|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
13.3.2007 20:26:26   
tinaaja
Mene boli v podrocju kriza, ampak mislim da od veliko hoje danes, ne od cesa drugega.
A mislis,da ni morda zacetek poroda? Morda kaksni topli/mrzli obkladki? Morda pa bejbik pritska tako, da se tebi kaze v bolecini v trtici..

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 5926
13.3.2007 20:35:17   
draja
Tinaaja ja ni ti ravno lahko. Včasih je bolje ne imeti izbire kot pa se sam odločati o nečem, o čemer kot prvorodke še nič ne vemo. Vem pa kaj bi jaz danes zvečer naredila na tvojem mestu - imela bi se zelooooo rada s svojim dragim, saj je to že kar nekaj puncam, ki se jim je začelo pripravljati, pomagalo do dokončnega dogajanja. Nazadnje je bila to Vaihativa - (se je več javljala na sosednjem forumu) ki je bila čisto obupana kdaj bo že rodila, potem pa se je odločila po priporočilu drugih, ki jim je to tudi pomagalo, da bosta tisto noč z možem seksala in naslednje jutro je bila že v P s svojimi popadki. Škoditi ne more, dejstvo pa je, da semenčice mehčajo maternični vrat in ti tako lahko pomagajo še bolj zmehčati porodno pot. To ti bo pomagalo, tudi če se ne bo začelo samo od sebe ampak se boš odločila za sprožitev, saj bo vse skupaj bolj zmehčano. No, vsaj jaz bi tako naredila.

Pregledi pri meni popolnoma enako kot pri Amy26 saj imava isto ginekologinjo. Vaginalni pregled samo na prvem pregledu potem pa ne več. Še samoplačniški test na streptokok mi je prejšnji teden goloboko odsvetovala, češ da mi lahko zdaj naredi več škode kot koristi. Jaz ji zaupam, bi pa rada vedela kako je s pretoki in staranjem posteljice, ampak se tolažim, da dokler čutim svojo pupo, potem je vse OK.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5927
13.3.2007 20:41:08   
soncek78
Hello !

Danes sem sadila rožice po vrtku, saj je sonček tako lepo sijal, prav res je, da je pomlad že tu!user posted image
Marjetka čestitkeuser posted image user posted image user posted image za princesko Kajo.

A-N-J-A kam bežiš... midve imava PDP na isti dan...

Dajdada - mali je pa res pravi razrajaček...

Veliko sreče obema, pošiljam vama user posted image user posted image user posted image .

Pozdravček vsem user posted image .

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5928
13.3.2007 21:35:45   
Dajadada
Pri meni je bil danes povsem miren dan, brez popadkov, ki bi jih čutila. Res ne vem, kaj se je včeraj zvečer dogajalo in kako je možno, da se je kar vse ustavilo.
Vsakič, ko zazvoni telefon postanem slabe volje, ker vem, da bo treba spet razlagati, da še vedno nismo rodili, da se nič ne dogaja in da bodo že izvedeli, ko bo kaj.
No, zdaj sem se nekako sprijaznila, da bo, ko bo. Danes sem prebrala en kup porodnih zgodb in ugotovila, da je več takih pri katerih se popadki kar vlečejo in vlečejo več dni, dokler ne postanejo dovolj močni.

Meni je G naredila vaginalni pregled na zadnjih treh pregledih, prej pa navadni pregledi s poslušanjem srčka in trije UZ (10, 20 in 37 teden).

Amy26, pa kako si zdržala 9 dni čakanja po PDP-ju? Jaz bi šla najrajši kar nazaj v službo, da se zamotim z drugimi težavami.
Pa druge, ki ste bile čez rok, kako ste dočakale?

Upam, da bo jutri tudi tako lep dan kot je bil danes. Me je prav razvedrilo posedanje na sončku z mojim user posted image . Sprehod se je pa hitro končal, ker me je mali tako suval v mehur, da sem komaj čakala, da se usedem.

Lahko nočko user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 5929
13.3.2007 22:33:31   
Žabika
tinaaja: odločitev boš res na koncu sprejela sama in bo sigurno prava, tako da ... sporoči nam zjutraj, da bomo vedele.

Pri meni še nič novega, sicer me je popoldne kar pošteno špikalo v medenici, ampak zdaj je pa spet vse mirno.

Lahko nočko vsem,
Ž.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5930
13.3.2007 22:56:57   
vms
No tako, tudi jaz se počasi odpravljam pančkat v upanju, da me čaka še ena taka noč kot je bila prejšnja. Jutri imam pa PDP user posted image .

Upam, da bo ponoči kakšna nova mamica.

lepo nočko vsem skupaj pa se zjutraj pišemo.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5931
14.3.2007 1:27:53   
A-N-J-A
Punce jaz mam že od 10 30 popadke,tko da se zdaj odločam a naj zbudim user posted image al ne.Jaz bi šla spat.
Držte pesti pa sporočim ko bo kaj novega!

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 5932
14.3.2007 3:15:42   
amy26
Punce jaz mam že od 10 30 popadke,tko da se zdaj odločam a naj zbudim al ne.Jaz bi šla spat.

ANJA, sem ravno mislila na tebe, če si šla do P ti želim veliko sreče, lep in čimkrajši poroduser posted image user posted image user posted image

Pokonci pa sem od 1.00 me je user posted image zbudu, pol sem pa morala ene dvakrat na balkon da sem ga utišala da mi ne zbudi Aleksa, zdej pa spet gledam v luft in ne morem nazaj zaspati.

Dajadada, ja v prvo sem bila res tok cajta čez rok, kako sem zdržala, komaj, vsak dan sem upala da se bo kaj začelo ali pa da mi vode odteče pa nič od nič, tako da tokrat upam da se ne bo vse skupaj ponovilo.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5933
14.3.2007 6:54:29   
Boni3
No, vidim,da nisem edina,ki se sprašujem,kako je z mojim G,a je ok al kaj. V prvo mi je non stop delal UZ,vse povedal,razložil...zdaj pa nič. Jaz se že norca delam,da mi nebi bilo treba v LJ hodit,da bi se lahko tudi po telefonu zmenilauser posted image . Pogleda vodo,pritisk,kako ste in to je to. Razen,če so kake težave seveda. Ko je delal zadnji UZ je bila pupa nekaj večja in sem vprašala,kaj to pomeni,je rekel,da bo bolj pametnauser posted image . Sem rekla,ne čisto resno vas vprašam, in ponovi isto? Halo? A sem jest malo čauknjena al kaj?
Ga vpršam za sekcijo spet nekaj momlja,da ni nujno...nobenega konkretnega odgovora. Jest ne vem....
Aja,pri prvem sem bila jaz tudi 14 dni čez rok in so mi sprožili porod,sem imela svoje popadke in umetne,pa nebi mogla reči,da so bili eni hujši od drugih. Edino kar je so bili zelo pogosti,tako,da sem bila po 6ih urah že res zmatrana,ne da so popadki tako boleli. Tako,da tiste ki ste čez rok ,nič bat,ni bav bav,pa tudi otročku nima kaj bit,ker je že čisto dovolj zrel. Kar pogum.

VMS,danes je tvoj dan a ne? Bom držala pesti,da si mogoče že na poti v Italijo!user posted image  (btw,tisti,ki pravi,da hoja po stopnicah pomaga da se kaj začne,se je po moje malo zmislil. Jaz že tri dni letam po štengah ko nora in je otrok ful zadovoljen,mu na kraj pameti ne pride,da bi šel ven)user posted image

ANJA ti si pa najbrž tudi že šla a ne? Držim pesti!

Zdej grem pa nazaj spat.
Nočko

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5934
14.3.2007 6:55:52   
tinaaja
Zgleda, da ne grem nikamor.
Spala sem do 4:30 kot top,pol sem mal meditirala in razmisljala, ampak v meni bolj prevladuje zelja, da vsaj do roka pa se kaksen dan dalj pocakam, ce se kaj sprozi samo od sebe, preden zacnem posegat sama v to. Mislim, da bo teta se malo poizvedla pri moji G in ce bi bilo treba,grem lahko se vedno kasneje not. Zaenkrat ostajam tukaj user posted image .
Pol sem danes na wc zjutraj gledala zadevo na wc papirju in sem se bolj zmedena - ali je bil cep ali pa strjena kri user posted image No strjena kri je bila ziher, ampak zraven pa en komad cca 2cm rjave sluzi user posted image No tko, da nisem cisto ziher, ampak mal mi daje upanje, da je pa to posledica pregleda vceraj k je poskusala pospesevat zadevo.. Ampak dost o tem.Punce HVALA,da sem svoje dvome, razmisljanja tukaj gor natrosila v taki meri vceraj in danes, sem mal zasmetila user posted image ,Hvala za vse nasvete in pripravljenost poslusat user posted image

ANJA - kako pol, a si tukaj al ze v zadnjih pritiskih?

Dajadada - zdaj si 5 dni cez rok torej.. Ma jaz sem se odlocila, da bom vsak dan ful hodila in se gibala, da kaj pripomorem k zacetku. Vis tega je mene strah, da bo pol se kaaarrr trajalooooo...

VMS - morda pa bo srecen dan tocno na rok user posted image

Amy, danes si pa ti dezurala user posted image Se ze privajas na nov cikel (ne)spanca - no ceprav si verjetno od Alksa se cist v formi user posted image

Draja - user posted image hehehe Sem mojmu vceraj najprej cel dan razlagalauser posted image , kako me je pregledala, pa krvavitev, tko da ni bil navdusen nad idejo user posted image Po pravici po takem pregledu tud jaz nisem bila neki za stvaruser posted image

Jutri pa imata pdp Jjasna in Gio - drzimo pesti, da se zacne. Pol sem pa ze jaz na seznamu user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5935
14.3.2007 7:17:05   
amy26
tinaaja, lepo da si še z nami in nam delaš družbouser posted image , dežuram pa jaz vsak drug dan, mi je dragi predlagal da vzamem kako knjigo v roko ko ne bom mogla spati.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5936
14.3.2007 7:36:58   
VRTNICA30
Dobro jutro,

danes smo za silo malo več spali, čeprav še vseeno skoraj nič.Vse me boli in peče, noge mi bodo pa tudi kmalu odpadle in bom kot napihnjen balon poletela proti P.user posted image  
AMY26 vidim da si dežurala ponoči, no ja bova vsaj navajeni za kasneje ko bodo otročički zahtevali noč.

TINAAJA jaz mislim, da se ti kar počasi pripravljaš za odhod v P.

A-N-J-A  sporoči nam kako kaj s stabo. Verjetno pa že cartaš svojega otročička.

Ostale pa,ki ste že čez rok pa hitro in srečno pot v P.

SKAČICA čakam tvoj današnji jedilnik.

Se še oglasim,

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5937
14.3.2007 7:47:59   
cv105
tinaaja: se mi zdi kar prav, da počakaš vsaj do roka.  Moja G pravi, da komot pustijo 7 dni čez PDP, če je z obema vse OK, potem pa če se samo ne premakne naprej, sprožijo. Očitno se user posted image  tako dobro godi in mu nič ne manjka. S tem se tolažim tudi sama... pri nas je nekaj tednov nazaj zgledalo, da bomo vsak čas rodili, no zdaj pa se samo hodimo kazat in čakamo.

Če sem čisto poštena, še nisem začela razmišljat o tem a me je poroda strah al ne. Vsake toliko me katera vpraša kako pa kaj, pa pravim, da me ni strah. Zdaj sem se pa že ene 2x zalotila, da čist v podazvesti cvikam. Po naravi sem reva in z zdravniki in bolečino sploh ne grem skupaj... zato sem tudi na vsak način hotela nekoga, ki bo z mano. Sem user posted image  rekla, naj po šoli za starše razmisli, če gre zraven, sicer bomo poiskali nekoga drugega. Pa je takoj rekel, da bo poleg on. Verjamem pa, da je potem, ko je otrok rojen, vse pozabljeno.

Čim lažji in krajši porod vsem, ki nas to še čaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5938
14.3.2007 8:00:23   
karina
Lep pozdrav!
Smo doma, veseli in zdravi.Naš domen samo: je , spi, lula in kaka....pa včasih joče.
Vsem novim pečenim mamicam iskrene čestitke!
To je bilo na kratko od mene....grem smuknit v posteljo dokler še spi...baj
Lepo se imejte čakajoče .....samo še malo.

Glede poroda....lahko potrdim dejstvo...da sex pospeši....bližajoči porod oz. popadke.

Karina

Ko si daleč, da ne zmoreš niti koraka več,si prehodil ravno polovico razdalje,ki si jo sposoben prehoditi.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5939
14.3.2007 8:20:52   
amy26
Pa smo vsi! Danes ob 6 in14 min. se nam je pridružil Bor, velik 54cm in težak 3780g!
Anja, Grega in Ela

ANJA čestitke za korenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image , to je bilo pa hitro glede na to da se nam je javila nekaj čez 1 uro zjutraj

< Sporočilo je popravil amy26 -- 14.3.2007 8:21:33 >

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 5940
14.3.2007 8:32:30   
TeDyBear
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5941
14.3.2007 8:33:12   
VRTNICA30
ISKRENE ČESTITKE SREČNI DRUŽINICI ZA FANTKA BORA user posted image user posted image user posted image

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5942
14.3.2007 8:38:31   
skačica
Dobro jutro!

Sem že eno uro pokonci in ne vem kam bi se dala. Danes bo morda celo naš direktoruser posted image deležen moje družbe,je pa drugače bolj na tasta navezan,ki tudi v večini skrbi zanj,odkar sem jaz bolj tako. Je pa tak cukr tale naš Val.

Popoldne bom pa celo dočakala pregled po treh tednihuser posted image . Verjetno ne bom izvedela nič novega-ma prav zanimauser posted image

Joj,tinaaja,jaz sem tako nestrpna,če bi bila pa na tvojem mestu bi pa tud verjetno cincala pa mutilauser posted image . Ti kar počakaj še,če nisi 100% prepričana,da si želiš sprožitve. Uživaj še kot user posted image .

A-N-J-A,ti boš pa verjetno že danes mamica,ti pošiljam eno user posted image .

Vrtnica 30,kaj te res zanima moj današnji jedilnikuser posted image ? Bom bolj malo kuhala,bo pa kmečka pojedina. Tenstano kislo zelje,pire krompir in pečenica. Men je to tud ful dobro. Imam popoldne pregled in se moram prej poštimat in glavo oprat in ne bom kaj takega pacala. Sicer pa sploh ne vem kdo bo jedel-mož dela do treh in me potem pelje k zdravniku,tast ima neke obveznosti na sodišču,torej ostane samo še tašča. Pa jaz bom tud cajt najdla,da se najemuser posted image

karina,pol bo pa res potrebno začet user posted image ,ampak jaz nekak nisem za to s tem trebuhom. Se ne bi počutila fajn in ne bi blo od vsega skupaj nič. Jaz raje glancam po bajti in letam po stopnicah pa take stvari. Bom rajši potem-obljubim. Zdej mi ni do tegauser posted image . Mož pa tud nič ne forsira tako,da mi ne vem če bomo kaj pred porodom.

Glede strahu:jaz si tako zelo želim it rodit,ampak ko se bo pa začelo,sem pa prepričana,da me bo panika. Ampak bo že,samo da dobim našo punčko v rokeuser posted image  Komaj čakam.

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 5943
14.3.2007 8:39:21   
Gio
Dobro jutro...

Včerajšnji dolgi sprehod z user posted image  očitno ni nič sprožil in sem še vedno v enem kosu. Posledica sprehoda so bile samo boleče noge user posted image . Kmalu grem na ctg in bomo videli kako in kaj...

Čestitke A-N-J-I user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VRTNICA30)
Neposredna povezava do sporočila: 5944
14.3.2007 8:42:02   
skačica
user posted image Čestitke Anja za fantička Bora.user posted image

Šele sedaj sem videla,da si že mamica. Uživajte

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 5945
14.3.2007 8:42:08   
dskubin
A-N-J-A, iskrene čestitke za junačka. Čestitke pa seveda tudi atiju in veliki sestrici.

(odgovor članu VRTNICA30)
Neposredna povezava do sporočila: 5946
14.3.2007 8:43:33   
amy26
Glede poroda....lahko potrdim dejstvo...da sex pospeši....bližajoči porod oz. popadke.

Karina, ja fajn bi bilo poslušat tvoj nasvetuser posted image , sam kaj k men ni glih do user posted image , moj user posted image  že bi če bi le jaz pokazala zanimanje, no bomo videli, če spijem kakšen kozarček rdečega pol še kaj bouser posted image

Drugače pa dobrodošla nazaj, pa seveda ko utegneš na kratko še porodno zgodbouser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5947
14.3.2007 8:45:53   
urla
ANJA čestitke za Bora. Veloko se cartajte!!!!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5948
14.3.2007 8:46:58   
Žabika
A-N-J-A: iskrene čestitke za fanta in tako hitro opravljeno delo! Lepo se cartajte, pa da bosta čimprej doma pri drugem parčku!
user posted image user posted image user posted image

tinaaja: lepo, da ostajaš z nami! Sej bo samo kaj prišlo, kar še malo počakaj.

karina: lepo, da ste doma in da je Domen tako priden fant!

Mene je ponoči nekajkrat zbudila močna "menstrualna bolečina", drugih znakov, da bi danes kam leteli pa ni! Zdej pa šibam na sprehod, ker je tako lepo zunaj, pa še ni prevroče za mojega user posted image !

LP,
Ž.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5949
14.3.2007 9:14:44   
draja
user posted image user posted image  Anja, Grega in Ela čestitke za Bora user posted image user posted image

Tinaaja jaz tudi mislim, da si se prav odločila, sploh ker imaš že od samega začetka v sebi veliko željo, da bi šlo vse čim bolj po naravni poti.
Glede user posted image  smo si pa čisto na istem. Moj tudi noče slišati za to, pa brez podrobnih razlag o pregledih, ampak pač enostavno zaradi pupe ne. Se mi zdi, da ga samo še moj trebuh in mala princeska v njem zanimata user posted image user posted image user posted image  na meni. Samo, če bom čez rok, se bo pa mogu malo potruditi.

Amy26 pa to ni res. Spet si dežurala??????? Pa tebe pa tudi mučijo - če te ne zbuja Aleks ali tvoje bolečine, te pa kuža. Ma boga no. Meni se prav smiliš. Kako sploh funkcioniraš čez dan?

Žabika ti se kar sprehajaj in sprehajaj, da vse dobro pripraviš na porod, saj se tvoj odhod v Rim bliža!

Dajadada ti pa izklopi telefone, vse odmisli in se svojim dragim še naprej predajajta sončku. Boš videla, da te bo mali hitro presenetil, ko ne bo več v središču pozornosti user posted image .

Karina dobrodošla nazaj, pa še kaj se nam javi, kako se rihtate z Domnom.
Danes je pa moj dragi doma user posted image . Sicer mora delati za službo, samo je vseeno fajn, da ne bom spet cel dan sama. Pa sigurno bodo na vrsti družabne igre in cartanje. Juhu. Da bi ga pa na sončka zvlekla pa nimam preveč upanja. Je velik sovražnik sprehodov, saj je to po njegovo največja izguba časa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?