zakleto... Ce ni ze moj prehlad dost, od zjutrja naso kuzo zvijajo neke slabosti, je ze ful krat bruhala, se nazira trave in bruha, kar krci se od slabosti, zateguje ji celo telo... user posted image Sploh ne vem, kako ji pomagat, ker razen cakanja itak ni kaj narest. Dala sem ji ranital, ki je OK za pse in na sreco ga zaenkrat se ni zbruhala. Upam, da prime, ker drugace bomo sli k vet. Se nasa user posted image se je cist umirila verjetno cuti, da me skrbi. Si sploh ne predstvaljam kok mora bit selehudo, ce svojemu otroku ne mores pomagat...
Tko da od trga ne bo nic, ker je ne zmorem pustit same, bom pa probala mal prebrat Puscavsko rozo, ki sem jo vzela zadnjic na pregled in sem jo med cakanjem cca 1/3 ze prebrala.

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6160
17.3.2007 10:33:51   
MoonEve
Sporočam vam, da smo včeraj prišli domov, malo dlje sva ostali v porodnišnici, ker je Lilu imela zlatenico. Kaj več napišem čez nekaj časa, vsem pa priporočam porod v vodi. user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitke!!!

Tole je pa najina bebica na poti domov:

user posted image

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6161
17.3.2007 10:41:17   
*sonchek*
Iiiii, kakšen cukrček je!!!! user posted image user posted image user posted image

Super, da ste že doma in komaj čakam na tvojo porodno zgodbo - me res zanima kako poteka porod v vodi! user posted image

Pa pridruži se nam na drugem forumu (Starši čvekamo), kjer se že razvija pestra debata o naših malčkih user posted image

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 6162
17.3.2007 10:54:17   
tinaaja
Mooneve, joj je cortika in super, da ste doma user posted image No zmeraj vec je mamic, da bomo take cvekice se naprej na sosednjem forumu..

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6163
17.3.2007 11:14:23   
VRTNICA30

Moja prijateljica je rodila deklico. user posted image user posted image user posted image user posted image  Vam povem, da že kar en čas nisem bila solzava, ampak ko sem dobila sms me je pa kar oblilo.
MoonEve  dobrodošla doma. Deklica je prava princeska. user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, mi je tako luštno gledati te fotografije in v mislih si že slikam svojega otročička.

Dobrodošla ANNA nazaj, te že kar en čas ni bilo na spregled.

Draja sem vesela zate, da se dobro počutiš, Kajti tudi jaz imam občutek da sem vsak dan boljše, spim kot polh in imam spet polno energije, tako da sem čez dan kar v polnem zagonu. Mogoče ima pri tem tudi kaj vreme.

se še pišemo in uživajtem,

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6164
17.3.2007 11:31:39   
skačica
MoonEve,kaka lepa punčka. Pa kako je cort v roza cotkah. Jeeeeeeeeeej! Sicer pa tudi mene zanima tvoja porodna zgodba. Upam,da kmalu najdeš čas.

tinaaja,tebe pa zdele zadnje dni čisto vse ulovi,če ne tebe pa tvojo kužo. Upam,da se stanje kmalu umiri in greš lepo v P po svojo dojenčico.

draja,tud jaz se fajn počutim,ko da bi imela še dva meseca do poroda. Sicer je touser posted image  ampak počasi bi pa jaz res šla rodit,no.

Mi je moževa svakinja sporočila,da torta za našo nečakico izgleda super,verjamem da je tud fuuuuuul dobra in da naj še malo počakam s porodom. Vsaj do večera sem zdaj dala to obveznost na stranuser posted image . No,jutri pa sem vabljena na piknik. Me je poklicala prijateljica,ki je tudi user posted image (novembra) in me vprašala ali grem jutri rodit ali pridem na piknik. No, težka dilema,ampak vseeno bi šla raje rodit.user posted image . Če že morem izbirat.

Sicer sem pa do sedaj že oprala glavo,se stuškala,oprala en pralni stroj cunj,zdaj se pere že drugi,malo poležala,zdaj pa čakam na kosilo. Golaž in makaroni pa solatka. Njamiiiii!

(odgovor članu VRTNICA30)
Neposredna povezava do sporočila: 6165
17.3.2007 12:10:00   
draja
MoonEve dobrodošla nazaj in čestitke za res krasno princesko!!! Pa komaj čakam na več informacij o samem porodu ter na sploh o tvoji izkušnji s postonjsko porodnišnico!

Tinaaja ma boga tvoja kuža. Te živalice so res taki ubožčki, ko ne morejo nič povedati, ko jim siliš kakšna zdravila ali inekcije pa tudi ne razumejo, da jim hočeš pomagati. Pošiljam eno user posted image  zanjo, da ji čim prej odleže, ker jaz nisem zdrava če kakšna živalica trpi.

Vrtnica30, skačica super, da se OK počutimo user posted image . Saj mene je prejšnje dni bolj psiha dajala kot kaj drugega,ampak psiha tudi vpliva na splošno fizično počutje, tako da sem sedaj,ko me ne skrbi za našo pupo spet kot rožica.

Kje pa je naša Amy danes? sem bila prav vesela, ko sem videla, da ni dežurala ponoči in upam, da še vedno spi.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6166
17.3.2007 13:00:26   
Anonimen
Zdravo!

Samo toliko, da se pofočkam, da sem še vednu tu, da ni nobenih sprememb... no, danes pa jutri še ne bomo rodili. Ne vem kako počasi napredujejo ti moji 3 cm?! Ampak je tak lep sonček, da prav uživam doma.

Lp, jjasna

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6167
17.3.2007 14:24:53   
amy26
Kje pa je naša Amy danes? sem bila prav vesela, ko sem videla, da ni dežurala ponoči in upam, da še vedno spi.

danes res nisem dežuralauser posted image user posted image , sem pa vseeno vstala že ob 6.00, to je pa tako če imaš še enega user posted image  doma, njega ne zanima, ko začne tuliti moraš vstatiuser posted image  pa pol čez dan ker je doma ne morem glih na RR kadar mi paše, ko pa spi je pa treba kaj pospraviti in skuhati.

Sva bila pred eno uro zunaj je kar prijetno vendar na trenutke ful piha tako da nismo bili preveč dolgo saj Aleks še vedno kašlja in še mal vročine ima, ampak bo že.

Mooneve, luštno hčerkico imaš

Dajadada a si še z nami? no upam da si že v Rimu, saj si že kar precej čez rok, če pa nisi, nam se javiuser posted image

Tinaaja, ja pri tebi pa tudi nekaj razhaja upam da ne kak virus, no upam da se vsi kmalu pocajtate in da se boš potem lahko posvetila samouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6168
17.3.2007 14:52:43   
cv105
Mooneve, luškana punčka. Če si mogoče spregledala, ti sporočam, da je v včerajšnjem izvodu Primorskih novic seznam otrok, ki so se rodili na Primorskem (5.-11.3.) in tam je napisana tudi tvoja deklica... če želiš shranit članek. Pa dskubin je tudi napisana, pa verjetno še katera...bi morala pogledat...

Sicer pa sem bila celo noč pokonci, malo sem prišla na RR, pa ste vse spale. Sedaj sem spucala pečico, pa tla sem pobrisala, pa en stroj cunj oprala... pa komaj čakam, da gremo rodit!
V torek imam PDP in pregled in če do petka ne bo nič, bodo sprožili porod. Samo, da bo dete zdravo! Dopoldne sem bila pri mami na obisku, pa s user posted image sem šla na sprehod, pa na kosilu sem ostala in šla še malo na kavč zamižat. Sem sanjala, da sem rodila, pa da je bil zraven en tečen dohtar in po porodu sem lahko takoj "prejšnje" kavbojke oblekla user posted image . user posted image  je pa migal 100/uro, že v sanjah je luštkan in verjamem, da bo v živo še bolj. Komaj čakam.

Srečno, če je katera na poti v Rim! S tistimi user posted image , ki nameravate rodit v PO, pa se upam, da čimprej vidimo.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6169
17.3.2007 15:27:06   
tinaaja
No tko, nasa mala ima igralne urice in so ze kar bolece na momente. Sem prebrala knjigo Puscavaska roza do konca, ker je tako nasa kuza vsaj mirno spala na pojstli. Celo dop smo se borili z bruhanjem in ko se je zadnjic zbruhala, sem ji dala v malenkost vode zivalsko oglje in upala, da bo zaspala, da gre zadeva naprej in zacne ucinkovat. Zato se 2 uri nisem ganila od nje, ker mi je zaspala pri nogah. Revica je cist dehidrirana, vode pa ji lahko dam samo po mala, da ne bo slo spet vse ven. Naceloma je 12 ur sploh ne bi smela dobit, ampak kar joka od zeje user posted image Men se pa srce trga. Vsaj deluje pa, da gre na bolje.

Jjasna, kje imas ti pregled v ponedeljek, pri G ali v P?

VMS - kje is ti danes, se ze opijas z buteljko al si se z nami?

Li - si nazaj ali ne?

Mooneve, ko bos imela kaj casa, pa le napisi svojo izkusnjo :)

Draja, kaj bosta sla dobrega gledat v kino?

Dajadada - kje si?

Lepo se imejte vse user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6170
17.3.2007 15:55:32   
slumpo
no in danes nič al kaj? od nobene ne duha ne sluha?

ja tinaaja mi bomo očitno do roka čakali oz. res sploh ne vem več kaj bo in kaj me čaka? Po eni strani si želim CR ker vsaj mislim da bo v dani situaciji lažje po drugi strani sem pa mal žalostna ker bi raje naravno (ampak če bi vedela da bo vse OK in da ne bom razparana do brade kar pa mi je rekla G da bom če bo šlo tako naprej.

danes je moj pikec sicer bolj miren...nameni mi le nekaj nežnega božanja od znotraj, trd trebuh in predvsem težek, kot skala.

mojega pa jutri cel dan ne bo ker gre na en pogreb na štajersko in me je že skrbelo ker bom sama pa sem se z njegovim najboljšim kolegom zmenila da bo doma če bo treba kam peljat. smo se včiraj nasmejali ko sem rekla da bo pa ta kolega z mano in da bova pol novopečenemu atiju sporočila kaj mamo in ostale podatke...pa je kar pisano pogledu.

nič grem jaz v horizontalo ker me vse boli....

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6171
17.3.2007 16:47:33   
Anonimen
Jjasna, kje imas ti pregled v ponedeljek, pri G ali v P?

Ne, jaz imam pregled pri svoji G. Je rekla, da dopolnjenega 41 tedna naj bi hodila k njej, po tem tednu pa imaš preglede v P. Razen, če ne bi bilo kaj narobe. Takrat je pa rekla takoj v P.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6172
17.3.2007 18:16:05   
LI
Pa sem spet doma! user posted image
No, da vam razložim na kratko kako je bilo, če bo slučajno katera na mojem mestu.
V P mi je moja doktorca, ki je ravno danes dežurna naredila CTG (kjer se skoraj nič ni dogajalo), potem ultrazvok, kjer je pogledala, ali je dovolj plodovnice in ali je posteljica dozorela. Potem pa še vaginalni pregled in ugotovitev, da sem odprta za en prst. Ker je plodovne vode dovolj, je rekla, da je verjetno počila le prva plast. Pomebno pri tem, če ti odteče čist malo vode je, da si pozoren ali še kaj priteče in zelo na sluz ali mali krvav izcedek. Če se to pojavi moraš takoj v P, če ne pa ni taka panika (če ravno si bolj pomirjen, ko veš da je vse OK).
No hotela me je obdržati v bolnici, vendar sem prosila (ko sem jo vprašala, če bomo sprožili ali samo na opazovanju - opazovanje), če lahko grem domov in obljubila, da pridem takoj nazaj ko kaj bo. Tako, da imam spet pregled v ponedlejek, vendar takrat bom verjetno morala ostati notri je rekla.
No upam, da nas bo čim več in čim prej v Rimu.

Majcika - čestitke in čimprejšnjo okrevanje.

Mooneve - čestitke ... pravi cukrček.

Lepo pričakovanje in čim manj zapletov v P. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6173
17.3.2007 18:16:51   
cv105
tinaaja: tudi naša kužica ima včasih podobne težave; 2 dni ima strogo dieto, samo ranital in veliko živalskega oglja, potem pa razkuhan riž in kuhanega piščanca. Mislim, da je celo svoje prvo leto in pol jedla samo riž in smo imeli neverjetne težave, da smo jo potem končno navadili na brikete. Enkrat je bila tako dehidrirana, da je bila priklopljena na infuzijo. Upam, da se čimprej pocajta.
Pes tudi čuti in mogoče jo malo psiha daje, ker sluti spremembe. Mi je veterinarka ta teden rekla, da je to možno. Naša je do mene neverjetno pozorna. Na povodcu ne vleče in tudi sicer čisto previdno polaga glavo na moj trebuh. Če ima mali žurko v trebuhu pa samo voha, kaj in kje se dogaja. Me je pa malo strah, kako bo sprejela user posted image , ker se zdaj naš svet vrti večinoma samo okrog nje. user posted image je sicer pri mami ampak smo blizu doma in posledično tudi veliko skupaj. Odkar sem doma, gremo vsak dan na en dolg sprehod skupaj in to bomo prakticirali tudi potem z user posted image . Upam, da ga bo sprejela in ne bo kakšnega ljubosumja. Sicer je zelo prijazno bitje in edina stvar, ki ji gre na živce je sosedova živa meja iz cipres. Ponori, ko jih zagleda user posted image user posted image user posted image .

En lep pozdrav do jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6174
17.3.2007 18:57:57   
vms
Ojla, no jaz sem doma, šparam buteljkico za ponedeljek.
Danes CTG ni pokazal nič, tako da če jutri ne bo nič v ponedeljek direktnega v žilo pa gas. Sem pa taka utrujena in nič se mi ne da tako, da se svaljkam pred TV- jem in čakam da bo kaj pametnega na sporedu.

A vse čakamo ponedeljek al kaj.

MOONEVE takega srčka imaš!!!!user posted image user posted image

Danes pa je moja pupa dosti bolj mirna kot prejšnje dni.
Ja Tinaaja kot kaže se v ponedeljek vidiva.user posted image

lepo mejte

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?